- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #20.401
İsmi çok güzel, MAHMUTYaa ne güzel, hangi doktormuş o?
Çok sevdim.
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmi çok güzel, MAHMUTYaa ne güzel, hangi doktormuş o?
Çok sevdim.
.
Babamın ismiİsmi çok güzel, MAHMUT![]()
Yaa öyle mi kuzum, sağdır inşallahBabamın ismi![]()
Sağoll kuzum zeytin peynir domates yedim zatenn ilkkez busabah böyle hep acıksamda kalkmıyordum ama busefer dayanamadım![]()
Yok yüksek değil aslında bende pek anlamam ama belki sen riskli gruptasin ondan mı almanı istedi acaba ?Kızlar size söylemeyi unuttum.
Benim titiz doktorcuğum şeker aleti almamı istedi geçen hafta.
Günlerdir erteliyordum, dün akşam eşim hadi siparişi verelim artık dedi.
Naptı bilmiyorum, sormadım.
Ben de unutmaya çalışıyorum, sanırım ondan söylemedim size de.
Yani 92 çok mu yüksek anlamadım ki, bundan sonra her gün ölçüp not edecekmişim.
Kolay mı her gün parmağı delmek, nasıl yapcaz bilmiyorum.
.
Değil kuzumm 15 yaşımdayken vefat ettiYaa öyle mi kuzum, sağdır inşallah![]()
İsmi çok güzel, MAHMUT![]()
Yok yüksek değil aslında bende pek anlamam ama belki sen riskli gruptasin ondan mı almanı istedi acaba ?
Benim annemde senelerdir kullanıyor şeker aletini artık alıştı, insülin de kullanıyor tabi
Ahh kuzum kusura bakma hatırlatmak istemezdim, Allah rahmet eylesin. Demekki bizden bir fatiha istemiş ki andık babacığını. Ruhuna bir fatiha okudumDeğil kuzumm 15 yaşımdayken vefat etti
Seninki benden düşük ama sınırına yakınsın cano belki ondan oyle dedii bana demedi ölç hep diye ama hep dikkat edersen tatlıdan uzak kalırsın dedii benimki 100Kızlar size söylemeyi unuttum.
Benim titiz doktorcuğum şeker aleti almamı istedi geçen hafta.
Günlerdir erteliyordum, dün akşam eşim hadi siparişi verelim artık dedi.
Naptı bilmiyorum, sormadım.
Ben de unutmaya çalışıyorum, sanırım ondan söylemedim size de.
Yani 92 çok mu yüksek anlamadım ki, bundan sonra her gün ölçüp not edecekmişim.
Kolay mı her gün parmağı delmek, nasıl yapcaz bilmiyorum.
.
Bende öyleydim ama 2.ci 2 sene olmayınca mecbur hep doktor değiştirmek zorunda kaldım, artık alıştımBenim çocuğum bazen karından göstermiyo kendini, vajinal bakıyo doktorcuğum.
Erkek doktordan biraz çekinebilirim.
.
Hahah ama onlar şeker değilkii askoo bana tatlı yasak dedi doktorr pek cok birşey yemedim azbi parça ekmekle yedimRiskli grupta mıyım ben?
Niye ki?
Jou cuğum löp löp görürdü az önce domates peyniri, onun da benim kadardı sanki.
.
Bilmiyorum canım dediğim gibi anlamam pek.Riskli grupta mıyım ben?
Niye ki?
Jou cuğum löp löp görürdü az önce domates peyniri, onun da benim kadardı sanki.
.
Yaaa canımm allah razı olsuunnnAhh kuzum kusura bakma hatırlatmak istemezdim, Allah rahmet eylesin. Demekki bizden bir fatiha istemiş ki andık babacığını. Ruhuna bir fatiha okudum![]()
Hahah ama onlar şeker değilkii askoo bana tatlı yasak dedi doktorr pek cok birşey yemedim azbi parça ekmekle yedim![]()
Hahahaha bende pek yemem bisaatlerde hep geç yerimm işin tuğafı mesela ben gündüzleri hiç sevmem uyumayıı uyumamayı gayret ediyorum yoksa başım catlıyorrTamam tamam, senin bebe acıkmıştı zaten dii mi?
Yok kız, takılıyorum ben öyle.
Kahvaltıyı öğlen 1’de yapmaya alıştım ki, bu saatte bir şey yemek bana değişik geliyo.
Yoksa normal insanlar uyanınca yapar kahvaltıyı, bende var bi anormallik.
.
Canım öğretmenim sürekli ayakta oluyorum o yüzden sanırım, bebişler sağlıklı olsun da önemli değil yineNormal canım rahim büyüdüğü için bağlar geriliyor.Bir de fazla ayakta kalınca alt tarafta sızı oluyor.
Oyyyy nasıl gidiyorsun oyle başka doktora ben çekinirim ya cesaret edememmBen dayanamayıp başka doktora randevu aldım dün, yine cumartesi kontrolüm var. Çok özledim bebeğimi![]()