- 2 Ağustos 2013
- 38.801
- 131.659
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.061
Benim oğlanı vereyim iç güveysi iyi bakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlanı vereyim iç güveysi iyi bakın
Ah canım ya çalışırken o kadar zor ki. Rabbim kolaylık versin sanabiz 1 günü kahvaltı günü ilan ediyoruz. hem çok hoşumuza gidiyor hem de çok pratik oluyor.
genelde 2 günlük yemek yapmaya özen gösteriyorum ama bazen de aynı gün bitiyor yemek.
akşamdan hazırlamaya da üşeniyorum. yatıp dinlenmek istiyorum.
o yüzden mecbur eve gelince yapıyoruz. sağolsun eşimin de eli çok lezzetlidir. hemen halletmeye çalışıyoruz.
şu iki gündür hiç işe gitmek istemiyorum ya.
37. haftaya kadar çalışırım ben doktor izin verirse diyordum.
ama sanırım 32 de çıkacağım izne
Cano hamburger yiyebiliyor musun yaKuzum zorlama kendini, ben hep evdeyim ama arada dışarıdan istiyoruz.
Tamam, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama arada canım dışarıdan da istiyo.
.
Kuzum 14. Haftada toparlıyorsun hiç canını sıkma. Benimde yeni yeni başladı iştah artışı ama ben dışardaki yemeklerden korkuyorum açıkçası toxoplazma negatif çıktığı için daha dikkat etmek gerekiyormusBenim de hep ekşi istiyor kühnenin Alman usulü tatlı ekşi biturşusu var onla yatıp kalkıyorum erkek çıkarsa olay çıkarcam
Kızlar hep yazmış ben de öyle duydum Çatlak kremini göğüslere sürme demişti arkadaşımın doğum doktoru, rahimle bağlantılı mıymış neymiş. Bu ctesi gidince kendi doktoruma sorcam bunu
Ben galiba yedinci haftadan beri yemek yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum kokulardan. ya tost yapıyorum ya da dışardan pizza Çiğ köfte yiyorum ne yapayım hiç yememekten iyidir![]()
Canım soğan sarımsak falan hala ben de yiyemiyorum turşuda sarımsak tadı yok ekşi tatlı bi tat var canın çekiyorsa onu bir dene benceAyy canım ne güzel inan çok şanslısın. Ben hala yiyemiyorum çok birşey. İçinde soğan sarımsak olan kokusu yoğun olan şeyleri. Valla turşu falan nasıl canım istiyor ama içim almıyor. Yemeye başlayabilsem o kadar çok şey var ki listemdesaymayım şimdi canı çeken olur ama herşeyi yiycem herrşeyii
![]()
Aaa görmedimki ama canımm buaralar iyice saldımm
Ooyyy çok geçmiş olsun ammaa yaa çıkardım derken kustunmu
Dışardan çiğ sebze olmamasına dikkat ediyorum sadece, o konuda haklısın iyi yıkanmazsa marul falan sorun oluyormuş ki bence iyi yıkamayı geç hiç yıkamıyorlardırAh canım ya çalışırken o kadar zor ki. Rabbim kolaylık versin sana
Cano hamburger yiyebiliyor musun yayiyorsan nereden ya ben çok korkuyorum
Kuzum 14. Haftada toparlıyorsun hiç canını sıkma. Benimde yeni yeni başladı iştah artışı ama ben dışardaki yemeklerden korkuyorum açıkçası toxoplazma negatif çıktığı için daha dikkat etmek gerekiyormus![]()
Canım soğan sarımsak falan hala ben de yiyemiyorum turşuda sarımsak tadı yok ekşi tatlı bi tat var canın çekiyorsa onu bir dene bencegeçen canım kısır çekti soğansız yaptım bir şeye benzemedi
. Niye soğuduk soğan sarımsaktan acaba çok garip eskiden çok severdim halbuki
De mi çok doğru hHajshshshNiye acaba?
Kız hamileyiz, olacak o kadar.
.
![]()
Ben burgerdan yiyorum tavuk yiyorum ama. Iyi pişirin diyorum. Benim de negatif dışarda et yerken pişmiş olsun iyice diyorum. Salata yemiyorum dışardan. Ama çoğunluk dışardan yiyorum çünkü bir şey yemiyorum. Annem yapıyor ama zorla işte yiyemiyorumAh canım ya çalışırken o kadar zor ki. Rabbim kolaylık versin sana
Kuzum 14. Haftada toparlıyorsun hiç canını sıkma. Benimde yeni yeni başladı iştah artışı ama ben dışardaki yemeklerden korkuyorum açıkçası toxoplazma negatif çıktığı için daha dikkat etmek gerekiyormus![]()
Ayy sorma canım kısır derken ağzım sulanıyor olsa yiyemem. Ben de düşündüm de soğan sarımsak olmadan kısırın da bi gururu var ayıp dedim yapmadımCanım soğan sarımsak falan hala ben de yiyemiyorum turşuda sarımsak tadı yok ekşi tatlı bi tat var canın çekiyorsa onu bir dene bencegeçen canım kısır çekti soğansız yaptım bir şeye benzemedi
Valla seviniyorum bi bende olmadığı için. Sarımsakta çok aşırı yokta soğan Allahım akıllara zararCanım soğan sarımsak falan hala ben de yiyemiyorum turşuda sarımsak tadı yok ekşi tatlı bi tat var canın çekiyorsa onu bir dene bencegeçen canım kısır çekti soğansız yaptım bir şeye benzemedi
Offf kısır olsa da yesekAyy sorma canım kısır derken ağzım sulanıyor olsa yiyemem. Ben de düşündüm de soğan sarımsak olmadan kısırın da bi gururu var ayıp dedim yapmadım
Soğan sarımsak olmayan yemeğim bir tek pilav vardı benim nerdeyseşimdi adı geçince bir fena oluyorum. İnşallah ilerde ilişkimizi kurtarabiliriz
![]()
Geçse de kısır partisi yapsakOfff kısır olsa da yesek
Dediğime bakma soğanlı yiyemem soğansız da dediğin gibi güzel olmaz![]()
Valla ya. Hamileliğin ilk başında çok canım istedi annemden istemiştim. Yeyiș o yeyiș olduGeçse de kısır partisi yapsak![]()
Ay ben bakmıyorum hiç öyle yaaaGeçen gün eşim dondurma almış katkısız diye. İçine bir baktım yumurta sarısı tozu varmışyemekten geri vazgeçtim. Dondurmadan etten çiğ sebzeden korkar oldum
bir de canım deli gibi tatlı çekiyor
Allah tan kız kim demişse ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye uydurmuş
Heee yeni oldu sandımm kızz o zamanki gördüm vardı migrende birşeyyGördün de hatırlamıyosun.
Çok teşekkür ederim, geçti, 15-20 gün oldu.
Evet canım, öyle söylemek istemedim kimsenin midesi bulanmasın diye.
En son artık serum takılmaya gidecektim, çok şükür şehriye çorbası ve haşlanmış patates yiyip uyuyabildim.
.
Aman diim o markalara hiç güvenmiyorum zaten . Hamileliğin başında bir burger yiyelim de yemiştim. O zamandır yemiyorum.Ahhhh, kanayan yaram.
O kadar canım istiyo ki aslında.
Bizim burda Daily Dana var, normal ev hamburgeri gibi etle yapıyorlar ama canım adi et istiyo.
Böyle Burger King, MC Donald’s falan...
Onun için yiyemiyorum maalesef.
Patso mu yesem dedim ama o da çok katı katı, kabız olmaktan korktum.
.