• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar çok kötü bir şey oldu 😔 bugün rüzgarın azizliğine uğradım düştüm 😔 çok aşırı sert düşmedim ama yinede düştüm çok korkuyorum öyle olağanüstü ağrım yok lekelenme yok ama aklım çıkıyor 😔 doktora mesaj attım görmedi henüz
Geçmiş olsun canım ya:(( benim de arkadaşım hamileyken buzda çok sert kayıp düşmüştü bir şey olmadı. Bebek korunuyor darbelere karşı, bir şey olmamıştır hastane kolaydaysa git istersen hem görmüş olursun fırsattan istifade:))))

bugün İstanbul'da hava çok fena hortum gibi yaa, öyle bi fırtına var ki evlerin çatıları uçmuş, instagram'da istanbul anlık'tan takip ediyorum 😕
Dikkat edin yA😓😓 Antalya tarafı da aynıydı. Kış geliyor🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Ciddi mısınız ya Maşallah. Ben kizimda 6 kilo almıştım herkes o zamanlar şaşırıyordu ama kilo verip doğuma girmek o şekilde hiç duymamıştım ilk aylar veriliyor bende verdim peki 5 kilo verip 9 ay nasıl oldu çok mu hareket formülü yoksa son ana kadar istifra mi ettiniz
9 ay taşımak nasip olmadı. 30+1 de acil doğuma alındım. Bütün hamileliğimde de hareketsiz yatmak zorunda kaldım. Stres, yemek yiyememe ve 5. Ayın sonuna kadar günde 3-4 kere istifra etme. :)

haydaa, çok sert düşmediysen bir şey olmamıştır korkma iyi düşün🙏🙏 doktor yazar zaten belki kontrole çağırır

bugün İstanbul'da hava çok fena hortum gibi yaa, öyle bi fırtına var ki evlerin çatıları uçmuş, instagram'da istanbul anlık'tan takip ediyorum 😕
Ben Sakarya'dayım burası da çok fena 😔 İnşallah bir şey olmamıştır

Geçmiş olsun canım ya:KK43:( benim de arkadaşım hamileyken buzda çok sert kayıp düşmüştü bir şey olmadı. Bebek korunuyor darbelere karşı, bir şey olmamıştır hastane kolaydaysa git istersen hem görmüş olursun fırsattan istifade:))))

Dikkat edin yA😓😓 Antalya tarafı da aynıydı. Kış geliyor🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶
Maalesef yakın değil hastane 😔 doktorumda çok yoğun bir doktor özel hastanede olmasına rağmen 2 hafta önceden alıyorum randevuyu yoksa bulunmuyor 😔 gitsem bile girebilir miyim bilmiyorum içeriye

Kızlar çok kötü bir şey oldu 😔 bugün rüzgarın azizliğine uğradım düştüm 😔 çok aşırı sert düşmedim ama yinede düştüm çok korkuyorum öyle olağanüstü ağrım yok lekelenme yok ama aklım çıkıyor 😔 doktora mesaj attım görmedi henüz
Acile git bence canım hemen ultrasonda bebeği gör için rahat etsin

Kızlar yazılanları okurken, garip bi sakinlik ve şükür geldi bana. Yani bu heyecanlarımız falan o kadar tatlış sempatik geldi ki birden. Ne kadar şanslıyız diye düşündüm. Çok şükür🙏🏻🙏🏻🙏🏻Umarım hepimiz sonuna kadar böyle güzel heyecanlarla geçirir, sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi🙏🏻🙏🏻🌻🌻🌻💞💞💞
😍😍 aminnnn 🙏

haydaa, çok sert düşmediysen bir şey olmamıştır korkma iyi düşün🙏🙏 doktor yazar zaten belki kontrole çağırır

Bursada öyle gece lodos sesinden uyanıp durdum resmen bütün çatılar uçtu yağmur yağsa biter aslında 🥴

Kuzenim iki kez merdivenlerden düştü bişey olmadı endişe etme

Allah büyük dünya da kısmetleri varsa doğuyorlar canım 😔inşallah benim bebeğime de bir şey olmaz kontrol de daha cumartesi nasıl geçecek vakit hiç bilmiyorum
canım çok mu sert düştün. bir yerinde ağrın sızın var mı ? onlar çok korunaklı bir yerdeler. en son doktora gittiğimde doktor bana bu şekilde söylemişti. ama içim huzursuz dersen bugün git doktora kuzum

bursa da aynı şekilde. 2 gündür öyle lodos var ki. bugün şiddetini daha çok arttırdı. ben 2 sabahtır herhalde çatı uçacak diye kalkıyorum yataktan
21 ci haftada dedi doktor bana detaylı ultrasonu
bekleyeceğiz napalım :) ben aceleyim sabredemiyorum galiba :)

9 ay taşımak nasip olmadı. 30+1 de acil doğuma alındım. Bütün hamileliğimde de hareketsiz yatmak zorunda kaldım. Stres, yemek yiyememe ve 5. Ayın sonuna kadar günde 3-4 kere istifra etme. :)
30+1 de bebeğiniz sağlıklı mıydı yani :eek: genelde 35. Haftada bile korkarlar bebek gelişmedi vs gibisine

Canım ya çok geçmiş olsun doktorun belki mide bulantısı için ilaç verirdi sorabildin mi ? Sahi14. Haftasına kadar devam eder diyor benim doktorum da ama benim bitti sayılır şükür. Umarım tez vakitte sende atlatırsın. 🤲
Ben hap da içemiyorum ki kuzum. Vitaminleri bile eşim küçük ilaç kutularına koydu. Günlük getirip tek tek içiriyor. Dolabı açıp ilaç görünce öğürmeye başlıyorum.

Yeni ilaçlar. Allah tan tek ilaç olacak diye kendimi avutuyordum 🙈

Eklentiler

• 1638191101494..webp
    1638191101494..webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 44
Doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünen var mı?? Keşfetime artık sürekli doğumdan sonra anneyle bebek buluşma videoları düşüyor, bakıyorum anneler ful makyajlı. Garibime gitmedi desem yalan olur o anda makyaj yapabilecek kadar iyi oluruz biz de inşallah diyelim🤣🤣
Bende düşünüyorum tutmayı doktor kendide çekiyor doğum esnasında anne bebek buluşmasını falan gerek olurmu onu sormam lazım inşallah görelim o günleride 🤲

Ya bunu var ya pusuda bekliyorum resmen ama kronik hastalığı olan biri dava açmış amiri izin vermediği için, dava reddedilmiş iş yoğunluğu varsa kamu yararı gözetilip personel çalıştırılabiliyormuş diye. Hamilelikte heralde risk almaz kimse. Her neyse baya bi araştırdım en son cimere yazdım bilgi edinme kısmından bakalım hala cevap bekliyorum. Bana kalırsa bu unutulmuş çünkü herkes işe döndü idari izinli olan bi tek hamileler dönmedi🤣🤣 Ödüm kopuyor iptal edecekler diye. Bu ülkede her şey bir anlık değiştiği için😁

Oyyy🧿🧿🧿maşallah kuzucuğumuza

Hadi gözünaydın. Erkek dediyse bence erkektir🙈🙈🙈 sağlıklı olsun da🧿🧿

Anlamadım kız kim neyi alıyor hajshshsh

Gaviscon duyunca bile kusmak istiyorum ne berbat bişi😩😩 mide yanmaları başladı bende de gitsem onu verecek bana da o zaman?

Ay ağzından bal damlıyor kız😍😍 12 haftayı atlatırsam bi rahatlayacağım kafa olarak ne yalan söylim🙈🙈

Ay insanlar da kafayı yemiş bence. Parayla bulamamak falan eskide kaldı kapitalizm var ülkede artık parayı veren düdüğü çalar merak etme:))))))) stok işine ben hiç girmicem sonu yok onu da stokla bunu da stokla manyak olur insan kız. Bi elektrikli pompa düşünüyorum da daha erken heralde ona da
Öğretmenlerin doğumu yaz tatiline denk geldi mi doğum sonrası 8 hafta izin verilmiyor kuzum. Onu diyorum.😂 Şimdi haziranda doğum yapınca izin arada kaynayacak.

İnşallah kötü bişey olmaz canım. Hava gerçekten çok fena bende az önce girdim içeri. Kanaman sancın yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. 🤲

Back
X