- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 43
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.421
3 haftadır annemdeydim.Annemi bırakıp eve geldim nasıl içim buruk ağlamaklıyımmm anlatamam eşim üzülür diye bişeyde diyemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 haftadır annemdeydim.Annemi bırakıp eve geldim nasıl içim buruk ağlamaklıyımmm anlatamam eşim üzülür diye bişeyde diyemiyorum![]()
Güzel haberlerle gel kuzummOoyyy sormaaa heyecandan az önce içim geçmiş 1 saat uyumuşummheyecanlıyımm ama içimden birses cinsiyeti öğrenemicem gibi
![]()
2.8 2.7 falan ölçtü sonra ensesi kalın yani 3.0 mm ölçüyorum en az dediKaç çıktı ense kalınlığı acaba
Bende link istiyorum hangi öarka Hindistan cevizi yağı kullanıyosunuz kızlarrollercoaster bu arada hindistan cevizi yağını kullanıyorum araya bulantı girince yazamadım
Ya ne güzel nemlendiriyor yaaa 24 saat olacak hala yumuşacık karnımSen de memnun musun?
Aldığımız buydu canım2.8 2.7 falan ölçtü sonra ensesi kalın yani 3.0 mm ölçüyorum en az dedi2.5 u geçmesini istemiyolarmış
Bende link istiyorum hangi öarka Hindistan cevizi yağı kullanıyosunuz kızlar
2.8 2.7 falan ölçtü sonra ensesi kalın yani 3.0 mm ölçüyorum en az dedi2.5 u geçmesini istemiyolarmış
Aslında en mantıklı olanı yapıyorsunuz Özge ablada benimdedisardaki yağlarla midemin kavgasi var. Hemen yanma yaparvalla eşim yaptırırken "eşim hamile, ona göre yapın" diyo, artık onların vicdanına kalmış
bak ben hem memorial hem bahçeci'nin sayfasından hangi balıklar yenir onu ekran görüntüsü aldım
Mezgit dip balığı canım bende ilk başlarda almıştım sonra duyunca vazgeçtim en iyisi hamsiden devam.yalniz bende normalde yiyordum şimdi yiyemiyorumListede mezgit var onu dip balığı diye biliyorumben çok severim süt gibi geliyo tadı yumuşacık
Bir araştırmak lazım. Gerçi zaten yiyeceğimiz el kadar ondan da bir şey olacağını sanmıyorum![]()
Hahaha ne 18 i belki 20. haftasıyla benim 14 kapışıyor.İnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışırsizde durumlar nasıl
![]()
İyi diyeyim iyi olayım kuzum sancılar devam Çarşamba bakacağız bakalım belki de genişlediği için oluyordur gerçekten de. Artık düşünmüyorum Rabbim ömrünü vermişse zamanında doğar inşallahBaşladın mi yağlanmayaay koptum ya şimdi her yağ sürüşümde aklıma güreşçi gibi benzetmesi gelecek hajsjsjsj
Eşimin annesi bizde kaldı bir ay bir gün hamsi tava bir gün hamsi buğulama bir gün fırında hajsjshsh hiç bıkmıyorlar ay dedim yeter yemeyelim daha
Ya kılçıklı balıkları ben de sevmiyorum yiyemiyorum ki batıyosevenleri de anlamıyorum
Edecekdaha iyi misin?
Doğru söylüyorsun ilkinde önemli olmuyor kiYa napcan cinsiyeti, sağlıklı olsun yeter ki yavrum.
İlk çocuk değil mi, ikinci de merak edersin.
.
Yeni bir uygulama tavsiyesi ile geldim kızlar.
Ovia pregnancy
Acayip tatlı bir şey.
Bebeğin doğacağı zamanki eli ve ayağı ile şimdikini kıyaslıyo.
Günden güne içerideki büyüyüp tüm resmi kaplayacak.
Eki Görüntüle 2968850 Eki Görüntüle 2968851
ayy bu ne yaabu seninkinin boyutu muymuş
![]()
Eveeet, çok tatlı değil mi?
Renklerin cinsiyetinin olmaması, oğlumun elinin pembe olmak zorunda olduğu anlamına gelmiyor tabii ki.
Hemen değiştirip yeşil yaptım.
.
Bende görmüştüm bunuYeni bir uygulama tavsiyesi ile geldim kızlar.
Ovia pregnancy
Acayip tatlı bir şey.
Bebeğin doğacağı zamanki eli ve ayağı ile şimdikini kıyaslıyo.
Günden güne içerideki büyüyüp tüm resmi kaplayacak.
Eki Görüntüle 2968850 Eki Görüntüle 2968851
2.8 2.7 falan ölçtü sonra ensesi kalın yani 3.0 mm ölçüyorum en az dedi2.5 u geçmesini istemiyolarmış
ahahaa ben de sarı yaptımyesinler onların minicik ellerini ayaklarını, tırnaklarımız kadar yaa
çok da komik; demiş ki bebeğiniz şu an bi avakoda kadar, ama onu gibi yeşil ve lapa gibi değil![]()
Mide yanmasından uyuyamıyorum![]()