• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
@ayaza Zekta1 Zekta1 @My-little-bird

Kızlar doona nın muadilini alan arkadaş bugün yazmış kullandım şahane çok güzel diye 😂

Bu foo foo markayı yurt dışından getiren kişi Antalya da bi firma sahibi. O illere gönderiyormuș sanırım. Şimdi hangi illerde nerde var onu araştırıyoruz. Mail attık bakalım görürse 😂
Ayy mutlaka haber bekliyorum canım😊

Battaniyeye başladım bakalım nasıl olacak 😂

Eklentiler

• 1638822410701..webp
    1638822410701..webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar ben yine grip oldum ya baya fena öksürüyorum doktorumun asistanıyla konuştum parol iç demir magnezyum ilacını aksatma hamilelere pek bişey önermiyoruz dedi ama öksürürken kasıklarım ağrıyor artık

Cnm öksürüğe ateşe birebir..
Ben transferden 1 hafta sonra grip oldum ne yediysen geçmedi.iki gün yaptım anında geçti. Öksürükte daha etkili👍🏼

Aaaaa doktor diyormu acaba pekii bunu
Doktor der mi bilmiyorum canım 🤣 ama internette öyle yazıyor son aya kadar yapın diyor. 🙊🙈😂😂
Kızlar ben yine grip oldum ya baya fena öksürüyorum doktorumun asistanıyla konuştum parol iç demir magnezyum ilacını aksatma hamilelere pek bişey önermiyoruz dedi ama öksürürken kasıklarım ağrıyor artık
Canım çok geçmiş olsun. Öksürük fena ya kaşık ağrıtıyor. Tereyağını biraz eritip üzerine pekmez gezdir Yut öksürüğe iyi geliyor.

Doktor der mi bilmiyorum canım 🤣 ama internette öyle yazıyor son aya kadar yapın diyor. 🙊🙈😂😂

Canım çok geçmiş olsun. Öksürük fena ya kaşık ağrıtıyor. Tereyağını biraz eritip üzerine pekmez gezdir Yut öksürüğe iyi geliyor.
Tamamdir o zamann 😇

Hangi sigorta firmaları ki? Bakalım biz de. Benim tüm bulduklarımda bekleme süresi vardı. Devlet destekli doğum sigortası falan yazıyor ama kafam karıştı üstüne de düşmedim bilen var mı kesin bu konuyu??
Hamileyken demir hayat 2 can sigortası oluyor.İlk doğumumda uygundu yaptırmıştım. Bunda ise hastanenin kendi paketinden 1000 tl fazla dediler.Direk hastaneden aldım.Sigorta şirketinin avantajı başka hastanelerde ve başka rahatsızlıklarda da muayene ile doğum hakkını kullanabiliyorsun.

Saat 00:04, tabii ki tüm hamilelik uygulamaları okundu.

Günün bilgisi:
“● Amerika Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırmaya göre, hamileliğinde çiğ olarak kuruyemiş tüketen annelerin çocukları, kuruyemiş tüketmeyen annelerin çocuklarına göre alerji risklerinin üçte bir oranında daha az olduğu tespit edildi.”

.

Günün bilgisi:
“● Amerika Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırmaya göre, hamileliğinde çiğ olarak kuruyemiş tüketen annelerin çocukları, kuruyemiş tüketmeyen annelerin çocuklarına göre alerji risklerinin üçte bir oranında daha az olduğu tespit edildi.”

.

ben de yaklaşık 1 buçuk hafta sonra hareketleri hissetmeye başlayabilirmişim
göz yaşım pıt🤰

Günün bilgisi:

.
Zaten bu ara başka birşey yenilmiyor ki🤪🤪

Back
X