• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa dimi ben de aldık bitti deyip kapatmışım konuyu🤣🤣 bebek arabasını set olarak aldık puseti örtüsü yağmurluğu var inglesina trilogy. Sahibindende ilanları var miraa bebe satıcı, teşhir ürün ama jelatinleri duruyor daha. Piyasaya göre uygundu 6000 ödedik.
Mobilyayı da çilekten aldık ekliyorum:))
Eki Görüntüle 2973444
Güle güle kullan çok güzeller :) 😍💕

Kızlar bu arada çatlak için yağ,krem vs. kullananlar sadece göbek bölgesine sürmeyin kenarlarada sürün hatta ben belimin biraz da arka tarafına da sürüyorum oralarda da çok çatlama oluyormuş,aklınızda bulunsun 😉
Evet canım hattaa kaşıntım bile varr sürdümmü hemen rahatlıyorr vallaha işimiz zorr 😀😀

Yaa dimi ben de aldık bitti deyip kapatmışım konuyu🤣🤣 bebek arabasını set olarak aldık puseti örtüsü yağmurluğu var inglesina trilogy. Sahibindende ilanları var miraa bebe satıcı, teşhir ürün ama jelatinleri duruyor daha. Piyasaya göre uygundu 6000 ödedik.
Mobilyayı da çilekten aldık ekliyorum:))
Eki Görüntüle 2973444
Vallahaaa harikaaaa bizimde belli olsun bizde çilekten alıcazz 😍😍😍😍 gülegüle kullanın inşaallahhh🤲🤲

bugünlerde bebeğin hareketini hissedebilirsiniz diyordu uygulama, hareketin dibine vuracak urfayla yavrucağım🙈🙈 ahahaa
Evett canımm bikaçgün önce bende yazmıştım burda hareketi duyabilirsiniz diyo hatta karnında böyle pıt pıt olabilir diyo ama hiç yokbence 18 20 haftasında olcak gibi geliyo yılbaşından sonra net hissedicez 🥰🥰

Ayyy sorma kızzz bide boyle birşey ilkkez gördüm ama catala çıktığımızda bacağımız bukadar olmuyorr gibi baya açıkta kalıyor acaba ondanmı doğuran olamıyorr bilemedimm

demek ki doğru zamanda açıp doğru zamanda kapatmak önemli

o chucky gibi bebeği de nerden bulmuşlar🙈🙈

Back
X