- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 33
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #23.241
Bak bende böyle beğendim bu erkek ama cokk güzellPinterest derken o sıra gelen bildirime bakın devamlı düşüyorum buraya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bende böyle beğendim bu erkek ama cokk güzellPinterest derken o sıra gelen bildirime bakın devamlı düşüyorum buraya![]()
yaa sen geldin aklıma acaba doğru mu hatırlıyorum dedimgeçen konuşmuştuk burada senin olayını tarih tekerrür etti
aynen öyle yaa kullanılır vallaa![]()
Kullancam her türlüKız pembe değil sanki tam olur erkeğe bence neden olmasın
-C-A-N-A-N- yine bugün başım ağrıyor
İdare edebileceğim düzeydeydi gündüz şimdi arttı bir parol alacağım mecburen.
Yarına devam etmese bari. Aksi gibi yoğun bir hafta işyerinde. Denetime de gideceğim geçmesi lazım![]()
Fiyatlardan hiç haberim yokzürafalarda da çok aklım var ama çok pahalı
yakalıycam bi yerde inanıyorum
Esra'nın paylaştığı h&m lerin fiyatı çok iyi onlardan alıcam kesin bi daha bulamayız
minisoya bakayım![]()
Ayy evet oranın adını unutmuştum benim annemler Bursa'da da burda yoyoso ecrou var önceden minisoydu Bursa'daki zafer plazada vardı düşün düşün gelmiyordu aklıma çok iyi oldu dur onu da kurcalayam Çinliler Japonlar kimse kaliteli yapiolar
Fiyatlardan hiç haberim yokpeluşlar oldum olası pahalı nedense
Ben de bakayım onlara
![]()
Canım oto koltuğu için araştırma yapmıştı bi hesap. Ben de ordan görüp hazıra kondum. Sana da link veriyim bir bakÖnemli-2
- @muhendisbirbaba
Ben de şunu kullancam bak pespembenapalım bazı şeyler kısmet hajshshshsh
Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrkasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim
acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?
Kızlar canım nasııı kestane istedi yaaama böyle dışarda oluyor ya yumuşacık nasıl yapcam ben onu evde böyle hızlısından bi tarif versenize bana
![]()
Hahahayy gecenin bi vakti saçma sapan şeyler canım istemeye başladı yandık galiba
Baktım youtube’da tariflere şimdii.Ya Balıkesir’de yaşıyorum burda bulmam zor ohooo ara ki bulasın en iyisi kendim yapiimahahaabiz bi yer bulduk kartal'da hem mısır hem kestane yapıyo, biz orada hazır aldık
ama evde yapacaksan önce kesikler at kestanelere ama onun galiba bi formülü var hızlı hızlı yapmak için o kesikleri
sonra tavada hemen olur zaten
ahh aslında soba olacak![]()
newnew
EriyoruuuumBak bende böyle beğendim bu erkek ama cokk güzell![]()
Hahahayy gecenin bi vakti saçma sapan şeyler canım istemeye başladı yandık galiba
Baktım youtube’da tariflere şimdii.Ya Balıkesir’de yaşıyorum burda bulmam zor ohooo ara ki bulasın en iyisi kendim yapiim![]()
Canım bombeli yerden yatay çizik at daha sonra yaklaşık yarım saat kadar da suda beklet, bu önemli, sonra da tavada ilk bombeli yerleri aşağı gelecek şekilde koyuyorum ben güzel açılıyorduKızlar canım nasııı kestane istedi yaaama böyle dışarda oluyor ya yumuşacık nasıl yapcam ben onu evde böyle hızlısından bi tarif versenize bana
![]()
Deniyeyimm teşekkürlerrCanım bombeli yerden yatay çizik at daha sonra yaklaşık yarım saat kadar da suda beklet, bu önemli, sonra da tavada ilk bombeli yerleri aşağı gelecek şekilde koyuyorum ben güzel açılıyordu![]()
Hahahayy gecenin bi vakti saçma sapan şeyler canım istemeye başladı yandık galiba![]()
Ohhhh afiyet olsun iyi yapmışssınBen de az önce ekler gömdüm.
Akşam saat 8’de tokluk kan şekerimi ölçtük, düşük çıkınca kendime ödül verdim.
Ekleristan diye bir yer keşfettik, rulo pasta kadar kocaman eklerler.
.
ahahaabiz bi yer bulduk kartal'da hem mısır hem kestane yapıyo, biz orada hazır aldık
ama evde yapacaksan önce kesikler at kestanelere ama onun galiba bi formülü var hızlı hızlı yapmak için o kesikleri
sonra tavada hemen olur zaten
ahh aslında soba olacak![]()
newnew