• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam aleyküm hanımlar ben biraz hasta gibiyim üstümde bir halsizlik var hapşiriyorum 🤕🤧 hasta olcam galiba burun spreyi kullansam zararı varmı bidep bildiğiniz doğal bı kür bi yöntem bişey varsa paylaşın lütfen
Geçmiş olsun canım. Ihlamur limon bal icebilirsin canım. Birde şu kaynat buharına dur .

Biz kontrolden geldik :emir_bebek:
Çok şükür herşey yolunda 11+5 günüyle uyumlu dedi
Ense kalınlığına falan baktı güzel ince boynu dedi cinsiyet falan bişey demedi tabiki
El ense upuzun yatıyordu yer bol yatsın bakalım çikolata yedim vişne suyu içtim ama gayet sakindi bu sefer ❤❤
Şehir hastanesine Şubat sonuna detaylı ultrasyon için gün aldım tok karna gelin dediler

Aman, sağlıklı olsun da gerisi mühim değil kuzum. 🥰

Gözünüz aydın. ❤️

.

Canım gecmis olsun progestan kullanıyor musun ? Benim ablamda tüp bebekle gebe kaldı iki tane koymuştu doktor biri tutunmadı o düşerken hafif pembe bir kanaması olmuş. Bir de rengi kan kırmızı mi yoksa çamur renginde mi?
Evet iğnele ilaçlar ilkte kırmızıydı bu iki hafta dır kahve kahve devam ediyor

Madammor Madammor bu kadar mı haberler? 🙈

İkili test sonucu güzel dedin, eee?
Napıyodu bebeğin? 😉
İlaç falan değişiklik yaptı mı doktorun?

Detay ver biraz. 🥰

.
Kuzumm devit kullanıyorum birde demir hapi başladı. Şükür Allaha iyiyimis bebeğim. Vee çok büyük ihtimalle kızım olacakmiş 🤩🤲🏻😘😍 Çok mutluyumm 💗🤗

Evet hemde 5 defa filan☹️

Aaa, kusura bakma yaa.
Beni etiketlememiş olabilir misin, etiketlediysen görmüş olmam lazım çünkü.

Temmuz grubundan bile o kadar çok kişi özelden yazdı ki, hepsine de cevap verdim.

Aşkolsun, görsem sana niye vermeyeyim. 🙈

Tekrar gönder bakalım istersen. 😉

.

Biz kontrolden geldik :emir_bebek:
Çok şükür herşey yolunda 11+5 günüyle uyumlu dedi
Ense kalınlığına falan baktı güzel ince boynu dedi cinsiyet falan bişey demedi tabiki
El ense upuzun yatıyordu yer bol yatsın bakalım çikolata yedim vişne suyu içtim ama gayet sakindi bu sefer ❤❤
Şehir hastanesine Şubat sonuna detaylı ultrasyon için gün aldım tok karna gelin dediler

gözün aydın🧡🧡 her şeyin yolunda olmasına çok sevindim🙏🙏

Evet tuttu canım, erkek geliyo Allah’ın izniyle. 🥰

.
allaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh bu sene erkek senesi resmennn 24ünde bakalım doktor bana ne dicek tabi gösterirse o da :)
Deerma 300 ve 301 canım.
Biz 301’i sipariş ettik.
Ama dün aldıktan sonra araştırdım, 300’le aradaki tek farkı açma kapama tuşu birinde manuel birinde dijital.

İyice özelliklerine bakıp 300 de alınabilir.
Hatta bilsem ben de 300’ü alırdım. 😉
Manuel her zaman daha iyidir, daha geç bozulur. 🤗

.
hmmmm dur bakayım indirime girer belki. e bebekte 301 var sanırım ama o da tükenmiş.
Şükür Allaha canim hersey yolunda 2li testimin sonuçları güzel çıktı 🤲🏻🤩💜
ohhh çok şükür canım

Back
X