• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kusura bakmayın, ben gerçek zannettim hikayeyi. O zaman kendimden bahsedeyim. Belki bir yol bulurum. Eşimle 8 yıl beraber yaşadıktan sonra 2020 Eylül ayında evlendik. 1 yıl güzel geçti ama 2021 Eylül den sonra sorunlar başladı. Ekim ayında evimi taşıdım ve anlaşmalı boşanma davası açtık. 1 hafta sonrasına gün verildi ve eşim ben boşanmaktan vazgeçtim diyeceğim dedi. Avukatı aradım "sen vazgeç yoksa çekişmeliye döner en az 3 yıl sürer" dedi. Dolayısıyla ben feragat ettim. Sonra tekrar dava açtık. 20 Aralık'ta duruşma var. Asıl konu şimdi başlıyor hiç beklemediğim bir sekilde 17 yıl önceki büyük aşkımla karşılaştım. Ve beraber olduk. 38 yaşındayım ve tek bir ilişkide hamile kaldım. Onun hiç çocuğu yok ve bu çocuğu çok istiyor. Ben de öyle... Ama yasalara göre iddet müddeti içinde doğacağı için 20 Aralık'ta boşanacağım eşimin nüfüsuna kaydolacak😥
Bunun sadece iki yolu var biri Amerika'da doğum ve Türk vatandaşlığından muaf tutmak. Diğeri ise iddet müddeti davası açıp mahkeme hastaneye gönderdiği de benim kimliğimle başka birinin muayene olması... Çok çaresizim, akıl lütfen...
Kusura bakmayın diğer olay ile çok benzer bir hikaye. Böyle bir olay beklemiyordum. Daha sonra kendimi kandırılmış hissetmemek adına yorum yapmama hakkımı kullanıyorum 😀

Ben yanıldıysam benim ayıbım olsun.

Çok teşekkür ederim 🌼 Belki son şansım olabilecek olan bu bebeği dünyaya getirmeyi çok istiyorum.. Dediğim gibi 38 yaşındayım. Ve babası da çok istiyor. 8 yıllık evliliğimde kariyer, biraz daha gezelim, henüz genciz derken yıllar çabucak geçti. Pzt mahkeme sonrası görüşüp bir karar alicaz...
Çok zor bir durum.Allah yardımcınız olsun.

🧡🧡🧡🧡 Buradaki hiç kimseyi bırakıp gitmem. Daha bu çocuğun gazı var napsak diye sohbetler etcez Allah'ın izniyle 🤲🥰. Ayyy Miracelik16 Miracelik16 i o süreçte düşündüm nedense bir an.☺️ Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin artık bir yanda onlar gazlanir bir yanda biz:KK48:

Hahahahah buradan ben gibi boğazlı kazak giyemedigini anlıyorum. Aynen öyle bir his gibi abla. Hatta bazen koltuktan kalkarken de gerilmeyi hissediyorum. Zaten hareketlerini anlamakk için çok erken ama varlığı anlaşılıyor 🥰🥰🧡
😅😅 kız allah iyiliğini versin şu an kendime acımadım değil 🤣🤣 bazen gözümün önüne geliyor ikisi birlikte ağlasa haykırsa ne yapicam diye 🤯 inşallah uslu akıllı doğarlar zorluk çekmem 😩 dün kendimi hayal ettim saçlarım beyaz oluyormuş stresten 🤣🤣 ay allah korusun 🙊

GeceMavi- GeceMavi- , nerelerdesin canım?
Özlettin kendini? 😉

.
Oyy kuzum hatırlaman çok mutlu etti beni 🥰🤗
Annemlerdeydim bir kaç gündür, çok aktif olamadım fırsat buldukça girdim okudum.
Uzaktan takip ediyordum burayı 🤭
Sende cinsiyeti öğrenmişsin bir prens daha geliyor, hadi gözün aydın sağlıkla doğsun insallah 🐥🙏

Beni hic uyandirmayan kızım 2 gecedir su ve lavabo için uyandırıyor bir daha da geri uyuyamıyorum 😒 1 saat sonra da beslenmesini hazırlayıp okula gönderecem. Uykuya düşkün olan ben 2. Doğduktan sonra ne yapacam 🤦‍♀️
Ooo bide 2 ci buu ne güzelll işteee cok güçlü bi annesin hemde hamilesin canim benimm

Ooo bide 2 ci buu ne güzelll işteee cok güçlü bi annesin hemde hamilesin canim benimm
Evet kuzum 2.ci olacak nasipse 🥰
Teşekkür ederim canım annelik kutsal bir görev Allah sabrı da gücü de veriyor çok şükür 🙏😍

Sağlık ocağı değil gebelik kontrolü için yazmıştım onu.Dr ayda 1 kez istiyor kan tahlili vs

Canım doktordan doktora değişiyor olmalı bu durum.
Hatta aynı doktor her hastasından da her ay istemiyor olabilir, herkesin kan değerleri farklı sonuçta. 😉

8.haftadaki tüm değerlerim gayet normaldi benim. Çok titiz biri olmasına rağmen henüz istemedi doktorum.

16.haftada aile hekiminde yaptırıp ben götürürüm diye düşünüyorum. 🤗

.

Oyy kuzum hatırlaman çok mutlu etti beni 🥰🤗
Annemlerdeydim bir kaç gündür, çok aktif olamadım fırsat buldukça girdim okudum.
Uzaktan takip ediyordum burayı 🤭
Sende cinsiyeti öğrenmişsin bir prens daha geliyor, hadi gözün aydın sağlıkla doğsun insallah 🐥🙏

Çok teşekkür ederim kuzum. 🥰
Valla aradı gözlerim. 😉

Çok sevindim iyi olmana, ohhhh anneciğinin yanındasın ne güzel.

Tabii bizi unutursun. 😂

.

Çok teşekkür ederim kuzum. 🥰
Valla aradı gözlerim. 😉

Çok sevindim iyi olmana, ohhhh anneciğinin yanındasın ne güzel.

Tabii bizi unutursun. 😂

.
Unutur muyum hiç valla öyle bir bağımlılık yaptı ki burası anlatamam 😍
Yazamasam da hep uzaktan takip ediyordum sizi. 🤗🥰

Back
X