• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benmde sirtim ve omzumda daha cok cikiyor yuzumde pek yok ama onada artik once gzl lif yaptiriyorm esime sonra utalk pudra sürüyorum kuzum kurusun die. Iyi geliyor
Canımmmm benim yüzümde çok çıktı vucudumda isilik gibi bazı yerler :( yani insan vücuda değilde yüze takılıyor yani birde kırmızı izleri geçmeyince sanki daha çok varmıs gibi görünüyor yüzde :(( bebek pudrasımı denemem lazım ama gözenekleri yüzde tıkamazmı :( walla 20 . Hafta geçceğini bilsem yakınmıcam :) bebişkomla konuşayım bari belki bir el atar annesine yoksa anasıı çirkinleştii gitti:anneadayı::emir_bebek:

Canım çok teşekkür ederim duydukça sakinleşiyorum bunları. Hep riskli demişler ama normal doğmuş diye anlattılar bugün. Rapor alırken de aile hekimi bize de aynı riskli dediler sorun çıkmadı dedi. Allah belasını versin bu testin ben düşük risk çıkar nasılsa diye düşündüğüm için yaptırdım ay beklemiyordum yani. Fetal dna yaptır geç ne uğraşıyorsun ikiliyle:KK43: pişman oldum.
Kalbimiz hepimizin ferahlıkla dolsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım❤️❤️❤️
Amin canim tabi ki güzel düşüncelerle yaptırdın bunları yaşayacağını düşünmedin. Ama aylar geçsin dünya tatlısı yavruna sağlıkla kavuşunca herşey geçmiş olcak. Hep dua edicem sana canim ❤

Vitaminler Vitaminler B basiliferd saolun kızlar maalesef dün kanamam oldu bir cm açıklık olmuş. Ama kan sulandırıcı kullandığım için erken müdahale de edemiyorlar ☹️ sürekli yatıyorum çarşamba günü İnş işlem olacak inş o zamana kadar başka bir aksilik çıkmadan halledeceğiz 🙏
dualarim seninle Rabbim yoktan var etti insAllah saglikla kucagina alirsin

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- cnm herşeyi denemişsin inşallah geçer..
Şifalı sayılar var migren içinde 4 8 3 1 4 2 1 bileğine yazıyorsun ve aklına geldikçe okuyorsun.teker teker arada es vererek okuyorsun.baş ağrısı için olanı yazıp okurum iyi gelir bana.. birde bunu dene beldi derman olur🙏🏼

Bak bunu hiç duymamıştım, deneyeyim canım. 👌🏻

.

Back
X