- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #16.681
Sumak ekşisi ye canımCanım limon tuzu çekti şu anda ağzım sulandı ne edeceğğğğimmmm şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sumak ekşisi ye canımCanım limon tuzu çekti şu anda ağzım sulandı ne edeceğğğğimmmm şimdi![]()
Ayy mutlaka haber bekliyorum canım@ayazaZekta1 @My-little-bird
Kızlar doona nın muadilini alan arkadaş bugün yazmış kullandım şahane çok güzel diye
Bu foo foo markayı yurt dışından getiren kişi Antalya da bi firma sahibi. O illere gönderiyormuș sanırım. Şimdi hangi illerde nerde var onu araştırıyoruz. Mail attık bakalım görürse![]()
Canan bunu da yapmak yürek ister sanki bacım :)
Battaniyeye başladım bakalım nasıl olacak![]()
Kızlar ben yine grip oldum ya baya fena öksürüyorum doktorumun asistanıyla konuştum parol iç demir magnezyum ilacını aksatma hamilelere pek bişey önermiyoruz dedi ama öksürürken kasıklarım ağrıyor artık
www.instagram.com
Doktor der mi bilmiyorum canımAaaaa doktor diyormu acaba pekii bunu
Canım çok geçmiş olsun. Öksürük fena ya kaşık ağrıtıyor. Tereyağını biraz eritip üzerine pekmez gezdir Yut öksürüğe iyi geliyor.Kızlar ben yine grip oldum ya baya fena öksürüyorum doktorumun asistanıyla konuştum parol iç demir magnezyum ilacını aksatma hamilelere pek bişey önermiyoruz dedi ama öksürürken kasıklarım ağrıyor artık
Battaniyeye başladım bakalım nasıl olacak![]()
Tamamdir o zamannDoktor der mi bilmiyorum canımama internette öyle yazıyor son aya kadar yapın diyor.
Canım çok geçmiş olsun. Öksürük fena ya kaşık ağrıtıyor. Tereyağını biraz eritip üzerine pekmez gezdir Yut öksürüğe iyi geliyor.
hamarat anneler kendini belli ediyo![]()
Hamileyken demir hayat 2 can sigortası oluyor.İlk doğumumda uygundu yaptırmıştım. Bunda ise hastanenin kendi paketinden 1000 tl fazla dediler.Direk hastaneden aldım.Sigorta şirketinin avantajı başka hastanelerde ve başka rahatsızlıklarda da muayene ile doğum hakkını kullanabiliyorsun.Hangi sigorta firmaları ki? Bakalım biz de. Benim tüm bulduklarımda bekleme süresi vardı. Devlet destekli doğum sigortası falan yazıyor ama kafam karıştı üstüne de düşmedim bilen var mı kesin bu konuyu??
Kızlar 14+5 de cinsiyet öğrenenler var mı?Benim dr 16. hafta dedi ama ctesi randevum var inşallah söyler:)
Saat 00:04, tabii ki tüm hamilelik uygulamaları okundu.
Günün bilgisi:
“● Amerika Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırmaya göre, hamileliğinde çiğ olarak kuruyemiş tüketen annelerin çocukları, kuruyemiş tüketmeyen annelerin çocuklarına göre alerji risklerinin üçte bir oranında daha az olduğu tespit edildi.”
.
Kızlar 14+5 de cinsiyet öğrenenler var mı?Benim dr 16. hafta dedi ama ctesi randevum var inşallah söyler:)
Zaten bu ara başka birşey yenilmiyor kiSaat 00:04, tabii ki tüm hamilelik uygulamaları okundu.
Günün bilgisi:
“● Amerika Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırmaya göre, hamileliğinde çiğ olarak kuruyemiş tüketen annelerin çocukları, kuruyemiş tüketmeyen annelerin çocuklarına göre alerji risklerinin üçte bir oranında daha az olduğu tespit edildi.”
.
Benm düzdü karnm sabah en azndan yatakta dumduzken artikk degilBenim spor yapmamaktan olsa gerek, bayandır bir ayva göbüşüm var.
Sert değil henüz, kesinlikle bebek değil yani.
.
Tabi canım çoğu doktor öneriyorAaaaa doktor diyormu acaba pekii bunu
Daha eve gidemedim iş yerindeyim halaasweetgirlcandy sürdün mü kremi baktın mı kokusuna
kız sen önerdin ben sana kremi satmaya çalışıyorum![]()