- 2 Ağustos 2013
- 38.965
- 132.596
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #22.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahe evt evett hatta değincr bilegözünAydın canım sağlıkla kucağında da göresin
Sen mi söylemiştin dua edip yattım valla
Cotton benim de ayni kıyafete değince bile![]()
Üstüne bastın kız dedi %90Acaba mı kız mı dedibelki şokta ayıltıyorlar sweti
![]()
![]()
Ay yok ikiz değilikiz bile demiş olabilir.
halka sesleniş konuşması yapacağım dedi ya hahaha
ben şu an da her şeyi bekliyorum hahaah
Valla %90 dediAnaaaa şaka mı![]()
Valla ilk duam sağlıklı olması yönündeydi ama hep kız vardı gönlümde deGözünaydınnnn
![]()
Evet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.
Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize
Sonra magnezyumu her gün içme kasılma olursa iç dedi.
Demir ilacı bulantı yaptı deyince içme 20 den sonra başka veririm dedi.
Detaylı ultrason için randevu aldım 27 Ocakta.
Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi![]()
Kıza benzetmiştim demi dedi hayır erkek dedim Allah Allah dedi![]()
Yaa garibim oda belki erkek istiyordu yada erkek hayalleri kurmuştu adam şu an pertValla %90 dedieşim %100 ne zaman belli olur dedi 20.hafta detaylıda dedi
eşim inanmıyor ama
![]()
Hafi gözün Aydın cnm sağlıkla ilerlerlesinEvet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.
Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize
Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi
Evet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.
Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi
anaaaaaammmmm kız annesi mi olucaksınnnn :)Kız dedi![]()
Sağol cnm çok şükür bitti sancılı süreç darısı senin başınaGözün aydın canım çok şükürcinsiyet netleştimi
Yaaa tabiii aslındaa hep sağlıklı olsun diyoruz ama işte gönlümüzdende ne isterse onu istiyoruz iyi barii başlarsın artıkk kokoş etmeye kızınıValla ilk duam sağlıklı olması yönündeydi ama hep kız vardı gönlümde de![]()
Ayyy sesli sesli güldümValla %90 dedieşim %100 ne zaman belli olur dedi 20.hafta detaylıda dedi
eşim inanmıyor ama
![]()
ya valla dr kız deyince ben 3 kez kesin mi diye sordumBende merak ettim girmeyen de oluyor. 7 yasinda kizim ama 2li 3lu testleri yaptrmamıştım . Sor canim şu konuya açıklık getirelim 2.kizim geliyor diye seviniyordum bak şuan kursagimda![]()
Korbel bana göre poşetini de ayrı almayı gerektirecek ekstra bütçe isteyen bir uğraş. Normal kokulu/kokusuz çöp poşeti ve ayak basmalı çöp kovası kullanıyorum. Çöp kovam balkonda (cam balkon) kakalı bezi zaten kapalı alana koyamazsınız. Çevreye koku yine yayılmıyor:)Nasıl siciyolarsa artıkbitane daha marka var ama o çok daha pahalıydı hatırlamıyorum koku çıkarmaz o belki trendyolla vs yazınca çıkıyor ama ben korbell denicem bakalim
kızlaaar merhabalar, ben de haziran annesiyken kimyasalla sonuçlandı malesef bi ara bu gruba katılmıştım o yüzden buraya soruyum 25 aralık bat bugün 3 gün kala test yaptım sizce hamilelik mi