• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ama önden uyarması güzel değil mi?

Burda konuşacak herkes, günde 5 kere kıpırdadı, 10 kere kıpırdadı diyecek.

Sen 2 taneyi anca hissetmiş olsan korkmayacak mıydın? 😉

Bana öyle bir şey demedi, sadece rahmin sağında dedi ama biraz arkada olmasından da şüpheleniyorum.

11.haftada karından görünmez mi bebek?
Görememişti.

.
Yaa olabilir sende bir sor istersen baksana neresinde olduğuna göre bile değişiyormuş 😊
Dediğin gibi bilmem daha iyi aslında en azından neyle karşılaşacağımı bilirim hatta bak özellikle söylüyorum aşağıda değil rahmin önünde sen ona da korkarsın bebeğin yeri çok iyi dedi 🤣🤣

Yaa olabilir sende bir sor istersen baksana neresinde olduğuna göre bile değişiyormuş 😊
Dediğin gibi bilmem daha iyi aslında en azından neyle karşılaşacağımı bilirim hatta bak özellikle söylüyorum aşağıda değil rahmin önünde sen ona da korkarsın bebeğin yeri çok iyi dedi 🤣🤣

Büyüdükçe yeri normale döner diye bekliyorum ben. 😉

İnşallah öyle olur. 🥰

.

ben bunun için doktora gittim 🤦‍♀️🤦‍♀️bende de elektrik çarpması gibi göbek deliğimin üstünde ama sadece orda tam bu piercing takılan yer var orda oluyor ama sancı gelince bağırtıyor bildiğin
bi kez acile gittim fıtık olabilir ama genelde dıştan belli olur dedi idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler tahlil yaptılar oda çıkmadı
sonra dahiliyeye gittim oda çok genç bir doktordu belki içerde fıtık başlangıcı vardır dedi elle muayene etti dışarıda bir sertlik yok dedi hamilesin ultrasyondan başka yapılabilecek bişey yok dedi takip et göbek deliğinden akıntı vs gelirse eline kitle gelirse veya ağrı şiddeti artarsa genel cerrahiye git dedi kabız kalma posalı şeyler ye dedi şuan çözümsüz 😒😒
akşam yine oldu ben ayakta kalınca ya da bulaşık makinesi boşalttığımda eğil doğrul uzan gibi işler yaptığımda daha artıyor
Hamilelikten kaynaklı birşey sanırım daha öncesinde bende yoktu 1 2 haftadır olmaya başladı birşey çıkmaz inşallah sıkıntı yaratacak cumartesi gittiğimde sorucam doktora

Biraz erken gibi sanki canım. 😉

Ama nubu gösterirse bir tahmin yapabilir.

Yapmazsa bana at fotoyu, ben bakayım. 😉

.
teknolojii gelişti hala erkenden cinsiyet öğrenemiyoruz yaa :D ben yine 12 haftalıkken tahmin yapar mı diye soruyorum geçen bi forumda çocugun 8 haftalık halini atmış cinsiyet tahmini yapar mısınız diye :D bir üye de 2 haftalık yokmuydu o daha ne çıkardı dedi :D

teknolojii gelişti hala erkenden cinsiyet öğrenemiyoruz yaa :D ben yine 12 haftalıkken tahmin yapar mı diye soruyorum geçen bi forumda çocugun 8 haftalık halini atmış cinsiyet tahmini yapar mısınız diye :D bir üye de 2 haftalık yokmuydu o daha ne çıkardı dedi :D

6-7 haftalık ultrason görğntüsüyle de tahmin yapılıyor✌️ Ramzi teorisi 👍

teknolojii gelişti hala erkenden cinsiyet öğrenemiyoruz yaa :KK70: ben yine 12 haftalıkken tahmin yapar mı diye soruyorum geçen bi forumda çocugun 8 haftalık halini atmış cinsiyet tahmini yapar mısınız diye :KK70: bir üye de 2 haftalık yokmuydu o daha ne çıkardı dedi :KK70:

Kanla her türlü öğreniliyor canım. 😉
Ama biraz maliyetli. 🤗

2 haftalık yok mu diyen 8 haftalık foto atanla dalga geçmiş ama Ramzi teorisinden bi-habermiş sanırım. 😎

Ramzi amcam 6-7 haftalık görüntü ile tahmin ediyo. 🤗

.

Hamilelikten kaynaklı birşey sanırım daha öncesinde bende yoktu 1 2 haftadır olmaya başladı birşey çıkmaz inşallah sıkıntı yaratacak cumartesi gittiğimde sorucam doktora
benimde hamilelik öncesi yoktu eşimde tedirgin oldu bişey olurda atlarız diye iki kez götürdü birde siz sorun bakalım doktor ne diyecek çok geçmiş olsun canım🙏

Anladım canım haklısın mutlaka sebebi vardır doktorun en iyisini bilir 🙏

Benim tek mthfr de heterozigot var sadece. Çoğu doktor kullanmaya bile gerek yok dedi.
Bu 12 saat koruma konusunu doktoruma sordum coraspin de alayım mı diye.
Doz testi yapıldı bana bu arada.
Coraspine gerek yok dozun da yeterli dedi doktorum.
Umarım yetiyordur ya korkuyorum da bazen açıkçası 🥺
Canım evet mthf önemsiz bir gen. Sen önlemini almışsın zaten. Malesef hamilelik biliyorsun pıhtılaşma riskini arttırıyor. Normal şartlarda hiçbirimizde belirti vs yoktur eminim hayatımıza devam ediyorduk düne kadar. Yani tedbirli olmak lazım. Ben 4 kayıp yaşadım malesef. Tüm kayıplarımın sebebi kadın doğumcular. Üstelik kaç yılda dünya dolusu para döktüm istanbulda çoğu doktora. Sonra kendim araştırdım ve hematolog, ramatolog eşliğinde tedavime karar verdim. Gittiğim iki doktor var onlara kalsa dozum çok aspirin kullanma diye diye ben dinlemedim ve çokşükür ilk kez bu haftaları görüyorum. En son gebeliğim 8- 9 haftada son bulmuştu. Öncekiler daha erken.

bugün eşim işe gitti evden çalışmıyo hep böyle anları bulur ya🙄
tülü çekeyim derken yaptığıma bakın yaa🙈

bugün alkışlar bana gelsin🚀

Eklentiler

• F49DF1D7-9B72-4204-9FAB-BCDF4D0E0B36.webp
    F49DF1D7-9B72-4204-9FAB-BCDF4D0E0B36.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 60
Bugün bazı yerlerde yağmurla karışık kar varmış❄️❄️ inşallah buralara da yağar🙏

güzel anneler dikkat edin havalar soğuyo vallaa🧡

Güzelce yedim soğuğu 😔 Dün temizlik yaptım camlar da açıktı. Sabah bogazlarim dolu kalktım. Kafamı kaldıramıyorum. Ihlamur kuşburnu içebiliyor muyuz acaba 😔 Bi de Tüp Bebek daha da korkuyorum . Pahalı çocuk 😂

Kızlar bende Prof Recep Has hocaya ocak 18 e detaylı için randevu aldım. İnşallah sorunsuz atlatırız hepimiz. Detaylı için 20-22 haftalara randevu veriliyormuş.
Detaylı ücreti ne kadar peki canım?
Ben de şehir dışından gelmeyi düşünüyorum bakalım hocaya.
Çok yoğun oluyor mu acaba ne kadar önceden randevu oluşturmak gerekir ki?

Güzelce yedim soğuğu 😔 Dün temizlik yaptım camlar da açıktı. Sabah bogazlarim dolu kalktım. Kafamı kaldıramıyorum. Ihlamur kuşburnu içebiliyor muyuz acaba 😔 Bi de Tüp Bebek daha da korkuyorum . Pahalı çocuk 😂

ben de tüp bebek yaptırdım, bahçeci'de hem tedavi pahalı hem ilaçlar pahalı iyi ki bu sefer tuttu valla şu an euro da uçtu 😂😂

aman dikkat et sıkı giyin

Back
X