• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışır🤭🤭 sizde durumlar nasıl😋😋
Benim daha bile büyük olabilir 18 indekinden🙈😂 benimki daha çok top gibi çıkık yayık değil. Bence bu hatunun kızı olacak bizim orda öyle derler yayıksa karın kız 😂😂😂

Ay ben çeksem şok olursunuz gerilcek yeri kalmadı kendimi bildim bileli 43-45 kiloyum herhalde iç karında yok bebek gaz derken benim kocaman karnım oldu 😂ben düşünemiyorum ilersini böyle gergin yani zor buyuyo hissediyorum yer yok gibi 🤦 kesin kurak çöller gibi çatlaklarım olcak şimdiden güreşçi gibi yağlanması lazım 😭😭😭
Başladın mi yağlanmaya😁😁ay koptum ya şimdi her yağ sürüşümde aklıma güreşçi gibi benzetmesi gelecek hajsjsjsj
Aynen aynen Burada balık hamsi istavrit palamuttur🤣🤣

Ayyy benim de en sevdiğim balıktır☺️
Onun haricinde hamsi barbun çinekop severim.
Diğer balıkları hiç aramam yemem de..
Eşimin annesi bizde kaldı bir ay bir gün hamsi tava bir gün hamsi buğulama bir gün fırında hajsjshsh hiç bıkmıyorlar ay dedim yeter yemeyelim daha🙉🤣🤣🤣
Ya kılçıklı balıkları ben de sevmiyorum yiyemiyorum ki batıyo👀sevenleri de anlamıyorum🤭🤭
Su an bende 18. Haftası gibiyim inşallah sağlıkla devam eder de 😊🙏
Edecek🥳🥳🥳 daha iyi misin?

Aa ne güzel ekmek yiyemiyorsan bende ekmek yerine yulaf kepeğinden krep yapıyorum oda güzel oluyor en azından daha sağlıklı diye düşünüyorum. Ne oldu bu arada yumurta yiyebildinmi kaçırdım ben :)
Yarısını zorla yedim. Ya yumurta da aynı soğan gibi garip kokuyor olmadı valla😂😂

Ekmek yemek istiyorum ama doymuyorum diğer türlü 😂😂😂

Evime yürüme mesafesinde 3 tane balıkçı var aslında. 🙈
İnanmayacaksın ama bi tanesi tam karşımızda. 😂

Ara ara ızgara lüfer istiyoruz ama işte küçük balık daha iyi diyorlar ya, ondan dolayı bu ara vazgeçtim.

Hamsi tava midemi biraz rahatsız ediyo, bir de ne yağı kullanıyorlar ona tam güvenemiyorum.
Ayçiçek yağı bile olmuş 100 lira. 😂

Acaba hamsi buğulama falan yaparlar mı, veya ızgara hamsi oluyo mu? 🙈

İstavrit, hamsi başka be yiyebilirim?
Çinekop da küçük sayılır değil mi?

.
Sardalya

Başladın mi yağlanmaya😁😁ay koptum ya şimdi her yağ sürüşümde aklıma güreşçi gibi benzetmesi gelecek hajsjsjsj

Eşimin annesi bizde kaldı bir ay bir gün hamsi tava bir gün hamsi buğulama bir gün fırında hajsjshsh hiç bıkmıyorlar ay dedim yeter yemeyelim daha🙉🤣🤣🤣
Ya kılçıklı balıkları ben de sevmiyorum yiyemiyorum ki batıyo👀sevenleri de anlamıyorum🤭🤭

Edecek🥳🥳🥳 daha iyi misin?
Evet ben başladım doktorum son gittimde yağa başla dedi oda korktu herhalde 5-6 kilo aldım ben hayatta balık yemezdim hemde hiç yani simdi deli gibi hamsi yiyorum kokusu çok güzel gelio 😂

Yarısını zorla yedim. Ya yumurta da aynı soğan gibi garip kokuyor olmadı valla😂😂

Ekmek yemek istiyorum ama doymuyorum diğer türlü 😂😂😂

Yanında turp havuç bol peynir yiyince anca doyuyorum bende ya. Ama iyi bir başlangıç yarım yumurta. Daha sonra tamını yersin bence sen :)

:olamaz::anneadayı: Bu göbekmi ya benimki uzun zamandır böle olmadı 🙈😂😂 bu kızın doğum benim ki kadar olur belki bende 2 sezeryan göbeği var üstüne bide 78 kiloyum boyum 1.70 ama aşşağı sallanan koca bi göbeğim var zaten iç karnım dar büyük ihtimalle çok iri oluyorum ben son aylarımda karnımdan yatamıyorum resmen hadi son aylar gelsin nst ler uykusuzluklar son anda çatlamalar hastane çantaları onları konuşalım yaaa🤲🏼🥰🥰
Hamile yastıklarından almış mıydın çok öneriyorlar
Evet ben başladım doktorum son gittimde yağa başla dedi oda korktu herhalde 5-6 kilo aldım ben hayatta balık yemezdim hemde hiç yani simdi deli gibi hamsi yiyorum kokusu çok güzel gelio 😂
Hamsinin kokusunu beğenen biriyle ilk defa karşılaşıyorum desem🤣🤣🤣🤣

Valla başlarda güzel yiyordum sonra gitti. Uzun bi süre haşlanmış denemem çok zorla yedim inan görsen 🙈😂😂😂

Başka türlü denersin olmadı omletin bir sürü çeşidi var sevdiğin şekilde birde öyle denersin. Olmuyorsada çok zorlamazsın artık. Elbet geçecek bu durumlar:)

🤣🤣🤣 bende annemde kalıyorum bir kaç haftadır her hafta hamsi yedik 🤣🤣🤣

Başka türlü denersin olmadı omletin bir sürü çeşidi var sevdiğin şekilde birde öyle denersin. Olmuyorsada çok zorlamazsın artık. Elbet geçecek bu durumlar:)
Aynen menemende falan yiyorum Allahtan o şekilde idare ediyorum 😂 aynen geçecek de ne zaman geçecek acaba🙈😂😂

Bende nette okuduğum kadarıyla büyük balık önerilmiyor civa daha çok barındırdığı için. Benim doktor da özellikle somonu deyince şaşırmıştım. Ha zaten sevmem ben somonu da🙈😂

Aaa bende tam tersi somon yiyordum o daha iyi diye 🤦‍♀️ ben en iyisi hamsi yiyeyim :)
Kızlar yanlış yönlendirmek hiç istemem siz yine doktorunuza danışın.

Eşim beni şikayet ediyordu balık yemiyor sadece 2 kez somon yedi diye. 😂Yok küçük balık yemelisin somon yeme dedi. Ama kendi doktorunuz ye diyorsa yiyin.

Rahatlıkla yiyo olsam yine yerin ben de.

Eşim beni şikayet ediyordu balık yemiyor sadece 2 kez somon yedi diye. 😂Yok küçük balık yemelisin somon yeme dedi. Ama kendi doktorunuz ye diyorsa yiyin.

Zaten yemiyorum ben sorun yok😂😂

Haklısın soracağım doktora hep unutuyorum ya. Olmadı yarın mesaj atayım. Haftada 2 gün yemeye çalışıyorum normalde

rollercoaster rollercoaster bu arada hindistan cevizi yağını kullanıyorum araya bulantı girince yazamadım😂

Ya ne güzel nemlendiriyor yaaa 24 saat olacak hala yumuşacık karnım 😍 Sen de memnun musun?

benimki su gibi olmuştu dokaba koydum sonra unuttum ahahaa iyi ki hatırlattın😍

Arkadaşlar balık konusunda bak bu sayfa oran oran güzel yanı

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-12-21-36-55-944_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-12-12-21-36-55-944_com.android.chrome.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2021-12-12-21-36-50-392_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-12-12-21-36-50-392_com.android.chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2021-12-12-21-36-44-239_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-12-12-21-36-44-239_com.android.chrome.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 53