• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?
Ben ikili tarama yaptırmadım ama ultrason da ense kalınlığı burun kemiğine falan bakıldı banada balık yağı ve d vitamini verdi doğuma kadar kullan dedi daha başlamadım tadı hakkında bi bilgim bilgim yok açıkcası

Sağol canıım🤗

Aa başka kim

Eveet ya 🤗 çok sağol canıım benim eşimde kız istiyodu ama bugün erkek duyunca da sevindi aman hiç farketmez valla sağlıklı eli ayağı tam olsun en önemlisi o
Çook sevindim canım beniim 😍😍sağlıkla gelsin tostos paşa 😍🌸💐🙏🙏 ay maşallah valla başladı cinsiyet heyecanları alışveriş hazırlıkları 😁😍😍

Yengemin ilk hamileliginde göbek ve göğüsleri çok çatlamış hergun de abime şikayet de bulunurmus. Abim birgün bak o çatlaklar olsun diye yıllarca uğraşan insanlar oluyor demiş yengem diyor o günden sonra şikayeti bıraktım derdi. O yüzden catlaklarda kararmalar da anneliğin bize en derin ve en güzel izleri olacak. Hepsi gelip geçecek 🥰 bı yerde okumuştum doğum yaklaştıkça çocugunu paylaşmak zorunda kalacak diye anneye ayrılık zor gelirmis ☺️ bilmiyorum ikinci defa anne olanlarda bu hissi yaşadılar mi daha önce.
Ben doğumdan sonra karnımda olmaması karnımda hareket etmemesi falan çok değişik gelmişti alışamamıştım. elim karnımda gezdim bir 10 gün falan :KK48:
rollercoaster rollercoaster doona bebek arabasını diyen sen miydin kimdi🙈😂
Doona bebek arabasını ben ilk bebeğim için almıştım. çok memnun kaldım. 2. için de kullanacağım. tek dezavantajı 1 1buçuk yaşından sonra küçük geliyor. Ama o zaman da onu elden çıkarıp yarı parasına puset almayı düşünüyorum. Xioami nin var kabin tip küçücük oluyor kapanınca.
Kızlar ben bir video buldum yıkanabilir bebek beziyle alakalı. Ben elde çok uğraşılır zannediyordum ama öyle olmuyormuş. Bir de bu videodaki kadın çok erken dönemde bebeği altına yapmamaya alıştırmış onu da başka videolarda anlatıyor, çok hoşuma gitti. Bebek bezi alıp stoklama mesajlarını görünce aklıma geldi de size de göndereyim dedim videoyu. Kadının elindeki baby neo markalı bebek bezi bakmak isterseniz.

kızlar bununla ilgili tuvalet iletişimi başlığıyla bir araştırın derim. evde olup çocukla birebir ilgilenebilecek anneler için çok güzel çok mantıklı birşey. Doğumdan itibaren başlanıyor. Ben çalıştığım için yapamamıştım.
Günaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum 🤦‍♀️ 3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü 😐
Geçmiş olsun canım. Bugün daha iyisindir umarım.
Ben gebeligimin ilk basından beri çok stres yaptım ve çok ağladım, malesef abimi kaybettim bu süreçte ve hala ara ara ağlıyorum. Son kontrole gittigimde bebek sağlıklıydı şükür ama yine de korkuyorum. Malesef stres iyi değil ama elimizde değil iste 😔
canım başın sağolsun. Allah acınızı unutturacak acı vermesin. sağlıkla kavuş bebeğine :dua:

kızlar hsonu giremedim. çok yazılmış. Yarısını ancak okuyabildim. YAvaş yavaş okuyorum hepsini :)
Size birşey sormak istiyorum folik asiti ne zaman bıraktınız? benim cuma günü kontrolüm var. Folik asitim bitti. Yeni kutu alsam mı acaba yoksa gidince bırak mı der? 13 hafta olduk artık. Kararsız kaldım

kızlar hsonu giremedim. çok yazılmış. Yarısını ancak okuyabildim. YAvaş yavaş okuyorum hepsini :)
Size birşey sormak istiyorum folik asiti ne zaman bıraktınız? benim cuma günü kontrolüm var. Folik asitim bitti. Yeni kutu alsam mı acaba yoksa gidince bırak mı der? 13 hafta olduk artık. Kararsız kaldım
Bana 12 haftadan sonra bırak demişti. Sanıyorum artık gerek kalmıyor. Başka vitamin yazıyolar galiba folik asitten sonra. Daha bana yazmadı bişi doktor folik asit kullanıyorum şimdi sadece
Kızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem🧡🧡
Günaydın🌻 ben hala prilamla yaşıyorum:))) kaç haftalık oldun? Benim daha bitmedi yaa ilk trimester😁

Ben doğumdan sonra karnımda olmaması karnımda hareket etmemesi falan çok değişik gelmişti alışamamıştım. elim karnımda gezdim bir 10 gün falan :KK48:

Doona bebek arabasını ben ilk bebeğim için almıştım. çok memnun kaldım. 2. için de kullanacağım. tek dezavantajı 1 1buçuk yaşından sonra küçük geliyor. Ama o zaman da onu elden çıkarıp yarı parasına puset almayı düşünüyorum. Xioami nin var kabin tip küçücük oluyor kapanınca.

kızlar bununla ilgili tuvalet iletişimi başlığıyla bir araştırın derim. evde olup çocukla birebir ilgilenebilecek anneler için çok güzel çok mantıklı birşey. Doğumdan itibaren başlanıyor. Ben çalıştığım için yapamamıştım.

canım başın sağolsun. Allah acınızı unutturacak acı vermesin. sağlıkla kavuş bebeğine :dua:
Amin Allah razı olsun kuzum 🙏

aaaa bir şey yiyip içip gitmek yasak mı ikili test için. ben sabahtan beri yiyorum. doktorum bana söylemedi hiç yeme diye. acaba söylemeyi mi atladı
Ben ikili test yaptırmadım canım, sadece ultrason ölçümü yaptı doktorum.
Kızlar, bebek hareket etsin diye tatlı yiyip gidiyormuş kontrole.
Onlara yazmıştım ben bir şey yemeden gittim ama hareketliydi diye. 😉

.

doktor sen bana randevu al gereken şeyleri ben sana söylerim dedi. cinsiyet ne zaman öğrenilir ya 10. haftaya girdim bilee :KK70: rüyamda kız çocuğu gördüm dün :KK70:
Bana 11+2 de erkeğe benziyor dedi 😂
Selam grubun güzel annişkolari😍💐🎈🎈 keyifler nasıl 🌸🌸
Selam güzel anne. Aynı devam yuvarlanıp gidiyoruz 😂

Benim için 1-1.5 yaşa kadar olması yeterli aslında. Bende ilerisi için xiaomi düşünmüştüm
Ben 12 de gittim başka vitaminler verdi. Dedim folik asit bitmedi bırakıyım mı. Bitince geç o zaman dedi. Bana verdiği vitaminde folik asitte var için. Bence cumaya kadar alma sorun olacağını sanmam
Kızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem🧡🧡
Benimde devam ediyor sanırım prilama devam 🤭

Ben ikili tarama yaptırmadım ama ultrason da ense kalınlığı burun kemiğine falan bakıldı banada balık yağı ve d vitamini verdi doğuma kadar kullan dedi daha başlamadım tadı hakkında bi bilgim bilgim yok açıkcası
tadında bir sorun yok yutması da kolay ama midede kapsül eriyince balık tadı geliyor :D

Canım çok koyuysa baya eski kandır telaş yapma doktora gidiceksin zaten bugün

Kız nereden buldun Jou Jou ın fi tarihindeki lekelenme mesajını. 😂😂😂
10 gün geçti üstünden. 🙈

Bu arada hayırlı olsun, erkek geliyormuş. 🥰
Ya o kadar net sağdaydı ki seninkisi, çok şaşkınım. 🙈
Ramzi Beyciğimin yüzde 5 tutmuyor dediği dilimdesin. 😂

.

hamilelik izni 12 ay olmalı 🥺
Kızlar merhaba,

Pandemiden dolayı çalışan annelere (kamuda) 24. ayında 8 hafta idari izin veriliyormuş, Önceden bu 32. haftada veriliyordu şimdi 24. haftaya çekmişler... Haberiniz varmıydı? Yoksa da benden size müjde olsun :)

Back
X