• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım bol dua et bende kötü rüya gördüm uyuyamadım tekrar. Oluyor maalesef böyle şeyler.
Ediyorum canim 🙏🏻Bi kac kere daha gormustum ama düsük olarak degil kananamam oldugunu gormudtum etkilemememisti simdi direk bebegimi gordum düstügünü o cok etkiledi bagirmaya calistim bagiramiyom sonra uyandim

Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrr😍😍😍🧿 kasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim 🙈 acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?
Canim muhtemelen bebegindir😍 Zaten ilk içinde kıpırtı gibi hissediyosun onu 🤗
Ben gece rüyamda bebegimin ayağini gördüm dayamisti karnima iyice dokundum tuttum cok güzeldi 🥰

Bugünse rüyam gercek oldu (eli mi ayagı mı tam bilemiyorum) sağ tarafta bir baski hissettim bir dokundum sertlik var 5 6snye kadar orda durdu sonra cekti ama cok güzel bir histi 💗💜💗💜
Zaten son 1haftadir hissediyorum icimde kıpırdadıgını 🤲🏻🥰🤗😍
16+6günlüğüz 💜

Ben gece rüyamda bebegimin ayağini gördüm dayamisti karnima iyice dokundum tuttum cok güzeldi 🥰

Bugünse rüyam gercek oldu (eli mi ayagı mı tam bilemiyorum) sağ tarafta bir baski hissettim bir dokundum sertlik var 5 6snye kadar orda durdu sonra cekti ama cok güzel bir histi 💗💜💗💜
16+6günlüğüz 💜
Yaaaaaaaaa çok duygulandımmm leennn 😭😭😭 daha hissetmeme 2 hafta vaaarrrrrrr

16+6günlüğüz 💜
İlk hamileliğiniz mi? İkinci hamilelikse erkenden hissedilebiliyormuş bende 16+5 im daha hiç hissetmedim ama göbüşüm çıktı🥰

Yaaaaaaaaa çok duygulandımmm leennn 😭😭😭 daha hissetmeme 2 hafta vaaarrrrrrr
Ooyy kuzumm 🤗 Cok güzel bir his bir de rüyamda görüp yaşamam apayrı bir şaşkinlik oldu 😂 Eşim diyoki senin rüyalarin gerçeklesiyo. Ben ogluma hamileyken rüyamda görmüştüm onu ve tam gördügüm gibi cikti ya. Ben kızımıda gördüm abisine benziyordu düz saçlı beyaz tenli ama gözleri mavişti 💙 Şimdiden boncuğum diyorum bakalım buda dogru çikacak mi 🥰🤗

Ooyy kuzumm 🤗 Cok güzel bir his bir de rüyamda görüp yaşamam apayrı bir şaşkinlik oldu 😂 Eşim diyoki senin rüyalarin gerçeklesiyo. Ben ogluma hamileyken rüyamda görmüştüm onu ve tam gördügüm gibi cikti ya. Ben kızımıda gördüm abisine benziyordu düz saçlı beyaz tenli ama gözleri mavişti 💙 Şimdiden boncuğum diyorum bakalım buda dogru çikacak mi 🥰🤗
Yaaaaaa benimde rüyalar gerçek oluyor bazenn
Hahahah ama çok güzel görmüşsün canoo 🤩

Yaaaaaa benimde rüyalar gerçek oluyor bazenn
Hahahah ama çok güzel görmüşsün canoo 🤩
Hayirlisi ve sağlıklısı ile gelsinler canimm 🤲🏻🤗 Anneleri onlari coook seviyor 💗🤗
Bu arada sen ne zaman gidiyodun doktora cinsiyeti merak ediyorum🤗🥰 İçime kızın olacakmis gibi his doguyor hadi hayirlisi😍

tupaaaaa tupaaaaa rollercoaster rollercoaster E ela38 güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar bebişlerinizi göreceksiniz ne güzel özlediniz biliyorum 💕💕
Hatırlatma Videoya almayı unutmayın 😂
Birde naçizane sizden isteğim aşı ile ilgili doktorlarınızın yorumunu bizede iletir misiniz?
Amni cnm inşallah güzel haberler veririz🙏🏼🙏🏼
1 ay üstüne gidiyorum özlemem mi😍😍
Cnm ben aşı olmadım olmayıda düşünmüyorum ama doktorumla bu konuyu konuşmuştuk istersen aşı olabilirsin demişti..

Hayirlisi ve sağlıklısı ile gelsinler canimm 🤲🏻🤗 Anneleri onlari coook seviyor 💗🤗
Bu arada sen ne zaman gidiyodun doktora cinsiyeti merak ediyorum🤗🥰 İçime kızın olacakmis gibi his doguyor hadi hayirlisi😍
Ooyyyu öyle tabiii rabbiimmme şükürler olsun 🤲
13 ocak benimkii o zamana kadar 17 haftalık olmuş oluyoruz artık tam nett belli olurr :rolleyes:
Hislerin oyleyse kesin öyledirrr 🤩🤩

Ooyyyu öyle tabiii rabbiimmme şükürler olsun 🤲
13 ocak benimkii o zamana kadar 17 haftalık olmuş oluyoruz artık tam nett belli olurr :rolleyes:
Hislerin oyleyse kesin öyledirrr 🤩🤩
Sağlıkli olsunda kuzum 🤲🏻 Belki ben cok kız istedim ya ondandir kiz hissetmem🥰
O degilde bende sali gidecegim 17+4 bide diyor mu kız dedim ama erkek bu diye 😂😂🤣

Back
X