• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım hiç korkma brnim arkadaşım tüp bebekle 40 yaşında hamile kaldı onada dikiş atıldı hatta sular seller gibi kanaması vardı sürekli. Ama sağsalim bebeğini kucağına aldı. Darısı başına inşallah🤲🤲Allahım bebeğini sana bağışlasın

Ancak arkadaşımda 0,8 kan sulandırıcı kullwnıyordu dozuda çok yüksekti bekletilmedi hemen dikiş atıldı.

Ahaaa benim bebemle adaş mı olcaklar bizde
Şimdilik Asil düşünüyoruzz🥰

Canım benimm korkma bak hastanede gözetim altındasın bu çok önemli🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Korkarsan stres yaparsan bebekte etkilenir iyi düşün iyi olsun dualarım seninle🙏🏻💙

Saolun kızlar İnş bende sağlıkla kucağıma alırım doktor çok iç açıcı konuşmadı. İnş bebeğim güçlü çıkar beni bırakmaz

Çok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış ☹️

dikişin atılacak ve bi sorun olmayacak bak hemen önlemini alıyorlar

moralini yüksek tut stres yapma

Çok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış ☹️

Aaa, çok geçmiş olsun canım.
Dur bakalım, Cuma vakti, dua edelim.

Dikiş atılan çok oluyo, panik yapma.
Hastanede olman çok iyi.

.

Öyle böyle değil, çok korkuyorum canım yaa. 😔

Cinsiyet de belli ama sadece bakıyorum kıyafetlere. Elim gitmiyo almaya.

.
Yiyecek ekmeği yoksa doğum yapıp kucağına alamayanlar var aklına kötü şeyler getirme evet kayıp yaşadık korkularımız biraz daha fazla rabbim neylerse güzel eyler al kıyafet zamanı gelince baktıkça aldıkça sanada iyi gelecek rabbim korktuklarımızla evlatlarımıza sınamasın bizleri sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun görecez allahın izniyle o günleri gün sayacaz burda inşallah 🥰🤲

Yiyecek ekmeği yoksa doğum yapıp kucağına alamayanlar var aklına kötü şeyler getirme evet kayıp yaşadık korkularımız biraz daha fazla rabbim neylerse güzel eyler al kıyafet zamanı gelince baktıkça aldıkça sanada iyi gelecek rabbim korktuklarımızla evlatlarımıza sınamasın bizleri sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun görecez allahın izniyle o günleri gün sayacaz burda inşallah 🥰🤲

Çok doğru diyorsun canım, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. 🤲

Güzel düşünmeye çalışıyorum ama arada geliyo işte böyle düşünceler.

M -Murphy yavrum, Rabbim senin de yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla dön evine.

.

Ayyy ne güldüm buna :KK48:

Screenshot_20211217-130243_Instagram.webp

Kızlaarrr sizde vajinal akıntı olmaya başladımı benimki baya baya hep geliyor beyaz ve şeffaf akıntı rahimler genişliyorr buara sıksık oluyomuş akıntı 🤗
Bende gebeliğin başından beri var. Ayrıca benim sarı akıntı oluyor bazen. Çünkü idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmedi. Fitil kullandım, şu suda eritilen tozlardan kullandım, geçmedi ardından antibiyotik, toz ve fitil kullandım azaldı sadece geri geldi tekrar şimdi iğneye geçtik. Ayrıca fitilde kullanıyorum. Tek sebebi ben bağışıklığı baskılamak için kortizon kullanıyorum o tetikliyormuş enfeksiyonu. Neler neler çektim ve halada çekiyorum. Allaha emanet iletliyorum vallah bu gebelikte.

Sakin ol hastanede olman çok iyi kanaman var mı belki onun için bekletiyorlardir kanama varken dikiş atmiyorlar. Serklaj için çok doğru zaman kuzum sen sakince yat dinlen hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle bebeğin seninle kalacak

9. Haftada anasına tekme atan bebe varken biz 14 haftalik anada tekme ne arasın kuzu 😂😂

Benim belim ağırmaya başladı büyümeden sanırım

Daha tekme yok zâten bazen bişeyler içinde hiss ediyorum o bile yetiyor allah acılarını göstermesin inşallah 🥰🥰

Senin nasıl gidiyor 🥰🥳
Hhahahaaha bizim bebeler çok kibar ve düşünceli çıktılar. Anneye rahatsızlık vermeyelim erkenden diye düşünüyorlar herhalde 😄

Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısıyla atlatırsın bunuda inşallah dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa birşey olmaz Allahını izniyle allahım bebişini sana bağışlasın🤲

Bende gebeliğin başından beri var. Ayrıca benim sarı akıntı oluyor bazen. Çünkü idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmedi. Fitil kullandım, şu suda eritilen tozlardan kullandım, geçmedi ardından antibiyotik, toz ve fitil kullandım azaldı sadece geri geldi tekrar şimdi iğneye geçtik. Ayrıca fitilde kullanıyorum. Tek sebebi ben bağışıklığı baskılamak için kortizon kullanıyorum o tetikliyormuş enfeksiyonu. Neler neler çektim ve halada çekiyorum. Allaha emanet iletliyorum vallah bu gebelikte.

Fitil de enfeksiyonu tetikliyo sanırım canım.
Bebeğini sağlıkla kucağına al da bunlar unutulur. 😉

.

Back
X