- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #22.121
Bu ilk bebek hareketini hissetme dedikleri tekme di mi? Balık kayması falan değilbalık kayması hissedilmez ki
![]()
Tecrübelilere sormak lazım canım.
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilk bebek hareketini hissetme dedikleri tekme di mi? Balık kayması falan değilbalık kayması hissedilmez ki
![]()
Evet benim hep böyle başı sağdaydı. Solda hiç görmedim burda sanki hep böyle mi oluyorlar ki başta![]()
Allah tan salatalık çıkmamış bakalım benim robotta geliyor umarım hıyar çıkmazKızlar peki bugün ne oldu? Testi öğrendim moral yerlerde gittim rapor aldım eve geldim.
Kargom vardı. Burda da kargocular mesai saatleri içinde yetişmezse kendilerine teslim edip bize sonra getiriyorlar öyle bi düzen oturtmuşlar.
Neyse eşime dedim gelirken kargoyu al. Neyse bi geldi bebek önlüğü. Ben ne almıştım? Sterilizatör.
Hatta buraya da yazmıştım ben alır almaz satıcı stok kapattı göndercek mi emin olamadım diye. Bir arkadaş da tüketici hakem heyetine verirsin demişti. Hayaldi gerçek oldu.
Trendyola yazdım satıcıya yönlendirdiler. Satıcı 72 saat içinde dönüş yapacakmış. Büyük ihtimal yanlışlık olmuş iade yapalım dicek diye tahmin ediyorum.
Kendimi öteki topikteki fake kız gibi hissettim gerçekten de böyle bişi nasıl gerçek olabilir
İlk defa başıma geldi daha önce böyle bi yanlışlık yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı?
Bana bilerek yaptılar gibi geldi. fatura da yok kesilmemiş. Bakalım nolcak bekleyip görücem![]()
Hajsjshsh ben de direkt hıyar videosu çeken çocuğu andımAllah tan salatalık çıkmamış bakalım benim robotta geliyor umarım hıyar çıkmaz. Bu tarz seyelrde yorumlara çok dikkat edin kizlar birini dahi olmuşsa direk başka bir saticaya geçin
![]()
Allah tan salatalık çıkmamış bakalım benim robotta geliyor umarım hıyar çıkmaz. Bu tarz seyelrde yorumlara çok dikkat edin kizlar birini dahi olmuşsa direk başka bir saticaya geçin
![]()
Çoğunluğun dediği başlarda seyirme gibi oluyormuşBu ilk bebek hareketini hissetme dedikleri tekme di mi? Balık kayması falan değilbalık kayması hissedilmez ki
![]()
Ağrı kesici az geliyor olabilir. Benim doktor ağrın oldukça ilaç iste hemşireden ağrı çekme demişti. Ama yine de öyle dayanılmaz ağrılarım olup da çok ilaç gereği duymamıştım. Benim de sezeryan oldu.bebeğin kafası çok yumuşak olur bu haftalarda riske atamam dedi doktora da güvendiğim için ne dersen o dedim sorgulamadım.Kuzum sezeryan mi olmuştu senin de?
Arkadaşımın çok ağrısı varmış uyuşukluğu hemen geçti. Doğumda bile ağrı hissettim diyoilaç mı yeterli gelmedi acaba. Daha önce sezeryan olan arkadaşlarım hep çok rahat geçirmişti.
Kıyamam erken doğum derken bir de böyle acı çekiyor![]()
Bariz belli bilerek olduğuBana bilerek yaptılar gibi geldi. fatura da yok kesilmemiş. Bakalım nolcak bekleyip görücem![]()
Bende soruyum gittiğimdeVardır yaa, biri yazmıştı sanki bebeğimin başı sağda diye.
Ben özellikle sordum doktora, başı sol tarafta değil mi diye, evet dedi.
.
Evet kuzum bakalım yolda . Umarim saglam ulaşır bugün binlira daha yükselmiş fiyatıHajsjshsh ben de direkt hıyar videosu çeken çocuğu andımsen de mi trendyoldan almıştın? Satıcı puanı 9,4 hiç şüphelenmedim
kulağıma küpe oldu ama
İptal edince bi yaptırım var sanırım ondanya onu göndereceğine hiç göndermeseymiş , iptal etse daha iyi. seni zahmete sokacak geçtim adam kendini de zahmete sokuyo, kafaları 1 gram çalışmıyo yemin ederim![]()
Hangi doktora gideceksin Trabzon’da cnm.Doktor öyle önemli ki
Bir prof buldum yarın yola çıkcaz bakalım onla görüşeceğim inşallah artık o ne derse. Çok teşekkürler
Yaptırmamak iyi bir karar olmuş
Peki ense kalınlığı konusu nasıl? Yani mesela 3 altı sorun yok diyebiliyor muyuz? Benimki 1.7 mi ne ölçtü ensesini
Kız 100 200 de değil artık 1000 1000 yükseliyorEvet kuzum bakalım yolda . Umarim saglam ulaşır bugün binlira daha yükselmiş fiyatı![]()
Çoğunluğun dediği başlarda seyirme gibi oluyormuşgerçekten merak ediyorum mısır mı patlayacak, balık mı kayacak, kelebek mi kanat çırpacak
![]()
Ayyyy çok güldüm yaaabalık kayarken mısırlar patlayacak![]()
Tecrübelilere sormak lazım canım.
.
İlk başlarda gerçekten balık kayması gibi oluyor hafif bi dalgalanma gibi. Ama az kuvvetlenince kısmı için çok romantik şeyler beklemeÇoğunluğun dediği başlarda seyirme gibi oluyormuşgerçekten merak ediyorum mısır mı patlayacak, balık mı kayacak, kelebek mi kanat çırpacak
![]()
Biz geçen haftalarda getir uygulamasondan indirim verdikçe 4 paket bez aldık sleepy bizi Bi süre idare eder heraldeAltin dolar Euro herşey uçtu.Fiyatlar da uçuyor ya bu gidişle bebeğe yalnız bez alırsam dua edicem.
![]()
Bwiszı şeyleri dolap uygulamasından aldım banyo küveti ana kucağı falanYa sivilceden ben de bıktım. Sabah akşam temizleyip, la roche effaclar tonik kullanıyorum günaşırı biraz yatıştırdı diyebilirim onu deneyebilirsin içinde salisik asit var ama antibiyotikli kremden iyidir
canım çok teşekkür ederim böyle okudukça bana da bi ferahlık geliyor olayın ilk sıcaklığıyla çok kötüydüm şimdi eve geldim uzandım falan bi sakinleştim hiçbir şey çıkmayacak inşallah
Canım çok teşekkür ederim çok kıymetli duaların Benim için, güzel haberler vericem inşalalh
Yaa ben de çok duygulandım. Annesini nasıl tanıyo susuyo hemen ay ben ağlarım böyle bi an yaşarsamama mutluluktan
İkili tarama testlerinin allah belasını versin bu teste dair son görüşüm Budur
Şimdi biraz daha iyiyim canım çok sağ olDuanda olmak da çok güzel, ben de ferahladım herkes dua edicez diyince
Ben de hangisini almayacağımı şaşırıyorum![]()