• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
valla eşim yaptırırken "eşim hamile, ona göre yapın" diyo, artık onların vicdanına kalmış😂😂😂

bak ben hem memorial hem bahçeci'nin sayfasından hangi balıklar yenir onu ekran görüntüsü aldım

Süper, ben de aldım ekran görüntüsü. 👌🏻

Yalnız 1 porsiyon avuç içi kadar mıymış? 😂😂😂
Ben onunla hayatta doymam ki. 😂

Dün 4 avuç somon yemişimdir. 🙈

.

İnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışır🤭🤭 sizde durumlar nasıl😋😋

Eklentiler

• E904D527-2A76-4D51-8134-6F705161B434.webp
    E904D527-2A76-4D51-8134-6F705161B434.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 82
Yazamadım tam önemli olan dip balıklarını tüketmemek.
Küçük balık tüketilmeli demelerinin sebebi onların yaşamı büyük balıklara göre daha az olduğu için civa çok toplayamıyorlar..
O yüzden en iyisi dip balık olmayan en küçük balığı tüketmek yani hamsi.. Sonrasında sardalya istravritte küçük balık olarak geçiyor
Somon da büyük balık olmasına rağmen çok civa olmadığı için onu da öneriyorlar..

Sardalya da deneyeyim, istavrit biraz kılçıklı.
Şimdi hamile hamile kılçık batmasıyla uğraşmayayım. 😂
Öksüremem de rahat rahat. 😂

Z

Aa karides yasak değilmiymiş😱 yasak sanıyordum ben. Midem düzelince hemen bi cızlama✌🏼😍 çok sevaba girdin Özgecim 🤭🥰😘

valla internette çok bilgi var ama hastanelerinki yanlış olmaz diye düşündüm👍 biz hep somonla hamsi alıyoruz✌️ ama hastanelerinki doğrudur diye düşünüyorum ✌️😇

Canın istiyorsa ye bence canım.

Tavuk yiyemiyoruz, hormonlu.
Ona rağmen çok canım isteyince 10-15 günde bir ızgara kanat istiyorum ben.

Hep kırmızı et de kabız yapıyo, çok tüketeniyorum.

Sadece omega için değil, protein için bir şekilde yemek lazım.

.
Yok kuzum canım da istemiyor işte sıkıntı orda🤷‍♀️

Ben sadece zorlayarak somon yiyebiliiyordum ama cuma doktoruma sordum hayır somon da yeme şu an zararlı küçük balık yemelisin dedi.

Ben de bir süre balık defterini kapama kararı aldım 😂😂

Sipariş etmeyi denedim, eşim balkonda yaptı onu denedim yok yiyemiyorum. Zaten somon dışında normalde de ben evde balık yapamıyorum hep hassas olduğum bir kokuydu şimdi kırmızı çizgim😂
Bende nette okuduğum kadarıyla büyük balık önerilmiyor civa daha çok barındırdığı için. Benim doktor da özellikle somonu deyince şaşırmıştım. Ha zaten sevmem ben somonu da🙈😂

:KK200:
Anladım. Ama sana bir şey söyleyim hiçbir sorun çıkmayacak👀 hepimiz sağlıcakla alıcaz bebeklerimizi bak demişti dersin. Burda her gün birimiz doğurcak🙉😋 belki günde iki doğum görcez. İçini ferah tut her şey yolunda gidecek allahın izniyle🙏🏻🙏🏻🌈🌈

Yiyebildin mi? Okuyunca midem bulandı🥲 kek falan diyince hiç bulanmıyor nedense🤓
Yaa çok teşekkür ederim canım inş inş o güzel günleri hepimiz görürüz 🙏🤗❤️

İnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışır🤭🤭 sizde durumlar nasıl😋😋
Ay ben çeksem şok olursunuz gerilcek yeri kalmadı kendimi bildim bileli 43-45 kiloyum herhalde iç karında yok bebek gaz derken benim kocaman karnım oldu 😂ben düşünemiyorum ilersini böyle gergin yani zor buyuyo hissediyorum yer yok gibi 🤦 kesin kurak çöller gibi çatlaklarım olcak şimdiden güreşçi gibi yağlanması lazım 😭😭😭

Ben sadece zorlayarak somon yiyebiliiyordum ama cuma doktoruma sordum hayır somon da yeme şu an zararlı küçük balık yemelisin dedi.

Ben de bir süre balık defterini kapama kararı aldım 😂😂

Sipariş etmeyi denedim, eşim balkonda yaptı onu denedim yok yiyemiyorum. Zaten somon dışında normalde de ben evde balık yapamıyorum hep hassas olduğum bir kokuydu şimdi kırmızı çizgim😂

Aaa bende tam tersi somon yiyordum o daha iyi diye 🤦‍♀️ ben en iyisi hamsi yiyeyim :)

Canım ben de aynı durumdayım. Keainlikle mümkün değil yemem. Evde bahsini dahi açtırmıyorum. Ama bir iki hafta sonra bira toparlayınca ilk dışarda yemeyi deneyeceğim. Açıkhavada oturup pişmiş olarak önüme gelirse beelki hamsi yiyebilirim gibi hissediyorum. Sen de evde pişirmeyi deneme bence. Balkonda bile çok kokuyor. Bir de bulaşıkları falan da kokacak. Hiç hazır değilim şahsen kendi adıma😭🤦🏻‍♀
Ben bugün yedim ilk defa. Annemin zoruyla limonu çok sıktım. Çok şükür öyle şey olmadı başlarda feciydim öğürüyordum🙈😂 ama şimdi midem bi allak bullak oldu bulantı da değil de. Hoşlanmadı sanırım 😂😂

Karadenizlilerin mezgite yorumları hep aynı😁😁 sevmiyorlar tanıştıklarım hep. Sen seviyor musun? Tadına ben bayılıyorum cillop gibi
Aynen aynen Burada balık hamsi istavrit palamuttur🤣🤣

Ayyy benim de en sevdiğim balıktır☺️
Onun haricinde hamsi barbun çinekop severim.
Diğer balıkları hiç aramam yemem de..

Ben ekmek çok tüketirdim..
Tüp bebek tedavisine başlayınca ev yapımı ekşi mayalı ekmek yemeye başladım günde 1 dilim..
Hamileliğin İlk zamanları yiyebiliyordum ekmek.şimdi ağzıma alamıyorum hiç,ne somon ne ekşi mayalı ekmek.
Ama Şu sıralar somon ekmekle yumurtalı ekmek Yaptım Mi bayağı yiyorum 😅
Bende ekmeği hiç kesemedim bu zamana kadar. Ama şimdi ağzımda büyüyor günlük yediğim ekmek çeyrek ancak eder heralde😂

İşin garibi ben ekmek de yiyemiyorum ya🙊 ekmek aşırı yerken şimdi bi lokma ancak😂 ama denerim öyle mutlaka

Aa ne güzel ekmek yiyemiyorsan bende ekmek yerine yulaf kepeğinden krep yapıyorum oda güzel oluyor en azından daha sağlıklı diye düşünüyorum. Ne oldu bu arada yumurta yiyebildinmi kaçırdım ben :)

:olamaz::anneadayı: Bu göbekmi ya benimki uzun zamandır böle olmadı 🙈😂😂 bu kızın doğum benim ki kadar olur belki bende 2 sezeryan göbeği var üstüne bide 78 kiloyum boyum 1.70 ama aşşağı sallanan koca bi göbeğim var zaten iç karnım dar büyük ihtimalle çok iri oluyorum ben son aylarımda karnımdan yatamıyorum resmen hadi son aylar gelsin nst ler uykusuzluklar son anda çatlamalar hastane çantaları onları konuşalım yaaa🤲🏼🥰🥰

Biliyorum canım kağıtta yazılanları daha önce ıkı kere imzaladım o belgeyi ama şimdi ense kalınlığı yüksek çıktı doktor birsürü şey sıraladı zaten bu ense kalınlığı ve yaşımla ikili %90 yüksek riskli gelicekti 😔 ya bekle 16.haftada amiyosentez yaptırın yada fetal dna dedi 24 saat ağladım eşim böle olmaz verelim kanı öğrenelim sonra önümüzdeki olacakları düşünelim dedi öylelikle kan verdim hile varmıdır yokmudur açıkcası bunu aklıma hiç getirmedim her nekadar duam kalbim bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünmek istesede o olumsuz ihtimali atamıyo insan aklından yoksa inan bu 15 gün benim ömrümden ömür gitti fetal dna %100 değil sadece ıkılıden daha yüksek tahmin amiyosentez den kolay ve risksiz olduğu için tercih ettik tüm kromozom bozukluğunu tabiki taramıyo yazıyo zaten formunda hangi kromozomsal hastalıklar için nekadar doğruluk payı verdiği inşallah tüm sonuç bekliyenler hayırlı sonuçlar alırız annelik her yönüyle hem delilik hem mutluluk ta zirvelik evlat dedinmi ana rahmine düştüğü günden son nefesine kadar evham stres hiç bitmiycek dediğin bi macera bu evhamlarımız maceralarımız hep olumlu bitsin inşallah hepimizin mutluluğuda sağlıklı doğumlarla taçlanır şuan için tem duam o 🤲🏼

Kaç çıktı ense kalınlığı acaba

Back
X