- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #22.101
ayy sorma bugün hep gözüm orda euro 20'yi geçti![]()
Dolar 18, Euro 20 olmuş çok mu?
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sorma bugün hep gözüm orda euro 20'yi geçti![]()
Dolar 18, Euro 20 olmuş çok mu?
.
İkili tarama testlerinin allah belasını versin bu teste dair son görüşüm Budur![]()
off sormaa dolar yıl sonuna 17'yi görür diyolardı geçti bile, 20'yi bulur bence![]()
Kızlar peki bugün ne oldu? Testi öğrendim moral yerlerde gittim rapor aldım eve geldim.
Kargom vardı. Burda da kargocular mesai saatleri içinde yetişmezse kendilerine teslim edip bize sonra getiriyorlar öyle bi düzen oturtmuşlar.
Neyse eşime dedim gelirken kargoyu al. Neyse bi geldi bebek önlüğü. Ben ne almıştım? Sterilizatör.
Hatta buraya da yazmıştım ben alır almaz satıcı stok kapattı göndercek mi emin olamadım diye. Bir arkadaş da tüketici hakem heyetine verirsin demişti. Hayaldi gerçek oldu.
Trendyola yazdım satıcıya yönlendirdiler. Satıcı 72 saat içinde dönüş yapacakmış. Büyük ihtimal yanlışlık olmuş iade yapalım dicek diye tahmin ediyorum.
Kendimi öteki topikteki fake kız gibi hissettim gerçekten de böyle bişi nasıl gerçek olabilir
İlk defa başıma geldi daha önce böyle bi yanlışlık yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı?
Hahahah ama 15. Haftadaysan artık değişmez canım12+6 iken çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, 2 hafta sonra başka doktora gidince kız dedi canım, hala emin değilim bende. Alışveriş de yapamıyorum haliyle![]()
Kızlar peki bugün ne oldu? Testi öğrendim moral yerlerde gittim rapor aldım eve geldim.
Kargom vardı. Burda da kargocular mesai saatleri içinde yetişmezse kendilerine teslim edip bize sonra getiriyorlar öyle bi düzen oturtmuşlar.
Neyse eşime dedim gelirken kargoyu al. Neyse bi geldi bebek önlüğü. Ben ne almıştım? Sterilizatör.
Hatta buraya da yazmıştım ben alır almaz satıcı stok kapattı göndercek mi emin olamadım diye. Bir arkadaş da tüketici hakem heyetine verirsin demişti. Hayaldi gerçek oldu.
Trendyola yazdım satıcıya yönlendirdiler. Satıcı 72 saat içinde dönüş yapacakmış. Büyük ihtimal yanlışlık olmuş iade yapalım dicek diye tahmin ediyorum.
Kendimi öteki topikteki fake kız gibi hissettim gerçekten de böyle bişi nasıl gerçek olabilir
İlk defa başıma geldi daha önce böyle bi yanlışlık yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı?
Omron candır bu tarz şeyleri hep omron alırız bizFiyatını ögrenebilirmiyim ben omron aldım ama bi turlu beceremiyorum yorumları iyi ama bizim çözemedik anlamadık gitti yapamazsak iade edip Braun almayı düşünüyoruz
En iyisi bişey almamak yaniKızlar herşey öyle pahalı ki hangisini alacağımı şaşırıyorum![]()
Normalde karın ters görüntü. Ama doktor çevirebiliyormușbenim de büyüdü yaa fotolarda gizliyorum ama olmuyoafedersin dana gibi oldum
yaa ben kafası nerde hiç bilmiyorum karından ultrasonda görünen yer doğru yer mi yoksa tersi mi oluyo
Resmen bilerek yanlış ürün koymuşKızlar peki bugün ne oldu? Testi öğrendim moral yerlerde gittim rapor aldım eve geldim.
Yani şöyle aslında, karından olan görüntüyü karşıdaki görecek şekilde karnınıza koyduğunuzda bebek o şekilde duruyo.
Ama benim doktorum hep vajinal baktığı için karından bakarken görüntüyü ters çevirdi.
.
Mesela bu görüntü karındansa eğer bebeğin başı karnınızın solunda.
Benimki bu şekildeydi, doktor ters çevirdi.
Eki Görüntüle 2973321
Dalga geçer gibi önlük mü göndermişler.
Eşim hiç güvenmiyo Trendyol’a, Hepsiburada N11 falan bak diyo sürekli bana.
Benim de elim Trendyol’a alışmış, hep ordan bakıyorum.
İnşallah sorun yaşamazsın, iade alırlar da sen de başka yerden alırsın sterilizatör.
.
ben tartı bakıyodum ya orada gördüm biri tartı siparişi vermiş radyo göndermişler
bazılarına da yanlış model baskül göndermişleroluyo galiba
Bana bilerek yaptılar gibi geldi. fatura da yok kesilmemiş. Bakalım nolcak bekleyip görücemResmen bilerek yanlış ürün koymuş![]()
haa tamam benimde böyleydi o zaman solda![]()
Bu ilk bebek hareketini hissetme dedikleri tekme di mi? Balık kayması falan değilEvet canım.
Tekmeleri sağda hissedicez yani.
.
Evet benim hep böyle başı sağdaydı. Solda hiç görmedim burda sanki hep böyle mi oluyorlar ki baştaMesela bu görüntü karındansa eğer bebeğin başı karnınızın solunda.
Benimki bu şekildeydi, doktor ters çevirdi.
Eki Görüntüle 2973321