- 2 Ağustos 2013
- 38.922
- 132.411
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #20.881
Şimdilik bişey yok çok şükür. İnşallah devamı gelmezBundan olma ihtimali çok yüksek canım takipte kal kızların dediği gibi bize de haber ver.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik bişey yok çok şükür. İnşallah devamı gelmezBundan olma ihtimali çok yüksek canım takipte kal kızların dediği gibi bize de haber ver.
Amin canim Allah razı olsun hepimiz için inşallahYaaaaa
Allah kolaylık versin kuzum.
Seni en iyi sen bilirsin, neler iyi geliyorsa midene onları ye.
Rabbim yardımcın olsun.
.
Şimdilik bişey yok çok şükür. İnşallah devamı gelmez![]()
100gram bile almadım canim.16.0 im bugün birde. Ama hiç kilo almadan yada çok az alarak doğum yapan arkadaşlarım var. Kızımda da 6 kilo almıştım . Ama göbeğim hafif cıktı ilginçYa geri aldınız mi şu anda nasılsınız? İlk başta verdiğim için mutluydum 2 kilo çok değil ama direnç kilom kırılınca hoşuma gitmişti epeydir diyetle sporla veremiyordum. Ama baktım bu hafta da hiç almamışım kilo.
Endişelenmeli miyim? 13 hafta olcak yarın. Bilemedim
Canımbaldan_madam tam olarak dediği gibi, ben de 38 normal bedenim Hamilede 38 aldım şu an iyi ama son 8-9 ayda dar gelebilir gibime geldi. Üstler çok geniş gördüğüm kadarıyla o bi küçük alınabilir ben hep s aldım bluz aşırı bollar
CanımDualarım seninle
Bize de yaz mutlaka. Kaçta ameliyat?
Amin , Allah razı olsun canim cok teşekkür ederim evet kusma çok yıpratıyor insani. Insallah hiç olmasın senin. Ileriki aylarda yeme icme daha normallesir buyuk ihtimalBazen ben kocaya diyorum elini ver böyle ufak kalp atışı hissediyorum bana diyor buna hazır hissetmiyorum. Yaparken hazir miyim değil miyim diye sormadı herhalde kendine
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun. Valla bende yemek istiyorum ama hiç yaptığım şeyden tat alamıyorumama çok şükür kusma olayım yok sayılır.
Buradaki herkes fikrine saygı duyar canım. Bende mecburi yaptırma kararı almıştım. Pcr test zorunluluğu koyulduğu zamanlar ama hamile kaldım tek dozla geziyorum. Rabbim korusun hepimizi. İkinci dozu belki 8. Ay olabilirim doktorum ne dicek bakayım duruma göre ama dediğin gibi şimdi birde 4. Doz çıkarmışlar. İster istemez denek gibi hissediyor insan kendini
. Rabbim tüm herkesi korusun kötü hastalıklardan valla.
Valla canım sana şöyle ozetlim benim eski bedenim 38 di. Ama evlendikten sonra 6-7 kilo aldım hamile kalınca da ilk haftalarda pant kapanmadı gittim düğmeli bir pant. Aldım. 40 bedendi. Sonra gittim hamile pant aldım o da 40 beden. Yani bedenin bir üstünü alsan daha iyi sanki. Ama her vücut aynı değil.
Ozaman medium alsam daha iyi dimi en azından birkaç ay giyerimmmBazen ben kocaya diyorum elini ver böyle ufak kalp atışı hissediyorum bana diyor buna hazır hissetmiyorum. Yaparken hazir miyim değil miyim diye sormadı herhalde kendine
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun. Valla bende yemek istiyorum ama hiç yaptığım şeyden tat alamıyorumama çok şükür kusma olayım yok sayılır.
Buradaki herkes fikrine saygı duyar canım. Bende mecburi yaptırma kararı almıştım. Pcr test zorunluluğu koyulduğu zamanlar ama hamile kaldım tek dozla geziyorum. Rabbim korusun hepimizi. İkinci dozu belki 8. Ay olabilirim doktorum ne dicek bakayım duruma göre ama dediğin gibi şimdi birde 4. Doz çıkarmışlar. İster istemez denek gibi hissediyor insan kendini
. Rabbim tüm herkesi korusun kötü hastalıklardan valla.
Valla canım sana şöyle ozetlim benim eski bedenim 38 di. Ama evlendikten sonra 6-7 kilo aldım hamile kalınca da ilk haftalarda pant kapanmadı gittim düğmeli bir pant. Aldım. 40 bedendi. Sonra gittim hamile pant aldım o da 40 beden. Yani bedenin bir üstünü alsan daha iyi sanki. Ama her vücut aynı değil.
Amin canim sende baya vermişsin ama şimdi ve daha önceki hamileliginde kıyamam ya çocuk da olunca bi tık daha zorlaşıyor ama dediğin gibi geçicek inşallah az kaldi. Çok teşekkür ediyorum canimSeni çok iyi anlıyorum canım. Çok zor. Benim kusmalarım baya azaldı artık ama bulantıdan birşey yiyemiyorum. Prilamı gece yatarken 2 tane içiyorum. Ama yine de yetmedi. 4 kilo falan verdim ben de. Oğlumda da 6 kilo vermiştim. 16 hafta gibi toparlamıştım biraz. Az kaldı inşallah yine geçer 16 haftalarda. Senin de Allah yardımcın olsun canım biran önce şifa versin inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canım.Ameliyattan sonra daha iyi olacak kuzucuk.Her şey yolunda gidecek inşallah annesikızlar merhaba
yarın sabah oğlum ameliyata girecek. 2 kulağına tüp takılacak geniz eti alınacak küçükbir müdahale daha hepsi birlikte yapılacak.
Anestezi alacağı için çok stresliyim. Bir de yanımızdan alıp götürmeleri içerde yalnız olması fikri hormonlarımla birleşince nefesim kesiliyor resmen.bir yandan da kızımı düşünüp stres yapmamak zorundayım. Çok zorlanıyorum.
Bizim için dua eder misiniz lütfen?![]()
ohh süpero zaman tahriş etmişsindir sen yine de dinlenmeye devam
Ya şimdi çok belki ayıp kaçacak ama eşinden rica etsen bir baksa olmaz mı? Allah korusun en azından erken müdahale daha iyi olur gibi geldi. Şey iç çamaşırında bişey var mıydı?Çok belli belirsizdi pembe gibiydi. Şimdi takip etcem bi daha görürsem giderim hemen
İnşallah sende bir an önce toparlarsın kuzumAmin , Allah razı olsun canim cok teşekkür ederim evet kusma çok yıpratıyor insani. Insallah hiç olmasın senin. Ileriki aylarda yeme icme daha normallesir buyuk ihtimal
Canım istersen iki beden söyle diğerini iade edersin . Ama üst bedenler beni de çok tereddüte bırakmıştı. Aşırı bollar deneyerek alacaktım vazgeçtim o derece.Ozaman medium alsam daha iyi dimi en azından birkaç ay giyerimmmDenicem verdiğin fikriii canımmm cok saol
![]()
Allah yardimciniz olsn canim.Kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınıztek tek alıntılamadım sayfanızı doladurmamak için. Hepiniz çok sağolun
@My-little-bird 7 de yatış yapacağız 9 da alacaklar canım. İnşallah sağlıkla çıksın yazarım sizede ilk fırsatta![]()
İnşallah gelmez hic kuzum bnmde bi kez farketmedim sivilce gibi olmustu silerkende patlamis. Olmaliydi cok az kirmizimsi pembemsi gibiydi ama sonra kontroller sonrasi sivilceymis. Stres yapma ama takipte kal canmŞimdilik bişey yok çok şükür. İnşallah devamı gelmez![]()
Bebeğe kilo da aldırıyomuş duyduğuma göre
www.instagram.com