• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aklıma geldikçe yazıyorum kızlar 🙈

Benim ara ara özelikle dün gece ve bugün sağda ve solda daha çok sağda yumurtalıkların olduğu kısıma denk geliyor sanırım hafif içten yanma yırtılma gibi tatlı tatlı sancı oluyor ne olduğunu bilemediğimden tarif edemiyorum 🙈😂 bebek mi yapıyor genişliyor mu artık neler oluyorsa 🤭
Geçen uygulamada okudum hangisi olduğunu bulamadım ama rahim büyükçe kendine boşlukta yer açmaya çalıştıkça oradaki dokuları ve bağları itmeye başlıyor ve böyle kısa süreli batmalar yaşıyormuşuz bende de özellikle yatarken öksürünce oluyor kasılıyordum büyüyorlarmış da yer açıyorlarmış kendilerine 😍🐥

sen yüzüstü yatıyo musun normalde? benim en sevdiğim yatış🧡 bana çekecek galiba 🙈
Yok ablis hiç huyum değil. Babası ikizler bunun bence ona çekmiş 🤣🤣🤣. Bir de hiperaktif 🤷. Allah sabır versin bana 😂😂😂
bu arada notlarıma göre 👩‍💻
Miracelik16 Miracelik16
@sanatkarFK ve sanırım birpelincik yarın kontrolleri var ✌️😇
B basiliferd 'in idrar testi vardı o da kontrol yaptırabilir ✌️
bir de son dakika eklemişim @Bonncuk var🧡
doğru di mi herkes🚀🚀 yarın burada bebeğe doyucaz😍😍

heyecan dorukta mıı? 🚀

birpelincik'i tagleyemedim onun nasıldı bulamadım
😘😘😘 Doğru. Bakalım ben kan idrar vericem sadece. Ne dicekler.

Bu arada ben çok fena uykuya düştüm ya 😔. Evde yatmaktan yorulur mu insan 🥺. Gözümü açamıyorum.

yess ben çıktım✌️😍

evladımızın yüzünü görelim dedik kısmet totosunaymış😂 tam bir troll çıktı🙈🙈

valla videodan foto eklemeye çalıştım ama kusura bakmayın payınıza toto düştü kızlar😂

vajinal kontrol yapıp açıklığa baktı, orada her şey yolunda 2,5 muş gayet iyi dedi✌️😍

ölçümlerini yaptı tekrar tek tek onlarda da her şey yolunda 2 haffa sonra yine kontrolüm var

kan uyuşmazlığını sordum kanaman olursa iğneni yapatız, yoksa erken dedi✌️

tetanozu da 3. aşını da vurulabilirsin hüç sorun yok ama aralarına mesafe koy dedi😇

benden bu kadar ✌️ evladım özlem duyan hepimizin adına yüzüstü yatmış🙈 şimdi sizi totosuyla baş başa bırakıyorum 😂😂
Ayyy gözün aydın herşey güzel geçmiş 💃😍😍

İşlerim çok yoğundu giremedim aklımdaydın

Pipiyi gördün mü peki? 👀🤭

Totosu burda olsaydı görürdü yüz üstü gösterişi 😍😂😂

Ay bu arada dün benim bebe ters dönmüş kafa sağa geçmiş soldaydı daha önce 😍
Kız senin beben seni şimdiden parmağında oynatıyor doğunca neler yapacak bakalım 🤣yarın da bizim görüş günümüz bizimki ne durumda acaba 🤭

ya ben hamileliğimi arkadaşlarıma söylerken video çekmiştim
şimdi videoları birleştirdim ettim instagrama atıp atmamak arasında o kadar kararsız kaldım ki anlatamam :)
Hadi hadi atıcan ama bizden onaylı belge gaz bekliyon :KK59::KK70::KK70::KK70::KK70:

bu arada notlarıma göre 👩‍💻
Miracelik16 Miracelik16
@sanatkarFK ve sanırım birpelincik yarın kontrolleri var ✌️😇
B basiliferd 'in idrar testi vardı o da kontrol yaptırabilir ✌️
bir de son dakika eklemişim @Bonncuk var🧡
doğru di mi herkes🚀🚀 yarın burada bebeğe doyucaz😍😍

heyecan dorukta mıı? 🚀

birpelincik'i tagleyemedim onun nasıldı bulamadım
Heyecan kendini hazırlığa bıraktı özgee 🤪🤪

Duş alındı kıyafetler hazır

Hayaller efsane bakalım neler olacak 💃😂

kararsızlıklar içindeyim hahaha :) napsam bilemedim

ben de karnımın fark edilmediği bi foto eklemek istemiştim, bi arkadaşım görmesin istedim sadece samimiyetine güvenmediğim için ama yine de fotodan anlamış ve ortak bi arkadaşımıza sormuş🙄

senin samimiyetinden endişe ettiğin kimse yoksa paylaş gitsin 😍 ben de çok istemiştim videoya almak ama o kadar inanmamıştım ki eşle dostla paylaşırken hep ağladım keyfini yaşayamadım

ne güzel yapmışsın🙏 paylaş gitsin 🧡

Dışarıdan göründüğü gibi de değil diyorsun yani. 😉

Acele etmeyelim o zaman, emeklilik hayallerine devam. 🥰

Yaaa, baş ağrısı sende de var demek. 😔
Çok geçmiş olsun canım, o kadar iyi anlıyorum ki. 🥺

İnsan hiç sağlıklı düşünemiyor, en basit konuda bile karar vermekte zorlanıyor. 😔

.
Sezonda yoğun bir iş olayı yoksa güzelce yaşanılır. Hele memuriyet mükemmel olur 😀 Başka şehirlerden buralara taşınan çok insan var nüfus arttı biraz kışın ıssız ada gibi olurdu nerdeyse 2 sene önce şimdi normal 🙈
Ben çok müzdaribim baş ağrısından geçen sene nörolojiye bile gittim bişi çıkmadı stres kaynaklı olduğuna karar verdi doktor ağrı noktalarını tarif edince. Hamilelikle birlikte daha da arttı galiba açlık stres tetikliyor sanırım 😔 Hamile olunca parolden nane yağından başka bişide kullanamıyorsun. Diş ve baş ağrısı Allah yaşayanlara şifa versin zor 😥

Hadi hadi atıcan ama bizden onaylı belge gaz bekliyon :KK59::KK70::KK70::KK70::KK70:
kız paylaşcam zaten boşuna videoya almadım hahah
ama şimdi mi paylaşsam daha sonra mı paylaşsam bilemedim sadece :)
ben de karnımın fark edilmediği bi foto eklemek istemiştim, bi arkadaşım görmesin istedim sadece samimiyetine güvenmediğim için ama yine de fotodan anlamış ve ortak bi arkadaşımıza sormuş🙄

senin samimiyetinden endişe ettiğin kimse yoksa paylaş gitsin 😍 ben de çok istemiştim videoya almak ama o kadar inanmamıştım ki eşle dostla paylaşırken hep ağladım keyfini yaşayamadım

ne güzel yapmışsın🙏 paylaş gitsin 🧡
ayyy dur bakayım biraz düşüneyim :)
belki yarın doktor her şey yolunda bir sorun yok derse yapıştırırım hemen ahhaha

Back
X