- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 33
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #22.721
Tabiki oda bozuyor hicbirsey sürme duru su sadece hatta genital için özel sabunlar varmış ph bozmayan onu bile kullanma kimyasa dediSabun da mı tehlikeliymis?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki oda bozuyor hicbirsey sürme duru su sadece hatta genital için özel sabunlar varmış ph bozmayan onu bile kullanma kimyasa dediSabun da mı tehlikeliymis?
Aaa kayganlaştırıcı olur mu dddi çok sevindim yaaa bende sorayım o zaman. Bu şekilde enfeksiyondan sanırım çok zor banaOlabilir canım kendine eziyet etme ben dr. A sordum kayganlastirici hep itnernette zararlı sakın asla falan yazıyordu Dr. Kullanabilirsin sorun olmaz dedisağlık sonuçta sorulabilir bence benim dr. Kadın tabi bide çok konuşur anlatır ondan rahatım ben herşeyi sorarim ztn ben sormadan o anlatır genelde soramadiginiz şeyler olursa bana deyin
![]()
Saten ayaklarım hep çok üşür canım bazen kısa bot giyiyorum bileğim açıkta kalıyor ay ona da dikkat edeyim. Şuan ekstra herşeye dikkat moduna geçtim :)Çok harika görünüyor hepsi canım sağlık içinde kullanın bebisinizle
Kuzum acaba ayaklarıni da usutuyor olabilir misin?Yani alakası olabilir mi bilemedim.
Oluyor canım hiç sıkıntı etme kendine. 20-24. Haftada yukarı çıkar demişti benim doktor benim ki şuan göbek deliği altında
tam yukarı çıkamadı.
Hepsine bayıldım. Kendimi zor tutuyorum bakmamak için.
Değiştirme hakkin vardır herhalde dimi canımBana bugün perinatolog erkeğe benziyor dedinifty de öğrenecez inşallah
Zaten direkt aklımanewnew geldi biliyo musun eyvah dedim ikinci pembe battaniye vakası. En azından onunki battaniye ben gittim oto koltuğu aldım pespembe. Hele kafaya bak
Canım 12+1 de kız dedi. Bugün 13+4 erkek dedi valla anlamadım. Ramzi de nub da hepsi kız diyordu.
Ay napim sağlıklı olsun da![]()
Ya illaki yanilma payi oluyorAy yok güvenemedim bende öyle diyordum da erkek deyip kıza dönen çokmuş![]()
Ay evet aradım sordum hemen ahjshs ambalajı açmazsak e bebek 90 gün mağazalardan iade alıyorlarmış. Ama aynı fiyattan bi daha alamazsam iade etmemDeğiştirme hakkin vardır herhalde dimi canım![]()
Nereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.Ben bu Ramzi tutacak mı çok merak ediyorumRamzi de bana erkek çıkmıştı doktor erkeğe benziyo dedi. Ama daha kesin değil nifty sonucunda kesin olacak
Yuhhhhhhhhh Allah aşkına bahaneleri neymişAy evet aradım sordum hemen ahjshs ambalajı açmazsak e bebek 90 gün mağazalardan iade alıyorlarmış. Ama aynı fiyattan bi daha alamazsam iade etmem1200₺ zam gelmiş
Şu zamları bi geri çekseler her şeyden iliğimizi sömürdüler imdat yaaaaa
Benimde Çin ramzi nub kız diyor.doktorda görüntü kız dedi.perşembe randevum var bakalım organı görebilecek miyiz değişecek miBana bugün perinatolog erkeğe benziyor dedinifty de öğrenecez inşallah
Zaten direkt aklımanewnew geldi biliyo musun eyvah dedim ikinci pembe battaniye vakası. En azından onunki battaniye ben gittim oto koltuğu aldım pespembe. Hele kafaya bak
Canım 12+1 de kız dedi. Bugün 13+4 erkek dedi valla anlamadım. Ramzi de nub da hepsi kız diyordu.
Çok güzel görünüyor cnm.bende örmek istiyorum ama cinsiyet ve korkularım olduğu için sanırım 6. Aydan sonra başlayacağımsweetgirlcandy canım battaniye yarı bacağımı örtuyor
bir bu kadar daha yapsam on adet ip gidecek nerdeyse
Eki Görüntüle 2974245
Valla bende nipt testine güvendimÇok güzel görünüyor cnm.bende örmek istiyorum ama cinsiyet ve korkularım olduğu için sanırım 6. Aydan sonra başlayacağım![]()
Ben alırken o markada ekstra indirim vardı aslında hemen hemen eski fiyatına dönmüş oldu bi yerde. Ama sonuçta arttı yaniYuhhhhhhhhh Allah aşkına bahaneleri neymişo kadar zam için.
Ay görse de ben yine de inanmıyorum şöyle bi detaylıya girsin herkesin cinsiyetine o zaman inancamBenimde Çin ramzi nub kız diyor.doktorda görüntü kız dedi.perşembe randevum var bakalım organı görebilecek miyiz değişecek mi
Ayy oto koltuğunu değişim yapsana unisex bir renk al![]()
Canım kaç günde çıktı normal hafta günü olarak iş değil deValla bende nipt testine güvendimonda da yanlış çıkarsa
artık satışa koyarım
bir daha da bu topa girmem
![]()
Ay evet aradım sordum hemen ahjshs ambalajı açmazsak e bebek 90 gün mağazalardan iade alıyorlarmış. Ama aynı fiyattan bi daha alamazsam iade etmem1200₺ zam gelmiş
Şu zamları bi geri çekseler her şeyden iliğimizi sömürdüler imdat yaaaaa
Canım sende benim gibi iki haftada bir doktora gidenlerdensin yalnız olmadığıma sevindim benim bazen haftalık olduğuda olduCanım, bebek görünmüyordu.
Rahim çok geride dedi, yukarı çıksın ancak karından görürüz dedi.
9+3’te sanırım gitmiştim, ilk defa o zaman karından görmüştü.
Ama 11+0’da gittiğimde göremedi.
13+0’da gittim, o zaman gördü.
Bakalım, bu Cumartesi inşallah 15+0, karından görünecek mi merak içerisindeyim.
.
Yav sen cesur yürek misin pembe oto koltuğu ne cesarettBana bugün perinatolog erkeğe benziyor dedinifty de öğrenecez inşallah
Ben yolladım 15 günde çıktı genoksta. Ama daha erken çıkanlar varmış sen 10 İş günü dolunca sonuçNereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.
Oraya gönderen var mı başka kızlar?? kaç günde çıktı çatlıyorum meraktan bana 10 iş günü dediler