• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canımm benimde öyleydii inann hep gelirdii kahveyse ona sevinn sadeceee sonra kesilcek bidaha gelcek ondan sonra hepten kesilcekk
Içindeki kalan kısminı dokmeye çalışıyor kalmaması açısından iyi birşey kahvenin gelmesii öyle düşün bebek şimdi gelişmeye çalışıyorr ben nelerle atlattımm benim foşur foşur gelirdi kanamam iğnelerle durdurduk ama kahveyle idare ettim benim 3 haftam sürdü bidee ilk başta gerçekten bebeğim düşecek hale gelmişti drum demişti okadar kanamam vardıı benimm drum kahve geldiğine sevin demişti bana sen daha yenisin bebek tutunmaya çalışıyor pisliğini atıyor sadece düşünsene bebiş kendine yer açıyorr artıkk 😍😍 bi yuva gibi düşün🤩🤩
Benim ikiz di bide bi tanesi gelişmedi belki o düşüyordur bilmiyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Bende sırt üstü yattığım zaman hafiften bişiler hissediyorum bence hiçte gaz değil :)
Bence de gaz değil bağırsak nerde biliyoruz en azından :110: bende geçen haftadan beri balık kayması gibi hisler oluyor belli yani içinde bişeyler kıpırdıyor :KK9:

amin canım allah hepimizin fönlüne göre nasip etsin inşallah🙏🏻💕 erkekde askılı dolaba hiç ihtiyaç olmadı. 3 5 gömlek onu da bizimkine astım. ama şimdi kız ya birsürü askılık olur hep elbiseler🥰

evet tatlım bitirmek nasip olmadı😄😄

benim kesin kız🥰😍 3 kere sordum ben doktora kesin kız mı diye :KK70:
ayaza ayaza bak baldan da yarısını içmiş 😂😂😂

Bazen şaşırıyorum ya bu da mı aynı olur diye🙈😂😂😂

FII heterozigot
MTHFR(A1298C) homozigot
PAİ-1 homozigot

Hematoloji doktorunu da gidiyorum.4000 lik oksapar ve 100 mg aspirin kullanıyordum yeterli gelir demişti oda.
Kahve akıntılarım olunca doktorum aspirinize bıraktırdı. Hematolojiye anlattım sadece oksapar da yeter dedi.. şuan böyle devam ediyorum..
Anladım geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Çok gecmiş olsun canım çok bilmediğim için şimdii kanaman mı varr yoksa sadece lekelenmenmii öylemi dedi dr gelişmedimi dedi
Kanamam ilk gün oldu bi gece hastanede kaldım sabah kaldı kanama sınırlamış dedi bi hafta sonra çağırmıştı geçen hafta gittim bebek gelişmiş kalp var lekeler gelir dedi 1 haftadır ne oldu ne bitti bilmiyorum

Kanamam ilk gün oldu bi gece hastanede kaldım sabah kaldı kanama sınırlamış dedi bi hafta sonra çağırmıştı geçen hafta gittim bebek gelişmiş kalp var lekeler gelir dedi 1 haftadır ne oldu ne bitti bilmiyorum
Kahveysee lekee bebekk iyi demektirr kuzumm benimde cok oluyodu diyorumm ya ben hamile olduğumu bilmeden cok kanama geçirdim geçicekk kahve geldiğine mutlu oll 😘

Bence de gaz değil bağırsak nerde biliyoruz en azından :110: bende geçen haftadan beri balık kayması gibi hisler oluyor belli yani içinde bişeyler kıpırdıyor :KK9:
Erkek bebek balik gibi kayae der hep kaynanam😂😂😂ama tabiki bunlar bence eski usul koca kari yontemlerinden birisi😂😂

Back
X