• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah allah nasip ederse 🤩

Erkek Muhammed

Kız mira-nisa arasında gidip geliyorum 😍
Yaa çok güzel isimleriyle yaşasınlar 🥰🙏
Balkız ufaklık nasıl?
En son Çarşamba günü keyfi yerindeydi eller kollar ayrı oynuyordu zıplayıp durdu 🤭 inşallah iyidir kuzum şimdilik bir sorun görünmüyor Allah'a şükür doktorum uzun uzun inceledi
Benim Deniz olcak gibi duruyo🥰🥰🥰 siz seçtiniz mi👀

Artık bizi sevmiyirrrrrr
Yaa 🥰 Göktürk düşünüyoruz Allah nasip ederse 🙏

6-7. haftalara ait karından ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin.
Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir diyor Ramzi Teorisi.
Vajinalde ise tam tersi oluyormuş.
Ama işte doğruluğu tartışılır.

Eki Görüntüle 2947432

Ben bi erkek dediğinde biraz isim baktım Göktuğ hoşuma gidiyor ama bi daha ki kontrolü bekliyorum kesin cinsiyet için 🤭 senin belli miydi?
Doktorum 14+4 de cinsel organını göstererek erkek dedi değişmez herhalde 🤭 Göktürk canım inşallah 🙏🙏

Selam kızlar aranıza yeni katıldım :)
Gebelik izin dönemiyle ilgili bilgiyi paylaşmak isterim 25. Haftada eğer çalişmaniza evden devam edebiliyorsaniz evden çalışmaya geçirebilirler yada evden çalışılmıyorsa izine cikariyorlar çalıştığınız şirketin şu dönemdeki bakış açısıylada alakalı tabiki

En son Çarşamba günü keyfi yerindeydi eller kollar ayrı oynuyordu zıplayıp durdu 🤭 inşallah iyidir kuzum şimdilik bir sorun görünmüyor Allah'a şükür doktorum uzun uzun inceledi

Yesinler onu🌻😍😍😍

🙏🧡🧡

biz de Arden koyduk
inşallah cinsiyet değişmez artık😂😂

Kızlar siz daha oturun oturduğunuz yerde Temmuz topiğinde 9 haftalıkken bebek hareketi hissedenler var :skandal:
Kız anaaağ bebek hareketi değildir o bebek olsa duramaz😂😂😂
Ben 15+5 im tık bile hissetmedim valla amaa çok istiyorummm inşallah bir an önce hiisetmeye başlarım🤗🤗💞
Bu sabah tartıldım 59.5 çıktım.Hamile kalmadan önce 63 tüm ama galiba iştahım yavaştan açılıyor dün gece eşimle waffle istedik yarısını gömdüm normalde tatlı şeyler yiyemiyordum hiç ama galiba düzeliyorumm😂
Oh maşallah can boğazdan gelir ye kız tüm yiyemediğin günlere inatt 😄

benim de bebek ultrasonda durmadı yerinde 3 gün önde görünüyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum dedim. 5 aydan önce hissetmezsin sakin ol dedi :D :D
Tamam artık ikna oldum herşey yolunda😂

Back
X