- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #20.821
Kizlar Netflix de anne with an e yi izlediniz mi çok güzel muhakkak izleyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah ne güzel olurDün muane oldum bende.
biri erkek diğeri kıza benziyor dedi![]()
Şu an mısır patlatıyorumKizlar ya patlamış mısır cipsi yesem bişey olur mu?
Abla kendi yaptigin daha ki iyiymiş amaoo her hafta yenir ki bu o zaman ahahaa![]()
Zor olduğunu belirttim sadece:) Kolay mı insan yetiştirmekAyy sağol ya çok moral verdin arkadaşım
Allah taşıyamacağım yükü vermemiştir herhaldebiraz annem biraz teyzem biraz kız kardeşim böyle idare ederim inşallah
![]()
Kizlar ya patlamış mısır cipsi yesem bişey olur mu?![]()
Kilo aldırmaya yatkın olmayan ve besleyici mi
Çok iyi bilmiyordum
Tüp bebek mi yaptırmıştın?Sormuştum dr öyle demişti. Bebek kaybına göre de veriyor olabilirler trombofili düzeyine göre.Bende 2 tane mutasyon var 0.4 lük kullanıyorum.
Bu dönemi evde geçirmen iyi olmuş canımhayırlı olsun
![]()
Ne güzel kuzum test istemiş ben istediğimde olmaz demişlerdiHayır, tüp bebek değil.
İlk hamileliğimde 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, doktor 6’lı trombofili paneli dahil bi dolu test istedi.
Orada çıktı pıhtılaşma.
.
Ayy sağol ya çok moral verdin arkadaşım
Allah taşıyamacağım yükü vermemiştir herhaldebiraz annem biraz teyzem biraz kız kardeşim böyle idare ederim inşallah
![]()
Ne güzel kuzum test istemiş ben istediğimde olmaz demişlerdi
Senin bu koca nolacak acabaBazen ben kocaya diyorum elini ver böyle ufak kalp atışı hissediyorum bana diyor buna hazır hissetmiyorum. Yaparken hazir miyim değil miyim diye sormadı herhalde kendine
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun. Valla bende yemek istiyorum ama hiç yaptığım şeyden tat alamıyorumama çok şükür kusma olayım yok sayılır.
Buradaki herkes fikrine saygı duyar canım. Bende mecburi yaptırma kararı almıştım. Pcr test zorunluluğu koyulduğu zamanlar ama hamile kaldım tek dozla geziyorum. Rabbim korusun hepimizi. İkinci dozu belki 8. Ay olabilirim doktorum ne dicek bakayım duruma göre ama dediğin gibi şimdi birde 4. Doz çıkarmışlar. İster istemez denek gibi hissediyor insan kendini
. Rabbim tüm herkesi korusun kötü hastalıklardan valla.
Valla canım sana şöyle ozetlim benim eski bedenim 38 di. Ama evlendikten sonra 6-7 kilo aldım hamile kalınca da ilk haftalarda pant kapanmadı gittim düğmeli bir pant. Aldım. 40 bedendi. Sonra gittim hamile pant aldım o da 40 beden. Yani bedenin bir üstünü alsan daha iyi sanki. Ama her vücut aynı değil.
Çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin paşakızlar merhaba
yarın sabah oğlum ameliyata girecek. 2 kulağına tüp takılacak geniz eti alınacak küçükbir müdahale daha hepsi birlikte yapılacak.
Anestezi alacağı için çok stresliyim. Bir de yanımızdan alıp götürmeleri içerde yalnız olması fikri hormonlarımla birleşince nefesim kesiliyor resmen.bir yandan da kızımı düşünüp stres yapmamak zorundayım. Çok zorlanıyorum.
Bizim için dua eder misiniz lütfen?![]()
Geçen hafta köyden ilaçsız atalık mısır almıştım. Yarın koca bir leğen yerim artık.