• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eczane demişken dün prilam alırken eczacı dedi ki yılbaşından sonra hepsi %30 zamlanacak.
Bilemedim ilaç da mı stoklayacak hale geldik😁🤣
türkiyemmm benim nasıl güzel ilerlemiş😍😍😍😍😍

Aramıza hoşgeldin🤗🤗🤗 umarım devam etmez🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Tetikleyen bir şey mi oldu? Koku mesela? Hiçbir sorun yokken yazmışsın gerçi ama
Hiçç bişey yoktu bende anlamadım hiç🤢

Bu tetanoz konusunda benim kafam çok karışık.

2018 yılında korunma için sağlık ocağında iğne yaptırırken bana 2 doz tetanoz yapmışlardı diye hatırlıyorum.

Hatta bir kart vermişlerdi orada yazıyordu ama evi talan ettim yok kartı bulamadım.

Doktoruma da sormayı unutuyorum. Üstünden epey vakit geçti ama o dönemde vurulduğum aşılara göre mi planlama yapılacak acaba?

Sağlık ocağına ilk gittiğimde 16.02.2022 için sana gün yazalım doktoruna sor bu konuyu demişti hemşire.
E nabız da çıkmıyor mu?

Ay evet ramzi bende de tuttu. Çin tutmadı👀

Canım sen adını koymuş muydun kızının👀 unuttum belki daha önce sormuşumdur🙈
Biz isim bulamadık benim beğendiğimi kocam beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum. Yoksa ben zurna mıyım ha? Diyip İsmail yk bağlamak istiyorum🤣🤣🤣🤣
evet canım koyduk. Günce olacak inşallah:anneadayı::KK200:
isim konuşmuştuk da evsat tı o :D :D benim seçtiğimi konuşmamıştık :D

Evet, eczaneden geliyorum.
30 gün yetecek 2 tane ilaç aldım.

Biri magnezyum adı Magzinc, diğeri multivitamin adı I Mom.
Sadece ikisi 160 lira.

Oksapar iğnelere de raporlu olmasına rağmen ücret çıkıyo, 160 lira da onlar.

Toplam 320 lira bayıldım çıktım.

30 gün yetmesi için bir bu kadar daha Oksaparların devamı alınacak.

Eczaneye her ay 500 lira verirse eğer, taş mı yesin bu millet? 🙈

.
Imom u gece iç ben gibi olma🙈

Kızlar hiç bir sorun yokken birdenbire midem bulandı ve istifra ettim.Çok mide bulantısı çekmiştim ama hiç çıkartmamıştım ne kötüymüş ya… tam rahata erdim galiba derken bu nerden çıktı anlamadım gebelik boyunca hiç istifra etmemiştim😔
Hoş geldin bende geçen hafta öyle oldum. İlaçlardan diye düşündüm ben gerçi

Evet canım şimdi geldim eve her şey gayet iyi keyfi de yerinde oynadı bayağı çok şükür ense kalınlığı falan normal görünüyor dedi yine ikili test için kan verdim. Özel olduğu için hepsini yapıyorlar. Genel olaral bir sorun görünmüyor çok şükür. Cinsiyet de erkeğe benziyor ama çıkıntı yanıltıyor olabilir. 1 ay sonra netleşelim dedi. Buyruuun cinsiyet tahmini yapabilirsiniz 😁😁😁 hepinize teşekkürler ❤️❤️

Eklentiler

• 3170CAB3-CF6D-4F85-85BF-5670DF80F8F5.webp
    3170CAB3-CF6D-4F85-85BF-5670DF80F8F5.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 58
Evet canım şimdi geldim eve her şey gayet iyi keyfi de yerinde oynadı bayağı çok şükür ense kalınlığı falan normal görünüyor dedi yine ikili test için kan verdim. Özel olduğu için hepsini yapıyorlar. Genel olaral bir sorun görünmüyor çok şükür. Cinsiyet de erkeğe benziyor ama çıkıntı yanıltıyor olabilir. 1 ay sonra netleşelim dedi. Buyruuun cinsiyet tahmini yapabilirsiniz 😁😁😁 hepinize teşekkürler ❤️❤️
Gözün aydın canım 🥰

Back
X