• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
canım ilk zamanlar çok çiziyorlar yüzlerini jilet gibi tırnakları kısa da olsa kesiyor. Birde saçlarına yapışıp hem çekip hem ağlıyorlar:KK70:

yaa öyle bi video izlemiştim😂 kısır döndüye girmiş düdük makarnası bi yandan saçını çekiyo hırsla bi yandan ağlıyo ahahaa

Kızlar şaka maka 2. Trimester a girdik 😂 valla keseydi kalp atışıydı derken öyle böyle geçti zaman… duygu durumlarınız nasıl? Ben acayip heyecanlıyım😂 bu da benim miniğin bir noktadan evrimi ❤️☺️😂

Eklentiler

• 54A054C0-0736-4861-BE78-4B071AA27CA8.webp
    54A054C0-0736-4861-BE78-4B071AA27CA8.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 78
ben bi de şey videolarına bayılıyorum; bunları kundaklıyolar ya sonra uyanınca açıyolar, kozadan çıkıyo kelebekler🧡🧡

bunlar işte minnoşlar;

Maşallah kuzulara. 🥰🥰🥰

Rabbim bizlere de o günleri göstersin. 🤗

.

Kızlar şaka maka 2. Trimester a girdik 😂 valla keseydi kalp atışıydı derken öyle böyle geçti zaman… duygu durumlarınız nasıl? Ben acayip heyecanlıyım😂 bu da benim miniğin bir noktadan evrimi ❤️☺️😂

gerçekten inanılmaz hepimiz bir mucize gerçekleştiriyoruz ve her anına şahit oluyoruz🙏🧡

ya yesinler onun akıllı uslu yatışını🧡🧡🧡

Diğer grupta araba araştırması yapılınca Doona için kullananlardan hep alçaklığı konusunda olumsuz bahsetmişler..
Deneyip almak lazım.denersiniz belki kullanışlı gelir☺️
alçak gerçekten. Ben de rahatsız olmuştum o durumdan. Bir de cep, sap kulp hiçbirşey yok eşya koyacak. Kulpuna asmak için küçük çanta almıştım ben.

Back
X