- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #22.701
Canım geçmiş olsunDoktor işte ilaç veriyo o da işe yaramıyor 2 litre içiyorum çamaşır değiştiriyorum sürekli. Kültür de yaptırdım çok kültür de de hep çıktı.mesaj attım doktora cevap bekliyorum sonuç şimdi çıktı![]()
Yaa hadi cnm gözün Aydın olsun ne kadar korkuttu seni doktorun boş yere iyi geçmesine çık sevindim![]()
Canım yok hastaneden ayrılmış. Kocasıyla beraber muayenehane açmışlar. Bu perinatolog kocası normal kadın doğumcu. Kartını atarım sanaCnm hastaneyi arayıp randevu aldın di mi.geçenlerde aramıştın ya bilgi almak için detaylı için başka doktora yönlendirmişlerdi diye hatırlıyorum.bugün 16. Haftaya giriş yaptım bugün.bende 20.haftada gitmeyi düşünüyorum cnm![]()
Ya bi arkadaşımın son aylarda sol bacağı sürekli ağrıdı. Gitmediği bölüm kalmadı. Fizik tedavi mi almadı bir sürü şey. Yok geçmedi. Çocuk doğdu geçti. Ama onun bebek biraz ağırlaştıktan sonra başlamıştı. Çocuğun yatmayı sevdiği sol taraftı o da sol bacağına vuruyordu.Kızlar bi ara yazmıştım ya hani üst bacağımın içi birleşim yeri ağrıyor diye. Daha da arttı. Sol ayağımın üzerine basınca ağrıyor. Topallıyorum hatta bazen baya ağrıyor. Bazen az oluyor garip ya sanki bebe baskı yapıyor gibi ama orası bacak çocuk olamaz heralde.
Bir sor canım gidince mutlaka, bize de söylersin
Yiaaa ben daha geçen gün kız cicileri aldım kızım olacak diye jajsjsjsh allahım inşallah kızdır yaaa. Şimdi giriyorum bakıyorum ne alacam benBu arada h&m de uygulamada %50 indirim var. Alışverişe başlayanlar koşabilir♀
♀
♀
Ben biraz alışveriş yapmış olabilirim 3-5-8 parça![]()