- 2 Ağustos 2013
- 38.853
- 132.003
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.381
Benim daha bile büyük olabilir 18 indekindenİnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışırsizde durumlar nasıl
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha bile büyük olabilir 18 indekindenİnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışırsizde durumlar nasıl
![]()
Başladın mi yağlanmayaAy ben çeksem şok olursunuz gerilcek yeri kalmadı kendimi bildim bileli 43-45 kiloyum herhalde iç karında yok bebek gaz derken benim kocaman karnım olduben düşünemiyorum ilersini böyle gergin yani zor buyuyo hissediyorum yer yok gibi
kesin kurak çöller gibi çatlaklarım olcak şimdiden güreşçi gibi yağlanması lazım
![]()
Eşimin annesi bizde kaldı bir ay bir gün hamsi tava bir gün hamsi buğulama bir gün fırında hajsjshsh hiç bıkmıyorlar ay dedim yeter yemeyelim dahaAynen aynen Burada balık hamsi istavrit palamuttur
Ayyy benim de en sevdiğim balıktır
Onun haricinde hamsi barbun çinekop severim.
Diğer balıkları hiç aramam yemem de..
EdecekSu an bende 18. Haftası gibiyim inşallah sağlıkla devam eder de![]()
Yarısını zorla yedim. Ya yumurta da aynı soğan gibi garip kokuyor olmadı vallaAa ne güzel ekmek yiyemiyorsan bende ekmek yerine yulaf kepeğinden krep yapıyorum oda güzel oluyor en azından daha sağlıklı diye düşünüyorum. Ne oldu bu arada yumurta yiyebildinmi kaçırdım ben :)
SardalyaEvime yürüme mesafesinde 3 tane balıkçı var aslında.
İnanmayacaksın ama bi tanesi tam karşımızda.
Ara ara ızgara lüfer istiyoruz ama işte küçük balık daha iyi diyorlar ya, ondan dolayı bu ara vazgeçtim.
Hamsi tava midemi biraz rahatsız ediyo, bir de ne yağı kullanıyorlar ona tam güvenemiyorum.
Ayçiçek yağı bile olmuş 100 lira.
Acaba hamsi buğulama falan yaparlar mı, veya ızgara hamsi oluyo mu?
İstavrit, hamsi başka be yiyebilirim?
Çinekop da küçük sayılır değil mi?
.
Evet ben başladım doktorum son gittimde yağa başla dedi oda korktu herhalde 5-6 kilo aldım ben hayatta balık yemezdim hemde hiç yani simdi deli gibi hamsi yiyorum kokusu çok güzel gelioBaşladın mi yağlanmayaay koptum ya şimdi her yağ sürüşümde aklıma güreşçi gibi benzetmesi gelecek hajsjsjsj
Eşimin annesi bizde kaldı bir ay bir gün hamsi tava bir gün hamsi buğulama bir gün fırında hajsjshsh hiç bıkmıyorlar ay dedim yeter yemeyelim daha
Ya kılçıklı balıkları ben de sevmiyorum yiyemiyorum ki batıyosevenleri de anlamıyorum
Edecekdaha iyi misin?
Yarısını zorla yedim. Ya yumurta da aynı soğan gibi garip kokuyor olmadı valla
Ekmek yemek istiyorum ama doymuyorum diğer türlü![]()
Valla başlarda güzel yiyordum sonra gitti. Uzun bi süre haşlanmış denemem çok zorla yedim inan görsenYanında turp havuç bol peynir yiyince anca doyuyorum bende ya. Ama iyi bir başlangıç yarım yumurta. Daha sonra tamını yersin bence sen :)
Hamile yastıklarından almış mıydın çok öneriyorlarBu göbekmi ya benimki uzun zamandır böle olmadı
bu kızın doğum benim ki kadar olur belki bende 2 sezeryan göbeği var üstüne bide 78 kiloyum boyum 1.70 ama aşşağı sallanan koca bi göbeğim var zaten iç karnım dar büyük ihtimalle çok iri oluyorum ben son aylarımda karnımdan yatamıyorum resmen hadi son aylar gelsin nst ler uykusuzluklar son anda çatlamalar hastane çantaları onları konuşalım yaaa
![]()
Hamsinin kokusunu beğenen biriyle ilk defa karşılaşıyorum desemEvet ben başladım doktorum son gittimde yağa başla dedi oda korktu herhalde 5-6 kilo aldım ben hayatta balık yemezdim hemde hiç yani simdi deli gibi hamsi yiyorum kokusu çok güzel gelio![]()
Valla başlarda güzel yiyordum sonra gitti. Uzun bi süre haşlanmış denemem çok zorla yedim inan görsen![]()
Eşimin annesi bizde kaldı bir ay bir gün hamsi tava bir gün hamsi buğulama bir gün fırında hajsjshsh hiç bıkmıyorlar ay dedim yeter yemeyelim daha
Ya kılçıklı balıkları ben de sevmiyorum yiyemiyorum ki batıyosevenleri de anlamıyorum
![]()
Aynen menemende falan yiyorum Allahtan o şekilde idare ediyorumBaşka türlü denersin olmadı omletin bir sürü çeşidi var sevdiğin şekilde birde öyle denersin. Olmuyorsada çok zorlamazsın artık. Elbet geçecek bu durumlar:)
Bende nette okuduğum kadarıyla büyük balık önerilmiyor civa daha çok barındırdığı için. Benim doktor da özellikle somonu deyince şaşırmıştım. Ha zaten sevmem ben somonu da![]()
Kızlar yanlış yönlendirmek hiç istemem siz yine doktorunuza danışın.Aaa bende tam tersi somon yiyordum o daha iyi diyeben en iyisi hamsi yiyeyim :)
Zaten yemiyorum ben sorun yokKızlar yanlış yönlendirmek hiç istemem siz yine doktorunuza danışın.
Eşim beni şikayet ediyordu balık yemiyor sadece 2 kez somon yedi diye.Yok küçük balık yemelisin somon yeme dedi. Ama kendi doktorunuz ye diyorsa yiyin.
Rahatlıkla yiyo olsam yine yerin ben de.
Kızlar yanlış yönlendirmek hiç istemem siz yine doktorunuza danışın.
Eşim beni şikayet ediyordu balık yemiyor sadece 2 kez somon yedi diye.Yok küçük balık yemelisin somon yeme dedi. Ama kendi doktorunuz ye diyorsa yiyin.
Rahatlıkla yiyo olsam yine yerin ben de.
rollercoaster bu arada hindistan cevizi yağını kullanıyorum araya bulantı girince yazamadım
Ya ne güzel nemlendiriyor yaaa 24 saat olacak hala yumuşacık karnımSen de memnun musun?
Bende sırf o yüzden sevmiyorum istavrit eşimde en çok onu seviyor![]()
Benim banyoda duruyor ilk gün baya katıydı şimdi normal kıvamda öyle olmadı su gibi.benimki su gibi olmuştu dokaba koydum sonra unuttum ahahaa iyi ki hatırlattın![]()