• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktor işte ilaç veriyo o da işe yaramıyor 2 litre içiyorum çamaşır değiştiriyorum sürekli. Kültür de yaptırdım çok kültür de de hep çıktı.mesaj attım doktora cevap bekliyorum sonuç şimdi çıktı :KK43:
Canım geçmiş olsun:(
Yaa hadi cnm gözün Aydın olsun ne kadar korkuttu seni doktorun boş yere iyi geçmesine çık sevindim🙏🏼

Cnm hastaneyi arayıp randevu aldın di mi.geçenlerde aramıştın ya bilgi almak için detaylı için başka doktora yönlendirmişlerdi diye hatırlıyorum.bugün 16. Haftaya giriş yaptım bugün.bende 20.haftada gitmeyi düşünüyorum cnm☺️
Canım yok hastaneden ayrılmış. Kocasıyla beraber muayenehane açmışlar. Bu perinatolog kocası normal kadın doğumcu. Kartını atarım sana😍😍
Kızlar bi ara yazmıştım ya hani üst bacağımın içi birleşim yeri ağrıyor diye. Daha da arttı. Sol ayağımın üzerine basınca ağrıyor. Topallıyorum hatta bazen baya ağrıyor. Bazen az oluyor garip ya sanki bebe baskı yapıyor gibi ama orası bacak çocuk olamaz heralde.
Ya bi arkadaşımın son aylarda sol bacağı sürekli ağrıdı. Gitmediği bölüm kalmadı. Fizik tedavi mi almadı bir sürü şey. Yok geçmedi. Çocuk doğdu geçti. Ama onun bebek biraz ağırlaştıktan sonra başlamıştı. Çocuğun yatmayı sevdiği sol taraftı o da sol bacağına vuruyordu.
Bir sor canım gidince mutlaka, bize de söylersin😇
Bu arada h&m de uygulamada %50 indirim var. Alışverişe başlayanlar koşabilir🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀
Ben biraz alışveriş yapmış olabilirim 3-5-8 parça :KK48::KK70:
Yiaaa ben daha geçen gün kız cicileri aldım kızım olacak diye jajsjsjsh allahım inşallah kızdır yaaa. Şimdi giriyorum bakıyorum ne alacam ben🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤣🤣🤣

ben istanbul şişlide oturuyorum en merkezi yer benim sağlık ocağı tam bir fiyasko şimdiye kadar tek bir test vs yaptıramadım. Tüm tahlillerimi özel labavatuarda yaptırıyorum ve dünya dolusu param gidiyor. Hakkımı helal etmiyorum. Devlete dünya dolusu vergi ödüyoruz hiçbir şekilde hastanelere sıra bulunmuyorda burda. Eşimde bana ne uğaraşıyorsun devlette iş olmaz deyip duruyor.şimdi çok daha hak veriyorum. Hamile olduğumu bildikleri halde bir kere bile aranmadım. Allah izin verirse beneğim olursa tüm aşılarınıda özel hastanelerde yaptırtabiliyoröulum çünkü tam bir öküzler. Birkere sağlık bakanlığına şikayet etmiştim sağlık ocağını ancak şikayeti
dikkate bile almamışlardı. Bende akabinde sağlık ocağını değiştim bu değiştiğim onlardan beter çıktı. Bu sağlık ocağı sözcüğünü bile duyunca sinirlerim zıplıyor.
Kuzum yorumlara bakıp değişiklik yapsaydın hoş iyi dedikleri yerlerde de genelde kontenjan olmuyor. Benim evimle arası var araba ile gidiyorum sırf iyi yorumlarını gördüğümden 🙈

Kızçelerr dün Benettondan aldıklarımı atıyorumm 120₺ den 60 a düşmüştü haberiniz olsunn 🥰 haziran başında doğucağıniçin genelde 1-3 yada 3-6 aldımm.Birdee ikeadan şifonyer aldım bebiş için🥰🥰
Çok harika görünüyor hepsi canım sağlık içinde kullanın bebisinizle 🧡
Evet canım :KK43: akıntım hep sarı bazen koyu sarı yeşile de döndüğü oldu fitili yeşil olunca verdi ama o kadar zorlandım onu kullanırken yine de geçmemiş.
Kuzum acaba ayaklarıni da usutuyor olabilir misin? 😔 Yani alakası olabilir mi bilemedim.
Kızlar ya rahmimi böyle dolu dolu hissediyorum sanki baskı var içeriden 🙄

Otururken falan sıkıştırıyor sanki beni. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Oluyor canım hiç sıkıntı etme kendine 😉. 20-24. Haftada yukarı çıkar demişti benim doktor benim ki şuan göbek deliği altında 😄tam yukarı çıkamadı.😄
Bir de kızlar h&m de geri dönüşüm kampanyası oluyor bilginiz olsun✌🏼 eski hertürlü kumaşı kabul ediyorlar. Eski havlu çarşaf kıyafet herşeyi götürebilirsiniz. Her orta boy poşet için 1 adet indirim kuponu veriyorlar. %15 indirim sağlıyor aldığınız üründe. İnternette de kullanılabiliyor. Ben hep oraya götürüyorum başka birine verilemeyecek gibi kötü olan kıyafetleri eşyaları. Aklınızda bulunsun✌🏼🥰😍

Bunlar da benim kızımın cicişleri😍🥰
Hepsine bayıldım 😍😍😍. Kendimi zor tutuyorum bakmamak için.

Daha önce cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor 🥰

Bende eskisi gibi acıkınca şiddetli bulanma olmuyor önceleri fenaydı 🤭
11 haftada kıza 14. Haftada erkeğe benziyor dediler. Pazartesi öğrenirim diye düşünüyorum. Senin belli oldu mu ? Herkes öğrendi sanırım ama unutuyorum. En son cananın oğlan aklımda kaldı. Bir de Little bird kız :emir_bebek:❤️❤️

Canım geçmiş olsun:KK43:

Canım yok hastaneden ayrılmış. Kocasıyla beraber muayenehane açmışlar. Bu perinatolog kocası normal kadın doğumcu. Kartını atarım sana😍😍

Ya bi arkadaşımın son aylarda sol bacağı sürekli ağrıdı. Gitmediği bölüm kalmadı. Fizik tedavi mi almadı bir sürü şey. Yok geçmedi. Çocuk doğdu geçti. Ama onun bebek biraz ağırlaştıktan sonra başlamıştı. Çocuğun yatmayı sevdiği sol taraftı o da sol bacağına vuruyordu.

Yiaaa ben daha geçen gün kız cicileri aldım kızım olacak diye jajsjsjsh allahım inşallah kızdır yaaa. Şimdi giriyorum bakıyorum ne alacam ben🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤣🤣🤣
Kuzu seninde başına gelmesin newnew newnew in başına gelen 🙈🤣

Canım geçmiş olsun:KK43:

Aynen sanki hamilelik ilerler de baskı olur ya onun gibi de. Unutmazsam sorcam inşallah 🤭

Kızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü ki🙈 ama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.

Peki asıl bomba ne? Erkeğe benziyor dedi😳😳 benim kafa böyle 🤯
Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadar🥳🥳 dua edin inşallah temiz çıkacak❤️❤️
Daha önce kaç haftalıkken kız demişti doktor🙈😂 sağlıklı hayırlı ömürlü olsun da inşallah cinsiyetin önemi yok inş nifty sonucunda tertemiz gelicek hiç sıkma canını

Kızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü ki🙈 ama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.

Peki asıl bomba ne? Erkeğe benziyor dedi😳😳 benim kafa böyle 🤯
Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadar🥳🥳 dua edin inşallah temiz çıkacak❤️❤️
Maşallah, gözünaydın kuzu:anneadayı:

Daha önce kaç haftalıkken kız demişti doktor🙈😂 sağlıklı hayırlı ömürlü olsun da inşallah cinsiyetin önemi yok inş nifty sonucunda tertemiz gelicek hiç sıkma canını
Aaa erkeğe mi dönmüş 😁 ay böyle ne kadar çok yaa benim arkadaşlara da bi erkek bi kız diyorlar

Canan bir şey soracağım kuzu, doktorunun her zaman vajinadan kontrol etmesinin sebebi var mı? Bana daha vajinadan hiç bakmadı, her gittiğimde karından bakıyor. Nasıl bir fark var merak ettim:110:

Canım, bebek görünmüyordu. 🙈

Rahim çok geride dedi, yukarı çıksın ancak karından görürüz dedi.

9+3’te sanırım gitmiştim, ilk defa o zaman karından görmüştü.

Ama 11+0’da gittiğimde göremedi.

13+0’da gittim, o zaman gördü.

Bakalım, bu Cumartesi inşallah 15+0, karından görünecek mi merak içerisindeyim. 😉

.

11 haftada kıza 14. Haftada erkeğe benziyor dediler. Pazartesi öğrenirim diye düşünüyorum. Senin belli oldu mu ? Herkes öğrendi sanırım ama unutuyorum. En son cananın oğlan aklımda kaldı. Bir de Little bird kız :emir_bebek:❤️❤️

Ay hadi bakalım, inşallah sen de pazartesi öğrenirsin canım. 🥰

.

Canım, bebek görünmüyordu. 🙈

Rahim çok geride dedi, yukarı çıksın ancak karından görürüz dedi.

9+3’te sanırım gitmiştim, ilk defa o zaman karından görmüştü.

Ama 11+0’da gittiğimde göremedi.

13+0’da gittim, o zaman gördü.

Bakalım, bu Cumartesi inşallah 15+0, karından görünecek mi merak içerisindeyim. 😉

.
Bak sen afacana, annesiyle saklambaç oynuyor demek ki:anne:

Sağ ol tatlım, merakımı aydınlattın :KK200:

Bana bugün perinatolog erkeğe benziyor dedi👀 nifty de öğrenecez inşallah❤️
Kuzu seninde başına gelmesin newnew newnew in başına gelen 🙈🤣
Zaten direkt aklıma newnew newnew geldi biliyo musun eyvah dedim ikinci pembe battaniye vakası. En azından onunki battaniye ben gittim oto koltuğu aldım pespembe. Hele kafaya bak🤣🤣
Canım 12+1 de kız dedi. Bugün 13+4 erkek dedi valla anlamadım. Ramzi de nub da hepsi kız diyordu.
Ay napim sağlıklı olsun da🤷🏼‍♀️🤣🤣🤣

Back
X