- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 33
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #23.341
Hatırlatma Videoya almayı unutmayın
Birde naçizane sizden isteğim aşı ile ilgili doktorlarınızın yorumunu bizede iletir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy bir bursalı daha :)Ayy evet oranın adını unutmuştum benim annemler Bursa'da da burda yoyoso ecrou var önceden minisoydu Bursa'daki zafer plazada vardı düşün düşün gelmiyordu aklıma çok iyi oldu dur onu da kurcalayam Çinliler Japonlar kimse kaliteli yapiolar![]()
[tupaaaaa
rollercoaster E ela38 güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar bebişlerinizi göreceksiniz ne güzel özlediniz biliyorum
Hatırlatma Videoya almayı unutmayın
Birde naçizane sizden isteğim aşı ile ilgili doktorlarınızın yorumunu bizede iletir misiniz?
Aaa ben mi fark etmedimMiracelik16 hamilelik+ uygulaması var ya onun haftalık bilgilendirmelerinde en altta ikizler için de bilgilendirme oluyo, kesin biliyosundur ama görünce söyleyeyim dedim
![]()
Saat kaçte randevun[
aiyy tamamdıraynen her gidişimizin videosu var hayatta unutmam
ben hem 3. doz aşıyı hem tetanozu not aldımonlar bende
![]()
ben de şimdi okudum mesajları:)Hahahayy ayy evet bazen migrostan bende sipariş veriyorum geç getiriyor.Gönder kızz kocanı bana cips al gel de ben öyle yaptım garibim yarım saattir kestane arıyor
Ayyyy sizinde canınızı çektirdim üzüldüm bak![]()
Çok beğendim sorma tekniğiniben de şimdi okudum mesajları:)
eşimi aradım. senin canın kestane istiyor mu dedim.
o da yooo dedi :)
ama benim istiyor dedim hahahha
önce bi kaldı :)Çok beğendim sorma tekniğini
Bende öyle sorayım bakalım benimki nasıl tepki verecek![]()
Aaa ben mi fark etmedimhiç görmedim gerçekten ve göremiyorum da
![]()
ben de şimdi okudum mesajları:)
eşimi aradım. senin canın kestane istiyor mu dedim.
o da yooo dedi :)
ama benim istiyor dedim hahahha
Hangi uygulama bubak şurası![]()
Ayy az kalmış kalbin küt küt demi12 buçuk![]()
Hangi uygulama bubütün uygulamalar da yok değil mi?
![]()
Tamam tatlım bakayım teşekkür ederimhamilelik+ uygulaması yanında bu + işareti de var![]()
www.instagram.com
Kızzz videoya bak çok can yakıcı bütün organları katladı götürdüAyy bu bebeler nasıl sığacak bu karınlara![]()
Elçin Demirel on Instagram: "Bebeğinizin ana rahmine düşmesi ve doğum arasında genellikle 41 hafta geçer hafta hafta her bir fotoğraf bebeğinizin nasıl geliştiğini göstermektedir 🐣🐥 Bebeğiniz ve kendiniz için sağlıklı yaşamak şart 👍🏻 Bunun için d
2,153 likes, 21 comments - elcindemirel on December 18, 2021: "Bebeğinizin ana rahmine düşmesi ve doğum arasında genellikle 41 hafta geçer hafta hafta her bir fotoğraf bebeğinizin nasıl geliştiğini göstermektedir 🐣🐥 Bebeğiniz ve kendiniz için sağlıklı yaşamak şart 👍🏻 Bunun için de sağlıklı...www.instagram.com
Miracelik16 senin iki tane birden
![]()