Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
E zâten bebek haziranda olsun temmuzda olsun uzun kol giydirilir bebekler bizim gibi değiller üşüyorlar uzun kol ve battaniye içinde olması lazım size kalsa askılı giydirirsiniz walla 6 kardeş büyüttüm tecrübem var
Yok kız ben kısa kollu zıbın üstüne de bir şey giydiririm diyordum. Sonra bu uzunlar eldivenli ya akşamları falan bunları giydiririm diye düşündüm. Bende çok yeğen baktım giydirilir mi incecik donarlar
ben yine ıslak mendil stokladım hahah trenyolda indirime girmiş kızlar haberiniz olsun sleepy.
ve indirime girmiş hali bile ilk stokladıklarımdan yüksek.
ilk 24 tanesini 120 almıştım
şimdi 24 tanesini 155e
ben yine ıslak mendil stokladım hahah trenyolda indirime girmiş kızlar haberiniz olsun sleepy.
ve indirime girmiş hali bile ilk stokladıklarımdan yüksek.
ilk 24 tanesini 120 almıştım
şimdi 24 tanesini 155e
yok yok bir şey olmaz bir keredenBalkiz94
çalıştığı için o tuvaleti hep kullanmak zorunda o yüzden o her defasında kullansa iyi olur inşallah onu ki de hızlıca geriler