- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #20.981
Cinsiyeti belli olan anneler isimler hazır mı![]()
Balkız ufaklık nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyeti belli olan anneler isimler hazır mı![]()
MİRA GÜZELİnşallah allah nasip ederse
Erkek Muhammed
Kız mira-nisa arasında gidip geliyorum![]()
MuhammedMİRA GÜZEL
Ben bi erkek dediğinde biraz isim baktım Göktuğ hoşuma gidiyor ama bi daha ki kontrolü bekliyorum kesin cinsiyet içinCinsiyeti belli olan anneler isimler hazır mı![]()
Hahahahahaha daha şini açtım gözümü
Kaçgündür havalarr bozukk enerjimi bozduu
24 e girince24. Haftaya girince mi yoksa 24 dolup 25. Haftaya girince mi çıkıyoruz izne![]()
Benim Deniz olcak gibi duruyoCinsiyeti belli olan anneler isimler hazır mı![]()
Artık bizi sevmiyirrrrrr
Yaa çok güzel isimleriyle yaşasınlarİnşallah allah nasip ederse
Erkek Muhammed
Kız mira-nisa arasında gidip geliyorum![]()
En son Çarşamba günü keyfi yerindeydi eller kollar ayrı oynuyordu zıplayıp durduBalkız ufaklık nasıl?
YaaBenim Deniz olcak gibi duruyosiz seçtiniz mi
Artık bizi sevmiyirrrrrr
6-7. haftalara ait karından ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin.
Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir diyor Ramzi Teorisi.
Vajinalde ise tam tersi oluyormuş.
Ama işte doğruluğu tartışılır.
Eki Görüntüle 2947432
Doktorum 14+4 de cinsel organını göstererek erkek dedi değişmez herhaldeBen bi erkek dediğinde biraz isim baktım Göktuğ hoşuma gidiyor ama bi daha ki kontrolü bekliyorum kesin cinsiyet içinsenin belli miydi?
Kadının söylediğine göre çizim yapıyormuş ama nasıl neyle yapıyor bilmiyorum![]()
Yesinler onuYaa çok güzel isimleriyle yaşasınlar
En son Çarşamba günü keyfi yerindeydi eller kollar ayrı oynuyordu zıplayıp durduinşallah iyidir kuzum şimdilik bir sorun görünmüyor Allah'a şükür doktorum uzun uzun inceledi
YaaGöktürk düşünüyoruz Allah nasip ederse
![]()
yaa kalp atışımızı duyması da çok güzel
biz onunkini dinliyoruz o bizimkini![]()
Yaa çok güzel isimleriyle yaşasınlar
En son Çarşamba günü keyfi yerindeydi eller kollar ayrı oynuyordu zıplayıp durduinşallah iyidir kuzum şimdilik bir sorun görünmüyor Allah'a şükür doktorum uzun uzun inceledi
YaaGöktürk düşünüyoruz Allah nasip ederse
![]()
Günaydın bebek artık girmiyorsun burayaHahahahahaha daha şini açtım gözümügünayduunnn güzellikkk
![]()
Kız anaaağ bebek hareketi değildir o bebek olsa duramazKızlar siz daha oturun oturduğunuz yerde Temmuz topiğinde 9 haftalıkken bebek hareketi hissedenler var![]()
Oh maşallah can boğazdan gelir ye kız tüm yiyemediğin günlere inattBen 15+5 im tık bile hissetmedim valla amaa çok istiyorummm inşallah bir an önce hiisetmeye başlarım
Bu sabah tartıldım 59.5 çıktım.Hamile kalmadan önce 63 tüm ama galiba iştahım yavaştan açılıyor dün gece eşimle waffle istedik yarısını gömdüm normalde tatlı şeyler yiyemiyordum hiç ama galiba düzeliyorumm![]()
Tamam artık ikna oldum herşey yolundabenim de bebek ultrasonda durmadı yerinde 3 gün önde görünüyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum dedim. 5 aydan önce hissetmezsin sakin ol dedi![]()
![]()
biz de Arden koyduk
inşallah cinsiyet değişmez artık![]()