- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.701
Nasıl zevk aldım o olaydan anlatamam.yaa o dayılardan birinin ağzına cep telefonu sokmuşlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl zevk aldım o olaydan anlatamam.yaa o dayılardan birinin ağzına cep telefonu sokmuşlar![]()
Biz “stokçuyuz” evde açılmamış 6 paket 32 li tuvalet kağıdı var.41 lira iken eşim bu fiyatlar burda durmaz dedi, birkaç kalem şeyi yıllım stokladık.![]()
Kış yağmurları da olmada tadından yenmeyecek de, nazarı sanırım o da. 20 gündür güneş görmedik, hep yağıyor.![]()
Yalnız ekonominin sorumlularını seçimle başa getirenlerin çok ciddi bir kısmını asgari ücretliler oluşturuyor. Ya tövbe estağfurullah ama peygamber yerine koyanları gördüm. İslamın ve ülkenin geleceğini malum kişiye bağlıyorlar. Sanki ölümsüz bu adam. Demek ki ölünce ülke de din de gidecek.bugün bi arkadaşımla konuştum, çocuğu kreşe vermeyi düşünmüş, aylık 4000 tl dedi, eşime döndüm dedim ki, çocuğu sanayiye verelim meslek öğrensin
yaa işte gülüyoruz ediyoruz ama aynen öyle asgari ücret alan kişi ne yazık ki neyi nasıl yettirecek belli değil
Allah hepimizin çocuğuna bakabilme gücü versin, şu anki durum çok çok üzücü
Son aylarda geçersin kola daha erken yapbildiğin kadar göbekten devam et yani istersen doğuma kadar göbekten yapmama son ıkı ay artık iyice sert oluyo göbek yapması zor ozaman kola geçersinahaha ben de yandan geçebilir miyim dedimhamileyim diyemedim ama onlar biliyo muhtemelen kadın hemen tabii tabii dedi
ayy biz böyle yanlardan geçeceğimiz günleri görecek miydik valla inanamıyorum Canan![]()
Biz hiç stokçu değiliz, sadece tuvalet kağıdı ve havlu peçete stokluyoruz.
Pandemide millet kapış kapış alırken bizim hiç ihtiyacımız yoktu.
3 paket 32’li tuvalet kağıdımız, 6 paket 12’li havlu peçetemiz var. Kaç liradan aldığımızı hatırlamıyorum bile.
.
Maalesef. 5 yıl oldu yerleşeli. Kar yağmaz buraya. Kaz dağlarının yüksek köylerine çıkıyoruz kartopu oynamaya. Bu sene cesaret edip çıkamam. Seneye 3 kişi gideriz inşallah.bari yılbaşına kar yağsa![]()
Benim en az 1 senelik çamaşır deterjanım, duş jelim ve şampuanım var. Tuvalet kağıdı da 1 seneye yakın götürür diye tanmin ediyorum. Yüzey temizleyici, hipo vs. De 10ar kutu falan var.Biz hiç stokçu değiliz, sadece tuvalet kağıdı ve havlu peçete stokluyoruz.
Pandemide millet kapış kapış alırken bizim hiç ihtiyacımız yoktu.
3 paket 32’li tuvalet kağıdımız, 6 paket 12’li havlu peçetemiz var. Kaç liradan aldığımızı hatırlamıyorum bile.
.
Biz “stokçuyuz” evde açılmamış 6 paket 32 li tuvalet kağıdı var.41 lira iken eşim bu fiyatlar burda durmaz dedi, birkaç kalem şeyi yıllım stokladık.![]()
Ay işte kız olunca böyle gerçekten bende kızımla oyuncak bebek gibi oynardımBen de bebek mağazasına girdim. Cinsiyet belli olmayınca en son beyaz battaniye aldım
Basic bodyler falan oğlumdan kalan çok çümkü alacağım kıyaferleri hep cicili bicili kız elbiseleri falan alcam.Süslü yapcam onu kokoş olcak
diyorum ama evde hep abisinin arabalı mavili tulumlarıyla gezecek muhtemelen
![]()
Birşey olmaz canım iğnelerini düzenli kullanırsan.Içini ferah tut.Amin cnm inşallah...
İlk üç ayı atlattım ama Bende kan pıhtılaşması var ondan dolayı da korkuyorum doğuma kadar yine risk var.iğne kullanıyorum ama yine de korkular bitmiyor..
Allah yardım etsin yanımızda olsun inşallah![]()
Ay bizde üniversitede ev arkadaşımla ucuz olsun diye bimilyoncudan almistik bi kez resmen gazete kagidiydi ilk ve sondu o aklima geldiBence ihtiyaç olmaktan çıkıp, lüks olan istekler listesine girecek yakında.
Eskiden tuvalet kağıdı mı varmış?
.
Bende bende . Lütfen burnuna soğan suyu damlat sonra bana dua et canim bana viks papatya acı kavun ne varsa yaramadı. En son soğan suyu yakliyor evet ama tikaniklik gidiyor arti en guzeli de ordaki iltihabı sokuyor tedavi ediyor Allahin izniyle , ben disari cıkınca sinüzit oluyorum.inanilmaz bişey.birde basortuluyum yani şapka ne varsa kafama dolduruyorum diger türlüsünü düşünemiyorum çok zor bu sinüzit alından enseden bile cikiyor kronikhayır canım doktor önermedi ama ben kullandım kronik sinüzitim var başka hiç bişey iyi gelmedi maalesef![]()
Cnm bana yapabildiğin kadar göbekten yap sonrasında kola bacağa geçersin demişti hemşire..İğneleri bende kullanıyorum, göbekten kola geçtim artık kollarımda da yer kalmadıKaç aya kadar göbekten vurulabiliyoruz peki bilginiz var mı?
Düzenli kullanıyorum ama çok araştırdım bazı grupları okudum moralim çok bozuldu artık okumuyorum etkilenmemek için..Birşey olmaz canım iğnelerini düzenli kullanırsan.Içini ferah tut.
Trombofilide mutasyon ne çıkmıştı ?Düzenli kullanıyorum ama çok araştırdım bazı grupları okudum moralim çok bozuldu artık okumuyorum etkilenmemek için..
İnşallah olmayacak Allah büyük![]()
Ben bir ara kola geçmiştim çok acıdı. Doğuma girene dek göbekten yaptım:)Cnm bana yapabildiğin kadar göbekten yap sonrasında kola bacağa geçersin demişti hemşire..
Doğrudur canım. Çok korkunç birşeyKızlar ağzım açık okudum şimdi biri atmış buraya da
Eki Görüntüle 2969538
Eki Görüntüle 2969539 Eki Görüntüle 2969540
Ay bende bantlarım. Ama ne korkunç yaa çocuğun yaşadığı travmaya bak. Ben bile korktum okurkenDoğrudur canım. Çok korkunç birşey
Kardeşim laptopun kamerasını dahi bantlamıştı.Erişebilirler dikkat etmek lazım.