• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarrrrr bombayı atıp kenara çekiliyorum %80 erkek oldu ya bu bebe 😍💃🏼🥸🤪😵

rollercoaster rollercoaster benimkide secdeye koymuş ya başını bizde toto kaburga izledik🤣🤣
Hocam dedim cinsiyet
Doktora sordum normal pozisyonda dedi kafa aşağıda bacaklar yukarıda 👍🏼

@-C-A-N-A-N- canan yavrum Çin,Ramzi,nub bende çöp oldu hepsi kız diyordu biliyorsun 😂😂

%100 ne zaman olur diye sorunca doğunca dedi iyi mi😅😅

Ayyyyy detaylıyı görene kadar sanırım evet erkek diyemeyeceğim 🤣 bu grupta birşeyler oluyor cinsiyetler aydan aya değişiyor 😂😂😂
ay herkesin dönüyor hahaha
yarını iple çekiyorum sfdasfsdfsfdsf

Benim çok fazla birlikte üzülüp ağladığım şimdi onları yarıyolda bırakmışım gibi hissediyorum 🥺bilmiyorum ama bazıları hamile kalınca ben çok eksik hissetmiştim onların adına çok sevindim ama kendime çok üzülmüştüm rabbim en yakın zamanda hamile kalmayı isteyip bu yolda uğraşan tüm kadınlara kolaylıkla hamile kalıp sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah ❤️
amin inşallah kuzum.
nasıl hissettiğinizi az çok tahmin edebiliyorum.
şükür ben istediğim vakitte Allah nasip etti sorunsuz bir şekilde hatta hiç ihtimal vermeyerek hamile kaldım.
umarım bütün anne baba adayları bir an önce bekledikleri güzel haberleri alırlar.

Strese gerek yok yaa ben hiç girmedim o toplara paketimin içinde ücretsiz olduğu halde🤭
Ben de devlette kan vermiştim sonuç almaya gitmedim bir daha.Doktorum da süresi geçti artık dedi 4 lü tarama zamanı gidicem.Şehir hast. Prof. Dr 2 li tarama yeterli diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti ama.
Sen Ankara'damısın?

ahahaa sesli güldüm 😂😂 bizimkiler troll çıktı tupaaaaa tupaaaaa 🙈

bi şey diyeyim mi böyle durmaları da iyi oldu ✌️ doktor ne dedi biliyo musun her 100 gebelikten 2 sinde kaburgalarda sorun olabilir, böylece buna da bakmış olduk hiç sorun yok dedi

demek ki sende de sorun yok🧡
ahahaa boşver al sen de mavileri kız olsa da giydirirsin 🚀🚀🚀
Aynen yaa doktor bir kaç kez vurdu göbeğime hareket etsin diye çıt yok yatmış 😂
Yaa iyi denk gelmiş o zaman 😍
😂😂😂ben 6. Ayda başlayacağım şimdi mavi battaniye örüp pembeye dönemem🤣🤣🤣🤣

16 dan önce yaptıranlara zaten doktorlar gibi ya da benziyor diyerek ihtimal vermişler:) Dönmesi çok normal.Bana da Ramzi ye göre kız demişlerdi o teori de çöp oldu:)
ben doktoru zorla sıkıştırmıştım hahaha
doktorda sadece tahminimi söylüyorum demişti :)
bakalım tahmini doğru çıkacak mı :)

Cihazı gobusune doğru mu sürdü yoksa aşağılara mi onu htirliyor muusun ? rollercoaster rollercoaster
Ben dikkat ettim kafamı kaldırıp baktım 😅
15+2 den bildiriyorum göbek deliğinden 3-4 parmak aşağıdan baktı…
Evettt herkes şimdi parmak ölçüsü alsın bakim🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Ya bende atayım diyorum sonra hamile kalamayan arkadaşlarım üzülür mü diyorum. Çünkü ben 4 yıl yokluğunu yaşadım biri bebeğini atınca içim burkulurdu kıskanmak değil ama neden benimki olmadı derdim 😪
Ne kadar duyarlısınız. Hem nazar diye bir şey de var inanır mısınız bilmem ama.

Geçen uygulamada okudum hangisi olduğunu bulamadım ama rahim büyükçe kendine boşlukta yer açmaya çalıştıkça oradaki dokuları ve bağları itmeye başlıyor ve böyle kısa süreli batmalar yaşıyormuşuz bende de özellikle yatarken öksürünce oluyor kasılıyordum büyüyorlarmış da yer açıyorlarmış kendilerine 😍🐥
Ayyy valla bana da öyle geldi sanki orası genişliyor gibi hafif ince ince sızı :KK200:

Back
X