• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy güldürdü beniii ooyyyy 😀
Gittim doktora kuzu herşey yolunda bebek baya usluu dr bana 11 haftalık 2 dedi busefer bana ama biraz büyüdü tabii kalbii çok güzel atıyorrr okadar su içtimm göremedim hareketini 🥲 uykucu sıpaa çıktı benimkii:KK48: ense kalınlığı şimdi belli olmuyor dedi dr2 hafta sonra gell dedi daha tam belli olur dedii işte o zaman ikili test alcak bizden hayırlısı olsun bugünüde atlattıkk🤗🤗

Çok şükür canım. 🤲
İyi olsun da varsın hareketlerini görmeyelim. 😉

Sıpa deme kız çocuğuna. 😂
Uyuyan güzel geliyo annesi. 🥰
Maşallah subhanallah. 🧿🧿🧿
Sağlıkla gelsin inşallah. ❤️

.

Benimde sata göre 12+5 olacak cumartesi ama geçen sefer 5 gün önde çıktı ultrasonda.
Benim ilk gebeliğimde 1 hafta geriden geliyor demişti. Bunda hiçbirşey söylemiyor. Benim tarihimle doktorun söylediği tarih birebir uyuyor. 🤷‍♀️

Bir de arkadaşlar ben bu haftaya kadar sadece 2 kez gittim doktora. Kalp atışını da toplam 6 atış duydum iki kez üçerli dinletti ikincisini ben istedim tekrar duymayı doktor az süre ile dinletiyorum ısı gidiyor çünkü sıkıntı olmaması için dedi. Bir de problem olmadığı sürece kontrole gelmene gerek yok dedi. Bende de çok şükür bir problem olmadı hiç gitmedim. Özledim ama gelecek haftayı bekliyorum 😊

Çok şükür canım. 🤲
İyi olsun da varsın hareketlerini görmeyelim. 😉

Sıpa deme kız çocuğuna. 😂
Uyuyan güzel geliyo annesi. 🥰
Maşallah subhanallah. 🧿🧿🧿
Sağlıkla gelsin inşallah. ❤️

.
Benimde içime kız doğdu, Jou Jou senin gibi tatlı bir kızın olacak 🥰

Ayyy güldürdü beniii ooyyyy 😀
Gittim doktora kuzu herşey yolunda bebek baya usluu dr bana 11 haftalık 2 dedi busefer bana ama biraz büyüdü tabii kalbii çok güzel atıyorrr okadar su içtimm göremedim hareketini 🥲 uykucu sıpaa çıktı benimkii:KK48: ense kalınlığı şimdi belli olmuyor dedi dr2 hafta sonra gell dedi daha tam belli olur dedii işte o zaman ikili test alcak bizden hayırlısı olsun bugünüde atlattıkk🤗🤗
İyi şükür kuzu benim de uyuyodu dürttük biraz hemen kaymaya başladı geri geri çıkıp kayıyo 😂

Back
X