• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
17 bitince dort oluyor kuzum 😊 dort hafta 28 gun ediyor ya her dort haftaya iki gun ilave ederek gidiliyor 15+5 im yani 16 haftamda (gun olarakta daha minikim 110 gunluk) uc ay yirmi gun ediyor 17 yi tamamlayinca 4 aylik olacak 😂
Benim devreler yanıyor arada 🙈😂

Kızlar bugün biraz egilmeli iş yaptım şiddetli bel ağrım var ne yapmalıyım sizce😔😔😔
Bende temizlik yapınca aşırı derecede belim ağrıyor, iki elinle belinin alt kısımlarını ovala 10 dk boyunca geçiyor. Ben yerimden kalkamıyordum o derece sende böyle dene canım

Tövbe estağfirullah önüme ne çıktı tam gidip kahvaltı hazırlayacaktım :KK57::KK70::KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20211215-090827_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20211215-090827_Samsung Internet.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar goyusleriniz ne alemde benimkiler tuhaf bir şekil aldı. Uzay mekiği gibiler 🤣🤣. Daha da siserlerse bulundugu yerden yere kadar yolları var 🙈🤣
ayy al benden bir uzay mekiği daha. sığmıyorlar artık sütyenlerime
Bak ben 4 yıla kadar yemek dahi bilmeyen biriydim.ama şimdi yoğurdumu kendim yapıyorum🤣 aslında okadar basitli
Yoğurdumu 2 yıldır ben de kendim yapıyorum ya ne güzel değil mi artık bebelerimize de yapacağız inşallah😊
Kızlar mayalanmış yoğurdun ilk tüketeceğiniz sıra ayırın köşeye mayalık birkaç kaşık öyle daha iyi oluyormuş. Bir de geçen mayam yoktu şoka tek kullanımlık prebiyotik mayalardan gelmiş fiyatı 1 küsür çok iyi mayaladım güzel tuttu ve tadı da çok güzeldi
o zamannnn haydiiii ben yoğurt mayalamayı bilmiyorum.
benim elimden tutun.
bana yoğurt makinesi almayı değil, yoğurt yapmayı öğretin ahahhaha :) :) :)
ekşii ve sulu olamaması için püf noktalar verin bana :)

Kızlar bulunduğum yerdeki e bebek i aradım ben de f301 in stoğu var 🥳 319 TL üstüne de %19 indirim olacak dediler yanlış anlamadıysam.

Ayırttık akşam iş çıkışı gidip alacağız. Haber verenlere teşekkür ederim 😍
Şimdi geri döndüler e bebekten 369 TL etiket fiyatı onun üzerinden %19 olacak yanlış söylemişiz dediler.

Yine de uyguna geliyor anladığım kadarıyla alacağız. İndirim olduğu için bir tık fiyatı yükseltmişler galiba 😂

Birde bişi sorcam şimdi 13+4 teyim ama bazı yerlerde 14 haftlalık gösteriyor bazı yerlerde 13 ben anlamayamadım burdada 14 görünüyorum hangisi dogru 😁
Banu çiftçi’nin uygulamasında ve kitabında eğer 13+4 teyseniz 14. Hafta gözüküyor.Burda ki hamilelik günlüğünde de öyle gözüyor.Mesela ben 15+3 üm 16. Hafta gözüküyor sanırım bu doğru bir çok doktorda öyle bilgi veriyor🤔

Back
X