- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.181
Allahım keşkehamilelik izni 12 ay olmalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım keşkehamilelik izni 12 ay olmalı![]()
Hadi yarılısı olsun. sağlıkla gelsin oğluşun :)günaydıın doktordan çıktım %90 erkek dedii![]()
Yok be kuzu benim hepsin de kız çıktı ama tutmadı gerçi %90 dedi ama büyük oran tabiTutmadığını görünce beni bi merak sarıyo bende de tutmayacak mı diyebenim Çin’de erkek ramzide kız hajsjshsh biri tutmayacak her şekilde
![]()
Tutmadı canım valla eveet yavaş yavaş tamamlıyoruzGözün aydın canım. Senin ramzi tuttu mu ?
Herkes öğreniyor artık yavaş yavaş, cumartesi günü bende öğrenirim heralde ☺
Evet cidden daha kız çıkmadıTakımı kesinlikle kurun kızlargozunaydin canım.
![]()
Çok teşekkür ederim canımHadi yarılısı olsun. sağlıkla gelsin oğluşun :)
Canıım çok teşekkür ederimahahagözün aydın
![]()
Bende o kadar çok isterdim ki çalışabiliyor olmayıŞu an ne kadar isterdim senin yerinde olup uyumayısabah yatağa çivilenmiş gibiydim yaa uyanamıyorum bi türlü işe de geç kaldım
kahve de içmiyorum kaldık böyle
![]()
Benim kızYok be kuzu benim hepsin de kız çıktı ama tutmadı gerçi %90 dedi ama büyük oran tabi
Tutmadı canım valla eveet yavaş yavaş tamamlıyoruz
Evet cidden daha kız çıkmadı
Çok teşekkür ederim canım![]()
DenerimBende o kadar çok isterdim ki çalışabiliyor olmayı. Bu arada geçen bir yerde okumuştum elma da kahve gibi uykuyu kaçırıyormuş ama kahve gibi bağımlılık yapmadığından pek tercih edilmiyormus. Bir onu dene canım istersen.
![]()
Aa bilmiyodum kaçırmışım canım yazdığın zaman grubun tek çiçeği şuanBenim kız![]()
Ben de görümcem ile görüşmüyorum ilk bebeğimin benimde kalbi durdu herkes geç duysun dedim eşim annesine söylemiş.Aileler başından beri biliyo canım.
Bir tek eltilerim bilmiyordu, sağolsun bir tanesi görümcemi sıkıştırıp öğrenmiş.
Kayınvalideme sormuş, yok demiş.
Bana da sormuştu, yok demiştim.
Daha da sorma değil mi?
Ama işte merak böyle bir şey.
Görümcem de hayatta saklayamaz, söylemek zorunda kalmış kızcağız.
Hayır, daha önce 9.haftda bebeğimin kalbi durdu. Azıcık akletmesi lazım, niye sorup duruyorsun.
Dünkü kontrol sonrası 9.haftayı atlattık diye söyleyecektik zaten.
Tam 2,5 aylık oldu.
Eşim arayıp söyledi erkek kardeşlerine, mesaj atmış keşke sorduğumda söyleseydin diye.
Güler misin ağlar mısın?
Söylemek istemedim dedim, keşke sen söylemek istemediğimi anlayıp da tekrar kıza sormasaydın dedim.
Neyse, bu da günün dedikodusu olsun.
Nasılsa hiç biriniz tanımıyorsunuz.
.
Bende de aynı durum var kuzum bol su iç dedi doktorum fitil ancak olur dedi bende su içerim dedimKızlar Merhabalar..
İki gündür sarı akıntım vardı
Bugünde biraz koku geldi.
Birazda arada bel ağrım oluyor onun haricinde birşeyim yok.Enfeksiyondan şüphelendim..idrar tahlili verdim..
Biraz enfeksiyon çıktı acil doktoru monurol şase 3g verdi.doktorumun sekreterine yazdım cvp bekliyorum Cvp gelmezse ne yapayım içeyim mi doktorumdan haber mi bekleyeyim..
Kullanan oldu mu hiç aranızda Bilgisi olan var mı![]()
Yaaa hadi gözün aydıngünaydıın doktordan çıktım %90 erkek dedii![]()
Dün gece bende zor nefes aldım eşim uyandırdı korkmuşKızlar birkaç gündür zor nefes alıyorum özellikle hareket halindeyken çok daha arttı. Eşim de fakında zor nefes alıyorsun diyor hamile olduğumu öğrendiğim kilodayım yani kilodan olduğunu düşünmüyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Aa bilmiyodum kaçırmışım canım yazdığın zaman grubun tek çiçeği şuan![]()
Amiin Amin inşaallah canim benim tüm minnoslarimiz sağlıkla gelsin canimmayyyy grup erkek bebekle coştu :) maşallah sağlıkla gelsinAryArel
Ben sadece ultrasonda ense kalınlığına vs baktırdım. Kan vermedim. Bana da imom omega verdi ama daha başlamadım inşallah böyle bir şey yaşamam bendekızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?
Çok heyecanlıAa baya iymiş ben de bakayım hemen
Eveet bende çarşamba gidicem bakalım benden ne çıkıcak![]()
Sağol canıımYaaa hadi gözün aydın![]()
Aa başka kimbi kaç tane kız minnoşunuz var![]()
Eveet yaÇok heyecanlıgönlünden geçen en hayırlısı sağlıkla olsun kuzum
bizde de eşim kızımda erkeğe benziyor demişti doktor kız cıktı ya hala umudum var bakarsın kız çıkar diye dua ediyor hahaha kız manyağı kocam
![]()
doktor sen bana randevu al gereken şeyleri ben sana söylerim dedi. cinsiyet ne zaman öğrenilir ya 10. haftaya girdim bileeBen sadece ultrasonda ense kalınlığına vs baktırdım. Kan vermedim. Bana da imom omega verdi ama daha başlamadım inşallah böyle bir şey yaşamam bende![]()