- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #23.421
daha çağırmadılar bekliyorum
aazzz sooonraaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendine getirmekte zorlanırız hahaha
istisnasız her sabah eşim kalkıp haşlıyor sağolsun.Kizlar ya hergun yumurta yemekten yildimsiz neler hazırlıyorsunuz kahv.
1 tane yumurta tam yağlı peynir çay bazen yanına ballı yoğurt şu an bundan başka bişey yiyemiyorum kahvaltıdaKizlar ya hergun yumurta yemekten yildimsiz neler hazırlıyorsunuz kahv.
Kız maşallah ne eş varmışkendine getirmekte zorlanırız hahaha
istisnasız her sabah eşim kalkıp haşlıyor sağolsun.
haftasonları bazen yemiyorum ara veriyorum ya da omlet olarak yiyorum.
balık falan da yiyemiyorum.
beslenmem şaştı iyice
bari yumurtadan besin alayım diye yiyorum
B basiliferd ben de bildiğin besleme çantası hazırlıyor her gün eşim jasldkjklsja1 tane yumurta tam yağlı peynir çay bazen yanına ballı yoğurt şu an bundan başka bişey yiyemiyorum kahvaltıda![]()
sağolsun bütün yükümü alıyor :) saat 7 de kalkıp hazırlıyor bunları sonra beni uyandırıyor haydi işe diye :)Kız maşallah ne eş varmışbenim ki hiç umursamıyor ya zaten doğsun sevdirmicem bu kocaya da sulalesine de
![]()
Evet kuzum çok şükür. Sadece bir sızı var ona da şükür artık![]()
ay ben şok :)Kızlarrrr hajshshsh sürpriz bi şekilde randevum olmuş oldu bugün benim deöğle arasına girmeden yetişiyim diye koştur koştur gittim en boş doktora verin dedim
adam da bi bet suratlı ama napim artık.
İdrar testi verdim gelmişken bebeğe de bakalım dedi. Ziplenmiş randevu özetim
Peki cinsiyet? Bence kız dedi
Önce kız sonra erkek sonra yine kızedepsiz çocuk oynatiiiii annesini. Nifty iyi ki vermişim diyorum yoksa doğumda öğrenecem gerçek cinsiyeti
![]()
Evet canım kadın doğuma gittim önce o da baktı bi daha ürolojiye git demediay ben şok :)
kadın doğum doktoru dedi bunu demi
aklım karıştı ürogladan falan bahsedince
Güzel haberleri bekliyoruz kızlar
ee şimdi kızım diye mi sevcen oğlum diye mi hahaha ay çok değişik bir durum oldu bu :) :) :)Evet canım kadın doğuma gittim önce o da baktı bi daha ürolojiye git demedi
Her seferinde farklı doktor bakınca cinsiyet böyle oynadı sanırım. Hem doktorlar farklı hem cihazlar ona bağladım yani bu durumu
Kızlarrrr hajshshsh sürpriz bi şekilde randevum olmuş oldu bugün benim deöğle arasına girmeden yetişiyim diye koştur koştur gittim en boş doktora verin dedim
Peki cinsiyet? Bence kız dedi
Önce kız sonra erkek sonra yine kızedepsiz çocuk oynatiiiii annesini. Nifty iyi ki vermişim diyorum yoksa doğumda öğrenecem gerçek cinsiyeti
![]()
Bebeğe giden kan damarlanın üstüne yatıp kan akışı azaltmamak için sola yatın deniliyor..Kızlar herkes sırt üstü yatma diyor ben sadece sırt üstü rahat ediyorum gece fark etmeden hep sırt üstü yatmışım sağ sol a yatınca hiç rahat edemiyorumsırt üstü yatmak çok mu zararlı?
Yavrum senin bugün tam 4 ay 0 günlük beben..valla ben hep karıştırıyorum17+0 benim bugün 4 bitti mi yoksa bu hafta bitince mi bitiyor
kafalar karışık![]()
Aboovvvv kızzz hep öyle olaylar oluyormus ya zatenn hahahahaha bide diyomuş erkekkSağlıkli olsunda kuzumBelki ben cok kız istedim ya ondandir kiz hissetmem
O degilde bende sali gidecegim 17+4 bide diyor mu kız dedim ama erkek bu diye![]()
Kızlarrrr hajshshsh sürpriz bi şekilde randevum olmuş oldu bugün benim deöğle arasına girmeden yetişiyim diye koştur koştur gittim en boş doktora verin dedim
Peki cinsiyet? Bence kız dedi![]()
![]()
16 haftada ancak düştü demekhastaneye gidince sistemlerine düşüyor gebe diye
Eee görüş gerçekleşti miahahaa süper çok iyi yapmışsınn![]()