Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uygulama diyo ki bu hafta itibariyle rahim göbek deliğinin hemen altına gelmiş bebek o kadar yukarı çıkmış mı oluyo acaba ben elimi hâla daha aşağılara koyuyodum o zaman tam göbeğin orada galiba
neyse steteskopla yukarıları dinlemeye başlayayım ben
Bizim aynı gün çıkar muhtemelen o zaman raporda cinsiyet yazmıyormuş ama telefonda öğrenip söylüyoruz dedi sekreter bi gün ben arar darlarım bi gün sen
Ayyyyy bu daha büyük şok doğumda öğrenmek
aman yapmazlarsa da @-C-A-N-A-N- dediği gibi renklerin cinsiyeti
Bizim aynı gün çıkar muhtemelen o zaman raporda cinsiyet yazmıyormuş ama telefonda öğrenip söylüyoruz dedi sekreter bi gün ben arar darlarım bi gün sen
Ayyyyy bu daha büyük şok doğumda öğrenmek
aman yapmazlarsa da @-C-A-N-A-N- dediği gibi renklerin cinsiyeti yok
Hahahahahah kesinlikle darlarızzz perşembe ye kadar çıkmazsa cuma yarım gün zaten pazartesiye sarkar darlayalım mail ile sonuç göndericez dedi aynı gün çıkar bizim bencede
uygulama diyo ki bu hafta itibariyle rahim göbek deliğinin hemen altına gelmiş bebek o kadar yukarı çıkmış mı oluyo acaba ben elini hâla daha aşağılara koyuyodum o zaman tam göbeğin orada galiba
neyse steteskopla yukarıları dinlemeye başlayayım ben
turşu suyu yazıyo dur turşu var ben bi onu deniyim
bitter çikolata ve yoğurt demiş internette aynı zamanda, ikisini de yedim bugün onlar kesmedi ama turşu probiyotik olduğu için iş görebilir
turşu suyu yazıyo dur turşu var ben bi onu deniyim
bitter çikolata ve yoğurt demiş internette aynı zamanda, ikisini de yedim bugün onlar kesmedi ama turşu probiyotik olduğu için iş görebilir
aynen iyi geliyo ana ben sürdüğüm akşamlara hep enteresan rüyalar denk geldi, bıraktım ceyda düvenci'nin doktoru önermişti hamilelik için youtube'da izlemiştim