• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar birkaç gündür zor nefes alıyorum özellikle hareket halindeyken çok daha arttı. Eşim de fakında zor nefes alıyorsun diyor hamile olduğumu öğrendiğim kilodayım yani kilodan olduğunu düşünmüyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Canım artık iki kişilik nefes almaya başladığımız için en ufak bir aktivitede nefes nefese kalabilir kalp atış hızınız yükselir diyordu uygulama.
kızlar hsonu giremedim. çok yazılmış. Yarısını ancak okuyabildim. YAvaş yavaş okuyorum hepsini :)
Size birşey sormak istiyorum folik asiti ne zaman bıraktınız? benim cuma günü kontrolüm var. Folik asitim bitti. Yeni kutu alsam mı acaba yoksa gidince bırak mı der? 13 hafta olduk artık. Kararsız kaldım
Ben 12. Hafta Başlangıcında bırakmıştım kuzum. Doktorum da öyle demişti.

Merhaba ben sayfayı yeni buldum 🤦 benimde 11+5 bugün doktora gideceğim 1 ay önce gitmiştim kalbini duymustum sonra gitmedim çok merak ediyorum keski önceden okusaydim yazdıklarınızı iki gün önce folik asit bitti yenisini aldım umarım kullan der boşa gitmez soracağım onu yoksa ben hamilelik bitene kadar kullanacağız sanıyordum direk aldım yeni kutu 😂 bakalım ikili test yapar diye umuyorum bugün ya da haftaya çok heyecanlıyım 🤗🤗♥️

Merhaba ben sayfayı yeni buldum 🤦 benimde 11+5 bugün doktora gideceğim 1 ay önce gitmiştim kalbini duymustum sonra gitmedim çok merak ediyorum keski önceden okusaydim yazdıklarınızı iki gün önce folik asit bitti yenisini aldım umarım kullan der boşa gitmez soracağım onu yoksa ben hamilelik bitene kadar kullanacağız sanıyordum direk aldım yeni kutu 😂 bakalım ikili test yapar diye umuyorum bugün ya da haftaya çok heyecanlıyım 🤗🤗♥️
Benimki kullan bitince başla dedi. Ben var bırakıyım mı deyince 😂

Kızzz heleee baya oldu bunu soralıi 1 hafta önceee 😃😃 ne ara gördünde buna yazdınn 😀
Bende satırları okurken göz yaşım tam pıt pıt olacak ve sana yazacaktım kii haberin bayat olduğunu gördüm yüreğim ağzıma geldi :KK17::KK70::KK70: allah Zekta1 Zekta1 iyiliğini versin 😄🥰

Geldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
sadece tahminde bulunucam %60 erkek dedi.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
umarım değişmez :)

Geldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
Hadi gözün aydın 🤗 aynen değişebiliyormuș 😂

• Beğen
Reactions: kdv
Gözün aydın canım, hadi şimdi bekle 1 ay bakalim 🤣

• Beğen
Bizim akraba vardı kız cinsiyeti partisi verdiler sonra oğlan çıktı :KK70: kızda anası da erkek delisiydi görümcem senin bebek kıza benziyor diyince yüzü buruştu düşman gibi baktı görümceme 😂😂 ayy ben şok bakışları izliyom kıza dedim neyin var başın mı ağrıyor yüzün asıldı diye 😂😂

Hadi gözün aydın 🤗 aynen değişebiliyormuș 😂
Gözün aydın canım, hadi şimdi bekle 1 ay bakalim 🤣
şimdi benim doktorum 24 ünde ayrılacak hastaneden o yüzden 24ünden önce tekrar çağıracak. tam 24ünde de çağırabilir bu kadına hiç belli olmaz hahahaah :)
cuma günü test sonucu çıkınca yeni randevuyu vercek :)
ayyy şu cinsiyet için acaba 2 hafta sonra başka doktora mı gitsem ya fhsdfkhsdjfkldlsf

Bizim akraba vardı kız cinsiyeti partisi verdiler sonra oğlan çıktı :KK70: kızda anası da erkek delisiydi görümcem senin bebek kıza benziyor diyince yüzü buruştu düşman gibi baktı görümceme 😂😂 ayy ben şok bakışları izliyom kıza dedim neyin var başın mı ağrıyor yüzün asıldı diye 😂😂
hahahaah yok ya ben o kadar düşman gibi olmam da. içim erkek istiyor :)

şimdi benim doktorum 24 ünde ayrılacak hastaneden o yüzden 24ünden önce tekrar çağıracak. tam 24ünde de çağırabilir bu kadına hiç belli olmaz hahahaah :)
cuma günü test sonucu çıkınca yeni randevuyu vercek :)
ayyy şu cinsiyet için acaba 2 hafta sonra başka doktora mı gitsem ya fhsdfkhsdjfkldlsf
Benim 15 aralık'ta randevum var daha çok var 🥴 cuma günü devlette randevum var kan tahlilleri için gitmişken ultrasona girebilirim demi görmüş olurum :63:

• Muhteşem
Kuzum geçen biri farketmiyor demisti.

Kuzum sıkıntı etme zararlı olan şeyler plesenta sayesinde uzaklaklastiriyormus bebekten. Belki bebeğine ulaşmaz bile. Bol su tüketmeye çalış vücudun arinsin.
Balkiz94 Balkiz94 balkizim geçmiş olsun canım benim. grip derken şimdi de dişlerin mi kıyamam ya Ersağ diş macunu hiç duydun mu? bitkisel o ağız içi sorunlarına iyi geliyor. Bende üniversite de bir defa dilim yandı eşimin de damağı yara olmuştu kullandık anında geçirdi. Belki sana da faydası olur kuzum.
Sagol kuzum ona da bakayım vallahi ya zorlu geçecek sanırım benim hamilelik. Ağrı çekmek çok zor ya mahvoldum 2 gündür yani çok net bir ağrı değil üst çenem falan agriyor. Muhtemelen dişçiye gideceğim doktorum izin verirse

Çok şükür canım, hadi gözünüz aydın. 🥰

.

Back
X