• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben ayaza ayaza gibi yaptım.
sanırım sendin yanlış hatırlamıyorsam.
bebekk kıyafetleri için falan altına yatırım yaptım dün.
cumhuriyet ata olan 5850den aldım dün. bugün bir baktım 6750 tl olmuş.
faiz oranlarını düşürecekleri çok belliydi.
kaçırmayayım bari dedim.
bir sonra ki faiz oranına kadar çıkarda olağanüstü bir şey olmazsa.
işin içinde olduğum için az çok tahmin edebiliyorum

Heh işte, çok anlamıyorum bu işlerden ama bana da bu mantıklı geliyo karaca3443 karaca3443

Biz de böyle yapalım. 😉

.

Maşallahhh sağlıcakla gelsin kuzucuk🧿🧿kızlar çoğalmaya başladı 🥰
Amin amin inşallah canım çok teşekkür ederim evet kızlar bıraz daha geç gösterdiği için sonradan atağa kalktılar 😂
Aksjshsh aynı fikirdeyim. Her şeyi favoride tutup fiyatlarını aklımda tutmaya çalışıyorum yazik daaaa bize de😁😁

Canım geçmiş olsun. Nasıl oldu bu? Şikayetle mi başvurdun. Hiçbir şey olmayacak inşallah.gözetim altındasın içini ferah tut❤️

Ay bende başından beri her gün külot değiştirmekten gına geldi yıka yıka yetişemiyorum😁günlük ped kullanırken iyiydi🥸

Ayyyyy🥶🥶buz gibi oldum.
Hangisini alacaktın? Ben de alsam mı diye gidip geliyorum

Canım gözünaydın😍😍😍 eee isim bulalım şimdi👀 çok sevindim kızıma bi arkadaş daha🌻🌻❤️❤️❤️❤️
Çok teşekkür ediyorum canım çok şükür 🙏 şimdi artık bunda benim pek söz hakkım yok gibi ıkısınıde ben koydum 🙈 bunu sanırım ablaları koyar artık 😍🤩
Kizlar B12 vitaminine baktırın muhakkak.

Maşallah elini karnına suremiyor ama bak adam başka konularda düşünceli çıktı cano🧿 maşallah.
Ya valla benim hic kaybım yok çok şükür ama yine de çok korkuyorum biseyler almaya 😔. Etrafımda çok duydum kayıp herhalde ondan mıdır nedir? Rabbim hepimize sağlıklıca bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🤲. Amin.

Kuzum çok geçmiş olsun. Nasıl oldun neden kaynaklı olmuş böyle bişey 😔. Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın canım 🤲. Amin.

İnşallah bebisleri kucagimiza alınca tüm sıkıntılarımızı silip atmış oluruz 🤲 canım geçmiş olsun.

Al abla valla attığın ürüne de bayıldım 😍. Çok kullanışlı bir şey de yeri sığacak mi? Bana biraz büyük geldi.

gözünAydın ozimm🥰🥰 ne güzel haberler geliyor peşpeşe senden. Evlatciligin masraf yaratmak istememiş ablalariyla birlikte sağlık huzur mutluluk içinde büyüsün inşallah 🤲.

Ayyy cotton bende o islakligi hisseder hissetmez hemen indirip bakıyorum kan mi diye? nolcak benim bu evhamlarim. 😍 Sokakta olsa sokağın köşesine geçip bakacak kadar çok korkuyorum 🙈😄 umarım alışırım o islanmalara 😂😂😂

Ayyy boncuk yaa Allah iyiliğini versin. Kahkaha attım 😂 ama güzel tespit👍👏
Ayy çok şükür canım teşekkür ederim Allah razı olsun anasının doğurmaya çok niyeti yoktu ıkısı birbirine yakın olunca onları hep aynı kıyafetlerle büyüttüm ama ne var ne yok dağıttı anası 🙈 Allah güç kuvvet versin inşallah babamızada alırız artık ama tecrübemle artık ılkı gibi abartmam diyorum bakalım dayanabilcekmiyim 🤣

Selam kızlar aranıza yeni katıldım :)
Gebelik izin dönemiyle ilgili bilgiyi paylaşmak isterim 25. Haftada eğer çalişmaniza evden devam edebiliyorsaniz evden çalışmaya geçirebilirler yada evden çalışılmıyorsa izine cikariyorlar çalıştığınız şirketin şu dönemdeki bakış açısıylada alakalı tabiki
Özelde 25. Haftada ayrılabiliniyor mu gerçekten

Çok kullanışlı duruyor ilk başta küçük olması da mantıklı😍heyner markada bulamadım böyle sepet olup büyüyeni. anne yanı ahşap boyasız olacağı kesin de artık hangisini seçeriz bilmiyorum.

Bu nasıl bir bal😁😁ben her gün kustum desem yalan olmaz

Canım hormon o da. Normal insanlarda Hamile olmayan o hormonlar 0 oluyor ya o yüzden bizde her türlü yüksek çıkacak. İlk beta hcg değerine bak o da kırmızıydı. Sorun yok yani🥰
git konuş istersen doktorla da için rahatlar🤗🤗
valla halama çekmişim sanırım o konuda :)
bütün kuzenlerim falan da halama çekmiş hatta kendi kızları da dahil :)
kızlar yazıyordu soğana dayanamıyorlarmış.
ben katur kutur yiyordum doğrayıp doğrayıp ahdskasdjasl
aman nazar etmeyelim lütfen ahhaha

Heh işte, çok anlamıyorum bu işlerden ama bana da bu mantıklı geliyo karaca3443 karaca3443

Biz de böyle yapalım. 😉

.
aynen kuzum. param yettiğince aldım bir şeyler.
1 tane de gram aldım yanında 810 tl idi. Şimdi 987 tl olmuş şaka gibi

valla şimdi ben dedim ama büyük sorumlu hissettim kendimi.
şimdi iner miner zan altına girmek istemem kızlar

ben şu modelden almayı düşünüyorum, heyner marka olanını

bu küçük sepet olarak kullanılıyo sonra genişletip, oval hâlini kullanabiliyosun, 7 ayrı şekilde kullanılabiliyo, bu modelde karar kıldık sonunda✌️ çok kullanışlı geldi, sonra büyük halini odasına da geçirebiliriz
fotoları kaydırınca hangi şekillerde kullanılabildiği görünüyo✌️😇
Sakinkal Sakinkal seni de etiketliyorum🧡
Canım çok güzel bu seçiminide çok beğendim🥰güle güle kullansın şimdiden❤️

İşte atalık Mısır olunca bir leğen yenir bence sadece kalorisi oluyor. Ama market mısırları sıkıntı malum 🤦🏼‍♀️ Folik asit masit olduğunu sanmıyorum onlarda 😂
Ama tabi şöyle bir itirafım var dün gece market mısırı patlatıp yedim 😂
Valla markette kaç para bilmiyorum da köyde annemin bir komşusu satıyor. Gübre olarak bile hayvan gübresi kullanıyorlarmış. Annem ısrar edince aldım. 10 kg daha sipariş ettim. Pamuk gibi eriyor ağızda. 20 lira kilosu. Bu piyasada ucuz geldi bana.

Valla markette kaç para bilmiyorum da köyde annemin bir komşusu satıyor. Gübre olarak bile hayvan gübresi kullanıyorlarmış. Annem ısrar edince aldım. 10 kg daha sipariş ettim. Pamuk gibi eriyor ağızda. 20 lira kilosu. Bu piyasada ucuz geldi bana.

Ay nasıl sipariş ediliyo, biz de sipariş edelim. 😉

.

Çok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış ☹️
Canım korkma Allahın izniyle birbirinize sımsıkı tutunacaksınız güzel düşün güzel olsun duam, duamız seninle ve minik yavrunla. Allahım size bağışlasın onu sağlıcakla bu mübarek günde ♥️

aynen kuzum. param yettiğince aldım bir şeyler.
1 tane de gram aldım yanında 810 tl idi. Şimdi 987 tl olmuş şaka gibi

valla şimdi ben dedim ama büyük sorumlu hissettim kendimi.
şimdi iner miner zan altına girmek istemem kızlar

Kız ne sorumluluğu, öyle bir dalgalanma içindeyiz ki seni mi sorumlu tutcaz? 😂

Allah sonumuzu hayretsin.

F1946684-AACA-48D9-B6F6-961DB7DD092B.webp

• Beğen
Reactions: kdv
kaçırmayayım bari dedim.
Ben bundan sonra faiz yükseltme olmaz diye düşünüyorum. Fed de faizleri sabitlemis o yüzden de yükselir daha dolar Euro.
Sen ne iş yapıyorsun KDV bizi de yönlendir de zarar etmeyelim 😉☺️. Belki altın dolar düşer ama fiyatlar düşecek gibi durmuyor. Bir ekmek 4 poğaça 20 lira 🤦 su 20 lira eşim diyor bari asgari ücrete zam gelseydi de öyle yükselseydi 😔.

Ayaza gerçekten biz de sipariş verebilir miyiz ?

kaçırmayayım bari dedim.
Bendim canım. Cumhuriyet 3030 iken almaya başladık biz de. Şimdi onu alamıyorum bu fiyata. Gram aldım bugün 2 tane. Baya doğum ve eşya parası birikti bizim şükür.

Kızlar teşekkür ederim hepinize . Kanamam falan olmadı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor kısalık var gibi dedi sonra çok üstelemedi. Ben rahat edemedim tabi atladım sabah geldim tekrardan alttan muayene edince çok şaşırdı tabi. 40 cm falan olması lazımmış sanırım benim 10 cm çok çok kısa nasıl atladık bunu dedi. Tabi hemen yatış. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün bekletecekler beni. Eve bile göndermedi eşyalarımı almak için 😑

Ben bundan sonra faiz yükseltme olmaz diye düşünüyorum. Fed de faizleri sabitlemis o yüzden de yükselir daha dolar Euro.
Sen ne iş yapıyorsun KDV bizi de yönlendir de zarar etmeyelim 😉☺️. Belki altın dolar düşer ama fiyatlar düşecek gibi durmuyor. Bir ekmek 4 poğaça 20 lira 🤦 su 20 lira eşim diyor bari asgari ücrete zam gelseydi de öyle yükselseydi 😔.
muhasebeciyim kuzum ben. Ocak ayında ne olur allah kerim konuşmalara göre ben size faiz arttırımı olacağı zaman tahminimi söylerim :)

Ay nasıl sipariş ediliyo, biz de sipariş edelim. 😉

.
Bir yerde satıyor mu bilmiyorum canım. Ben parayı anneme yolladım, o abla da ptt kargoyla gönderdi sağolsun. Sorarım bu akşam herhangi bir yerde satıyor mu diye. Satıyorsa haber ederim. Kadıncağız da kazanmış olur.☺️

Back
X