• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizim aynı gün çıkar muhtemelen o zaman🥳🥳 raporda cinsiyet yazmıyormuş ama telefonda öğrenip söylüyoruz dedi sekreter👀 bi gün ben arar darlarım bi gün sen👯‍♂️👯‍♂️

Ayyyyy bu daha büyük şok doğumda öğrenmek🙈🙈
aman yapmazlarsa da @-C-A-N-A-N- dediği gibi renklerin cinsiyeti
Bizim aynı gün çıkar muhtemelen o zaman🥳🥳 raporda cinsiyet yazmıyormuş ama telefonda öğrenip söylüyoruz dedi sekreter👀 bi gün ben arar darlarım bi gün sen👯‍♂️👯‍♂️

Ayyyyy bu daha büyük şok doğumda öğrenmek🙈🙈
aman yapmazlarsa da @-C-A-N-A-N- dediği gibi renklerin cinsiyeti yok❤️❤️❤️❤️❤️
Hahahahahah kesinlikle darlarızzz :D perşembe ye kadar çıkmazsa cuma yarım gün zaten pazartesiye sarkar darlayalım 😂mail ile sonuç göndericez dedi aynı gün çıkar bizim bencede

uygulama diyo ki bu hafta itibariyle rahim göbek deliğinin hemen altına gelmiş 😳 bebek o kadar yukarı çıkmış mı oluyo acaba ben elini hâla daha aşağılara koyuyodum o zaman tam göbeğin orada galiba🙈😍

neyse steteskopla yukarıları dinlemeye başlayayım ben😂
Ayyy ozgis abla 🤣🤣. Bu arada ben birkaç gün önce göbek deligimden bir kaç çekilme hissi yaşadım. acaba sebebi rahmin yukarı gelmiş olması mı ?

Ayyy ozgis abla 🤣🤣. Bu arada ben birkaç gün önce göbek deligimden bir kaç çekilme hissi yaşadım. acaba sebebi rahmin yukarı gelmiş olması mı ?

yaa bence olabilir artık yukarıdalarmış baksana Allam ya valla inanasım gelmiyo, hergün şok eden ve hayran bırakan yeni bi bilgi🧡🧡🧡

rollercoaster rollercoaster Hiçbirimizin ki yanmasın badem varsa attiriver iki üç ağzına 🥰🧡🧡. Tahin gerçekten iyi geldi buarada Allah razı olsun 🥰😍
Screenshot_2021-12-22-02-51-51-077_com.android.chrome.webp

Aslında susam varsa evde onu da cigneyebilirsin zaten tahinin ham maddesi susam. ☺️ Senin mide yanmasını da çözüm bulmadan yatmicam 🤗

turşu suyu yazıyo dur turşu var ben bi onu deniyim
bitter çikolata ve yoğurt demiş internette aynı zamanda, ikisini de yedim bugün onlar kesmedi ama turşu probiyotik olduğu için iş görebilir✌️

Back
X