• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olabilir canım kendine eziyet etme ben dr. A sordum kayganlastirici hep itnernette zararlı sakın asla falan yazıyordu Dr. Kullanabilirsin sorun olmaz dedi 🤔 sağlık sonuçta sorulabilir bence benim dr. Kadın tabi bide çok konuşur anlatır ondan rahatım ben herşeyi sorarim ztn ben sormadan o anlatır genelde soramadiginiz şeyler olursa bana deyin 🤭🤭🤭
Aaa kayganlaştırıcı olur mu dddi çok sevindim yaaa bende sorayım o zaman. Bu şekilde enfeksiyondan sanırım çok zor bana

Çok harika görünüyor hepsi canım sağlık içinde kullanın bebisinizle 🧡

Kuzum acaba ayaklarıni da usutuyor olabilir misin? 😔 Yani alakası olabilir mi bilemedim.

Oluyor canım hiç sıkıntı etme kendine 😉. 20-24. Haftada yukarı çıkar demişti benim doktor benim ki şuan göbek deliği altında 😄tam yukarı çıkamadı.😄

Hepsine bayıldım 😍😍😍. Kendimi zor tutuyorum bakmamak için.
Saten ayaklarım hep çok üşür canım bazen kısa bot giyiyorum bileğim açıkta kalıyor ay ona da dikkat edeyim. Şuan ekstra herşeye dikkat moduna geçtim :)

Bana bugün perinatolog erkeğe benziyor dedi👀 nifty de öğrenecez inşallah❤️

Zaten direkt aklıma newnew newnew geldi biliyo musun eyvah dedim ikinci pembe battaniye vakası. En azından onunki battaniye ben gittim oto koltuğu aldım pespembe. Hele kafaya bak🤣🤣

Canım 12+1 de kız dedi. Bugün 13+4 erkek dedi valla anlamadım. Ramzi de nub da hepsi kız diyordu.
Ay napim sağlıklı olsun da🤷🏼‍♀️🤣🤣🤣
Değiştirme hakkin vardır herhalde dimi canım 🙈

Değiştirme hakkin vardır herhalde dimi canım 🙈
Ay evet aradım sordum hemen ahjshs ambalajı açmazsak e bebek 90 gün mağazalardan iade alıyorlarmış. Ama aynı fiyattan bi daha alamazsam iade etmem🙈 1200₺ zam gelmiş😡

Şu zamları bi geri çekseler her şeyden iliğimizi sömürdüler imdat yaaaaa

Ben bu Ramzi tutacak mı çok merak ediyorum :KK70: Ramzi de bana erkek çıkmıştı doktor erkeğe benziyo dedi. Ama daha kesin değil nifty sonucunda kesin olacak
Nereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.
Oraya gönderen var mı başka kızlar?? kaç günde çıktı çatlıyorum meraktan bana 10 iş günü dediler

Ay evet aradım sordum hemen ahjshs ambalajı açmazsak e bebek 90 gün mağazalardan iade alıyorlarmış. Ama aynı fiyattan bi daha alamazsam iade etmem🙈 1200₺ zam gelmiş😡

Yuhhhhhhhhh Allah aşkına bahaneleri neymiş 😤o kadar zam için.

Zaten direkt aklıma newnew newnew geldi biliyo musun eyvah dedim ikinci pembe battaniye vakası. En azından onunki battaniye ben gittim oto koltuğu aldım pespembe. Hele kafaya bak🤣🤣

Canım 12+1 de kız dedi. Bugün 13+4 erkek dedi valla anlamadım. Ramzi de nub da hepsi kız diyordu.
Benimde Çin ramzi nub kız diyor.doktorda görüntü kız dedi.perşembe randevum var bakalım organı görebilecek miyiz değişecek mi 😅
Ayy oto koltuğunu değişim yapsana unisex bir renk al 😅

sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım battaniye yarı bacağımı örtuyor 🙈😄 bir bu kadar daha yapsam on adet ip gidecek nerdeyse 😯
1640120891640..jpg

Yuhhhhhhhhh Allah aşkına bahaneleri neymiş 😤o kadar zam için.
Ben alırken o markada ekstra indirim vardı aslında hemen hemen eski fiyatına dönmüş oldu bi yerde. Ama sonuçta arttı yani👀
Benimde Çin ramzi nub kız diyor.doktorda görüntü kız dedi.perşembe randevum var bakalım organı görebilecek miyiz değişecek mi 😅
Ayy oto koltuğunu değişim yapsana unisex bir renk al 😅
Ay görse de ben yine de inanmıyorum şöyle bi detaylıya girsin herkesin cinsiyetine o zaman inancam🤣🤣
sazan gibi atladım pembeye o kadar tatlıydı ki najsjsjsh ibret olsun napalım🤣🤣

Renk değişimi yaparlar belki.

Yapmasalar da bir şey olmaz, renklerin cinsiyeti yoktur. 🤗

.

Canım, bebek görünmüyordu. 🙈

Rahim çok geride dedi, yukarı çıksın ancak karından görürüz dedi.

9+3’te sanırım gitmiştim, ilk defa o zaman karından görmüştü.

Ama 11+0’da gittiğimde göremedi.

13+0’da gittim, o zaman gördü.

Bakalım, bu Cumartesi inşallah 15+0, karından görünecek mi merak içerisindeyim. 😉

.
Canım sende benim gibi iki haftada bir doktora gidenlerdensin yalnız olmadığıma sevindim benim bazen haftalık olduğuda oldu🤣malüm iki doktor takipli gidiyorum😂

Yav sen cesur yürek misin pembe oto koltuğu ne cesarett🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.
Oraya gönderen var mı başka kızlar?? kaç günde çıktı çatlıyorum meraktan bana 10 iş günü dediler
Ben yolladım 15 günde çıktı genoksta. Ama daha erken çıkanlar varmış sen 10 İş günü dolunca sonuç
çıkmaz ise aramaya başla.

Back
X