• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım senim aldığın araba hangisiydi? Bu arada kullanışlımı baktınmı rahatmı sence. Ben bugün opera istanbul mağazasına gittim bu hafif olan kulanışlı kanin boy arabalar çok dandik geldi bana. Eşimde hiç beğenmedi.oyuncak arabalar gibi duruyor cidden.bu o çok övülen model.

ben inglesina'nın trilogy olanını aldım ana kucağı ile birlikte✌️ joker'de %10 indirim vardı, ben aldığımda ikisi beraber 11 bindi, şimdi kaç oldu acaba🙄

ben sürüşünü orada denenmiştim çok rahattı, bulursan bi dene yine sen açma kapamasına falan da bak mutlaka, rahat açıp kapayabiliyo musun, ağırlığı uygun mu diye✌️😍

ben inglesina'nın trilogy olanını aldım ana kucağı ile birlikte✌️ joker'de %10 indirim vardı, ben aldığımda ikisi beraber 11 bindi, şimdi kaç oldu acaba🙄

ben sürüşünü orada denenmiştim çok rahattı, bulursan bi dene yine sen açma kapamasına falan da bak mutlaka, rahat açıp kapayabiliyo musun, ağırlığı uygun mu diye✌️😍
Tamam canım çok sağol bakacam onada inşallah. Şimdilik bakınayım ilerde alacağım zaman hrpsi sıkışmasın. Hiç olmazsa modeller belli olursa işim daha kolay olur.

Aaa hiç duymamıştım araştırayım bunu.

Kaç kez doktora gittim nörolojide vücuduma elektrik verdiler, başka bir rahatsızlık yok. Huzursuz bacak sendromu teşhisi koydu doktor ama bir ilaç tedavisi de yok dedi 🤷‍♀️

Teşekkür ederim kuzucum 💓
Eğer ilgilenirsen saracoğlu kürden bahsediyordu gebelikte belki uygulanmaz ama öğrenmiş olursun geçmiş olsun canim

Canım oto koltuğu için araştırma yapmıştı bi hesap. Ben de ordan görüp hazıra kondum. Sana da link veriyim bir bak🥰 https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTE4NTI4Nzk4MDAwODQ2?story_media_id=2724771494774928999&utm_meüdium=copy_link

Ben de şunu kullancam bak pespembe🤓🤓 napalım bazı şeyler kısmet hajshshshsh

Canım oto koltuğu için araştırma yapmıştı bi hesap. Ben de ordan görüp hazıra kondum. Sana da link veriyim bir bak🥰 Önemli-2⁉️ - @muhendisbirbaba

Ben de şunu kullancam bak pespembe🤓🤓 napalım bazı şeyler kısmet hajshshshsh
İçine müslin örterek rahatça halledebilirsin.Benimkinin her yeri pembe😂

Aynı canım yarın İnş güzel haberlerle daha iyi olacağım. Sabah olacağımı söylediler ama saat vermediler. Genel anestezi olur büyük ihtimal diyorlar ama İnş bir sürprizle karşılaşmam:)
Uyanır uyanmaz yaz bize🙏🏻🙏🏻 Belki sayıklarsın bile hajsjshs bana telefonumu verin kk yazmam lazım🤣🤣
Şaka bir yana kulağımız ve dualarımız sende❤️🙏🏻

Miracelik16 Miracelik16 hamilelik+ uygulaması var ya onun haftalık bilgilendirmelerinde en altta ikizler için de bilgilendirme oluyo, kesin biliyosundur ama görünce söyleyeyim dedim✌️😍

Saat 12’yi geçer geçmez uygulamaları okuyanlar... 😂

D3782CDB-7CD3-492F-A63B-410E7531F5FD.webp

Bana önce kız dedi doktor👀 sonra erkek dedi👀
Nifty gönderdik dün sonuç bekliyoruz. Sizin kız olduğu testte kesin çıktı mı? Dönmesin yine sonra🤣🤣
bana ikili testin Orta risk perinatolog görsün falan dedi biraz panik ve üzüntü havası oluştu bizim evde. Başka doktorla görüşünce daha iyi oldum😇

Kimse yaptırmasın bence ajjshshs
Strese gerek yok yaa ben hiç girmedim o toplara paketimin içinde ücretsiz olduğu halde🤭

Emeklilik hayalimiz. ❤️

Geçen rüyamda bile Babadağ’a çıkmıştık. 🥰

Eşim de ben de aşık olduk oralara, çok şanslısın bence. 🤗

Kar görmek için senede 1 kere Uludağ yeterli. 😉

.
Evet güzel yer ama tatil ve emeklilik sonrası yaşam için gayet güzel.. 5 senedir burdayım babadağa 1 kere bile gidemedim 😀 Sezonda yoğun bir ilçe (yani yazın). Ama çocuklu aileler için gayet yaşanılası bir yer o ayrı.. Yazın çalışmaktan vakit bulunamıyor maalesef o güzellikleri yaşamaya.. cümle yapıları biraz bozuk olmuş olabilir kusura bakma 2 gündür baş ağrıları tekrar aktifleşti iyi düşünemiyorum 🙈

Evet güzel yer ama tatil ve emeklilik sonrası yaşam için gayet güzel.. 5 senedir burdayım babadağa 1 kere bile gidemedim 😀 Sezonda yoğun bir ilçe (yani yazın). Ama çocuklu aileler için gayet yaşanılası bir yer o ayrı.. Yazın çalışmaktan vakit bulunamıyor maalesef o güzellikleri yaşamaya.. cümle yapıları biraz bozuk olmuş olabilir kusura bakma 2 gündür baş ağrıları tekrar aktifleşti iyi düşünemiyorum 🙈

Dışarıdan göründüğü gibi de değil diyorsun yani. 😉

Acele etmeyelim o zaman, emeklilik hayallerine devam. 🥰

Yaaa, baş ağrısı sende de var demek. 😔
Çok geçmiş olsun canım, o kadar iyi anlıyorum ki. 🥺

İnsan hiç sağlıklı düşünemiyor, en basit konuda bile karar vermekte zorlanıyor. 😔

.

Back
X