• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
E zâten bebek haziranda olsun temmuzda olsun uzun kol giydirilir bebekler bizim gibi değiller üşüyorlar uzun kol ve battaniye içinde olması lazım size kalsa askılı giydirirsiniz walla :KK20: 6 kardeş büyüttüm tecrübem var 😍😂
Yok kız ben kısa kollu zıbın üstüne de bir şey giydiririm diyordum. Sonra bu uzunlar eldivenli ya akşamları falan bunları giydiririm diye düşündüm. Bende çok yeğen baktım giydirilir mi incecik donarlar😂😂

ben yine ıslak mendil stokladım hahah trenyolda indirime girmiş kızlar haberiniz olsun sleepy.
ve indirime girmiş hali bile ilk stokladıklarımdan yüksek.
ilk 24 tanesini 120 almıştım
şimdi 24 tanesini 155e
Bende hepsiburadadan aldım yeni 24 paket 70 li 133 liraya. Aynen daha önce daha ucuzdu

rollercoaster rollercoaster bugün sağlık ocağında idrar tahlili verirken aklıma geldin.

Hay aklıma tüküreyim dedim, Özge sirke demişti. Keşke getireydim. 🙈

Kontrol altında olayım diye enfeksiyon kapmamışımdır umarım. 🥺

.

yok yok bir şey olmaz bir kereden✌️ Balkiz94 Balkiz94 çalıştığı için o tuvaleti hep kullanmak zorunda o yüzden o her defasında kullansa iyi olur🧡 inşallah onu ki de hızlıca geriler🙏🙏

Back
X