- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 208
- 41
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.281
Ne demekcanım benimSağol kuzum. Ben de almamaya karar verdim. Dr a da mesaj attım şimdi. belki başka vitamin söyler onu alırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demekcanım benimSağol kuzum. Ben de almamaya karar verdim. Dr a da mesaj attım şimdi. belki başka vitamin söyler onu alırım.
Enn iyisi kuzum bebiskoya da anı olacak gösterirsin ne güzelBana tutturdular cinsiyet partisi yapalım kuzenim falan ben dedim ben öyle işleri bekleyemem sabrım yok aldım balonumu geldim![]()
sağol kuzum. ramzinin tutup tutmadığı daha belli değil bende :) %60 düşük bir oran çünkü :)Çok şükür canım, hadi gözünüz aydın.
.
Türkiyeyi bilmem ama canim yurt disinda hamilelik boyunca kullaniyorsunMerhaba ben sayfayı yeni buldumbenimde 11+5 bugün doktora gideceğim 1 ay önce gitmiştim kalbini duymustum sonra gitmedim çok merak ediyorum keski önceden okusaydim yazdıklarınızı iki gün önce folik asit bitti yenisini aldım umarım kullan der boşa gitmez soracağım onu yoksa ben hamilelik bitene kadar kullanacağız sanıyordum direk aldım yeni kutu
bakalım ikili test yapar diye umuyorum bugün ya da haftaya çok heyecanlıyım
![]()
Bugün doktora nefes darlığını sordum doktor ilk aylar beklemediğimiz bir durum aslında hareket halindeyken mi oluyor dedi evet dedim derin nefes alma ihtiyacı oluyorsa bir kendini takip et devam ediyorsa göğüs bölümüne yönlendireyim dedi. Ama arada kısa süreli oluyorsa problem değilmişDün gece bende zor nefes aldım eşim uyandırdı korkmuşarada bana da oluyor canım kilodan değil bence
Geldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
sadece tahminde bulunucam %60 erkek dedi.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
umarım değişmez :)
Merhaba cnm ben sadece burun ve ense kalınlığına baktırdım,kan tahlili yaptırmadım cnmkızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?
Canım çok sağol sordum bugün doktora bence de çok mantıklı geldi bu. Tansiyonumu ölçerken konuşuyordum doktorla 17 çıktı birdenCanım artık iki kişilik nefes almaya başladığımız için en ufak bir aktivitede nefes nefese kalabilir kalp atış hızınız yükselir diyordu uygulama.
Ben 12. Hafta Başlangıcında bırakmıştım kuzum. Doktorum da öyle demişti.
aaa test sonucun çıkmadı mı dahaa. ban da 7 aralıkta çıkar dedi kan alan hemşire. ama doktorumda cuma günü belli olur cuma arasın demişti. bakalımhadi gözün aydın
ben de şimdi test sonucunu doktorun değerlendirmesini bekliyorum bakalım
Aynen canım benim, dur bakalım.sağol kuzum. ramzinin tutup tutmadığı daha belli değil bende :) %60 düşük bir oran çünkü :)
Gözün aydın canım kaçıncı haftasın şuan beni de 2 hafta sonra çağırdı ama gittiğimde burun ense baksın istiyorum il dışındaki hastaneye göründüğüm için her zaman git gel mümkün olmuyorGeldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
sadece tahminde bulunucam %60 erkek dedi.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
umarım değişmez :)
aaa test sonucun çıkmadı mı dahaa. ban da 7 aralıkta çıkar dedi kan alan hemşire. ama doktorumda cuma günü belli olur cuma arasın demişti. bakalım
yani çok amin demek istemiyorum hahahhaAynen canım benim, dur bakalım.
Belki de kızdır.![]()
12+2yim canım bugün itibari ileGözün aydın canım kaçıncı haftasın şuan beni de 2 hafta sonra çağırdı ama gittiğimde burun ense baksın istiyorum il dışındaki hastaneye göründüğüm için her zaman git gel mümkün olmuyor![]()
hmm anladım kuzum güzel haberler ile geleceğine eminim.test sonucum var ben görebiliyorum ama yorumlayamıyorumcumartesi doktorum erken çıkmış arayamadı beni, bugün yazdım bakalım aramasını bekliyorum
![]()
12 yi geçtim bari tatile denk geliyor deyip verdiğin 8 haftayı alma.Allahım keşke24. Haftayı tamamlarsak hak devam eder de alırız inşallah hepimiz izin
![]()
Olsunn ama iyiydii sabah sabahMagazine döndü olayy olayyy diye![]()
![]()
Benim de kız %80Aa bilmiyodum kaçırmışım canım yazdığın zaman grubun tek çiçeği şuan![]()
Ben yaptırmadım. Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı, bir sorun yok dedi şükür. Testi yaptırmadım canım.kızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?