• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar peki bugün ne oldu? Testi öğrendim moral yerlerde gittim rapor aldım eve geldim.
Kargom vardı. Burda da kargocular mesai saatleri içinde yetişmezse kendilerine teslim edip bize sonra getiriyorlar öyle bi düzen oturtmuşlar.
Neyse eşime dedim gelirken kargoyu al. Neyse bi geldi bebek önlüğü. Ben ne almıştım? Sterilizatör.

Hatta buraya da yazmıştım ben alır almaz satıcı stok kapattı göndercek mi emin olamadım diye. Bir arkadaş da tüketici hakem heyetine verirsin demişti. Hayaldi gerçek oldu.

Trendyola yazdım satıcıya yönlendirdiler. Satıcı 72 saat içinde dönüş yapacakmış. Büyük ihtimal yanlışlık olmuş iade yapalım dicek diye tahmin ediyorum.
Kendimi öteki topikteki fake kız gibi hissettim gerçekten de böyle bişi nasıl gerçek olabilir😂😂😂

İlk defa başıma geldi daha önce böyle bi yanlışlık yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı?
Allah tan salatalık çıkmamış bakalım benim robotta geliyor umarım hıyar çıkmaz 🙈🤣🤣. Bu tarz seyelrde yorumlara çok dikkat edin kizlar birini dahi olmuşsa direk başka bir saticaya geçin👍

Bana bilerek yaptılar gibi geldi. fatura da yok kesilmemiş. Bakalım nolcak bekleyip görücem🤷🏼‍♀️

ya onu göndereceğine hiç göndermeseymiş , iptal etse daha iyi. seni zahmete sokacak geçtim adam kendini de zahmete sokuyo, kafaları 1 gram çalışmıyo yemin ederim🙄

Allah tan salatalık çıkmamış bakalım benim robotta geliyor umarım hıyar çıkmaz 🙈🤣🤣. Bu tarz seyelrde yorumlara çok dikkat edin kizlar birini dahi olmuşsa direk başka bir saticaya geçin👍
Hajsjshsh ben de direkt hıyar videosu çeken çocuğu andım🤣🤣🤣🤣 sen de mi trendyoldan almıştın? Satıcı puanı 9,4 hiç şüphelenmedim👀 kulağıma küpe oldu ama

radyo gönderilen kişi o yorumu yapmıştı biliyo musun😂 Allahtan salatalık çıkmadı yazmış, bulamadım yaa bulsam paylaşacaktım

Bu ilk bebek hareketini hissetme dedikleri tekme di mi? Balık kayması falan değil👀 balık kayması hissedilmez ki😁
Çoğunluğun dediği başlarda seyirme gibi oluyormuş 🤭 gerçekten merak ediyorum mısır mı patlayacak, balık mı kayacak, kelebek mi kanat çırpacak😂😂

Kuzum sezeryan mi olmuştu senin de?
Arkadaşımın çok ağrısı varmış uyuşukluğu hemen geçti. Doğumda bile ağrı hissettim diyo 🙄 ilaç mı yeterli gelmedi acaba. Daha önce sezeryan olan arkadaşlarım hep çok rahat geçirmişti.

Kıyamam erken doğum derken bir de böyle acı çekiyor 😞
Ağrı kesici az geliyor olabilir. Benim doktor ağrın oldukça ilaç iste hemşireden ağrı çekme demişti. Ama yine de öyle dayanılmaz ağrılarım olup da çok ilaç gereği duymamıştım. Benim de sezeryan oldu.bebeğin kafası çok yumuşak olur bu haftalarda riske atamam dedi doktora da güvendiğim için ne dersen o dedim sorgulamadım.
Doğumda aslında ağrı değil de his oluyor. Yani sağa sola çekiştirdiklerini hissediyorsun ama canın acımıyor. Acaba psikojik olarak o his olunca acı da hissetmiş olabilir mi ki?
Zaten hep bi ayağı hastanededir bebek için. Bir görüşsün doktoruyla. Ağrı kesici falan yapar belki🙏🏻💙

Doktor öyle önemli ki😞
Bir prof buldum yarın yola çıkcaz bakalım onla görüşeceğim inşallah artık o ne derse. Çok teşekkürler🙏🏻
Yaptırmamak iyi bir karar olmuş❤️

Peki ense kalınlığı konusu nasıl? Yani mesela 3 altı sorun yok diyebiliyor muyuz? Benimki 1.7 mi ne ölçtü ensesini
Hangi doktora gideceksin Trabzon’da cnm.

Tecrübelilere sormak lazım canım. 😉

.
Çoğunluğun dediği başlarda seyirme gibi oluyormuş 🤭 gerçekten merak ediyorum mısır mı patlayacak, balık mı kayacak, kelebek mi kanat çırpacak😂😂
İlk başlarda gerçekten balık kayması gibi oluyor hafif bi dalgalanma gibi. Ama az kuvvetlenince kısmı için çok romantik şeyler bekleme🤭😃😃 baya çok çok gazın olduğu zaman biranda yer değiştirince nasıl bir his oluyorsa aynısı oluyor :D ben yatınca o uyanırdı her gece ve tekmesini eşim farkederdi yatakta dokunmadan😃
Ben daha 1 kez hissettiğimi düşünüyorum geçen hafta. Bir daha da olmadı. deneyim falan hikaye bence vakti gelince hissetcez bam bam bam :D

Altin dolar Euro herşey uçtu. 😱 Fiyatlar da uçuyor ya bu gidişle bebeğe yalnız bez alırsam dua edicem. 🥺
Biz geçen haftalarda getir uygulamasondan indirim verdikçe 4 paket bez aldık sleepy bizi Bi süre idare eder heralde 😊biterse tuvalet eğitimi veririm zaar🤪🤣

Ya sivilceden ben de bıktım. Sabah akşam temizleyip, la roche effaclar tonik kullanıyorum günaşırı biraz yatıştırdı diyebilirim onu deneyebilirsin içinde salisik asit var ama antibiyotikli kremden iyidir

canım çok teşekkür ederim böyle okudukça bana da bi ferahlık geliyor olayın ilk sıcaklığıyla çok kötüydüm şimdi eve geldim uzandım falan bi sakinleştim hiçbir şey çıkmayacak inşallah

Canım çok teşekkür ederim çok kıymetli duaların Benim için, güzel haberler vericem inşalalh

Yaa ben de çok duygulandım. Annesini nasıl tanıyo susuyo hemen ay ben ağlarım böyle bi an yaşarsam🥺🥺🥺🥺 ama mutluluktan🤓

İkili tarama testlerinin allah belasını versin bu teste dair son görüşüm Budur😂😂😂😂

Şimdi biraz daha iyiyim canım çok sağ ol🙏🏻🙏🏻 Duanda olmak da çok güzel, ben de ferahladım herkes dua edicez diyince❤️

Ben de hangisini almayacağımı şaşırıyorum🤣🤣
Bwiszı şeyleri dolap uygulamasından aldım banyo küveti ana kucağı falan

Bebek için ihtiyaç listesi yaparken mamajoo nun şu aletine rastladım şimdi ilk çocuk gerekli gereksiz harcama yapmak istemiyorum ama çok hoşuma gitti 😄 biberonların sterilizasyonu ve kurutması süt-mama ısıtması ve buharda sebze pişiriliyormuş sanırım ek gıda süreci için 5 işlevli diye geçiyor sizce nasıl burda tanıtıyor bir ablamız 😃

Back
X