• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba ben sayfayı yeni buldum 🤦 benimde 11+5 bugün doktora gideceğim 1 ay önce gitmiştim kalbini duymustum sonra gitmedim çok merak ediyorum keski önceden okusaydim yazdıklarınızı iki gün önce folik asit bitti yenisini aldım umarım kullan der boşa gitmez soracağım onu yoksa ben hamilelik bitene kadar kullanacağız sanıyordum direk aldım yeni kutu 😂 bakalım ikili test yapar diye umuyorum bugün ya da haftaya çok heyecanlıyım 🤗🤗♥️
Türkiyeyi bilmem ama canim yurt disinda hamilelik boyunca kullaniyorsun

Dün gece bende zor nefes aldım eşim uyandırdı korkmuş 😁😁 arada bana da oluyor canım kilodan değil bence
Bugün doktora nefes darlığını sordum doktor ilk aylar beklemediğimiz bir durum aslında hareket halindeyken mi oluyor dedi evet dedim derin nefes alma ihtiyacı oluyorsa bir kendini takip et devam ediyorsa göğüs bölümüne yönlendireyim dedi. Ama arada kısa süreli oluyorsa problem değilmiş ♥️♥️ sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Geldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
sadece tahminde bulunucam %60 erkek dedi.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
umarım değişmez :)

hadi gözün aydın❤️😍🙏🙏🙏

ben de şimdi test sonucunu doktorun değerlendirmesini bekliyorum bakalım

kızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?
Merhaba cnm ben sadece burun ve ense kalınlığına baktırdım,kan tahlili yaptırmadım cnm ☺️

Canım artık iki kişilik nefes almaya başladığımız için en ufak bir aktivitede nefes nefese kalabilir kalp atış hızınız yükselir diyordu uygulama.

Ben 12. Hafta Başlangıcında bırakmıştım kuzum. Doktorum da öyle demişti.
Canım çok sağol sordum bugün doktora bence de çok mantıklı geldi bu. Tansiyonumu ölçerken konuşuyordum doktorla 17 çıktı birden 🙈🤩 sonra sustum ölçtüler normal çıktı heyecanlı bir yapım var hem de 😬

Geldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
sadece tahminde bulunucam %60 erkek dedi.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
umarım değişmez :)
Gözün aydın canım kaçıncı haftasın şuan beni de 2 hafta sonra çağırdı ama gittiğimde burun ense baksın istiyorum il dışındaki hastaneye göründüğüm için her zaman git gel mümkün olmuyor 🙃

• Beğen
Reactions: kdv
aaa test sonucun çıkmadı mı dahaa. ban da 7 aralıkta çıkar dedi kan alan hemşire. ama doktorumda cuma günü belli olur cuma arasın demişti. bakalım

test sonucum var ben görebiliyorum ama yorumlayamıyorum 👀 cumartesi doktorum erken çıkmış arayamadı beni, bugün yazdım bakalım aramasını bekliyorum ✌️

kızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?
Ben yaptırmadım. Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı, bir sorun yok dedi şükür. Testi yaptırmadım canım.

Back
X