- 2 Ağustos 2013
- 38.994
- 132.752
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #23.621
Bu aralar doktorum kafamı çok karıştırıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar doktorum kafamı çok karıştırıyor![]()
Deme öyle demeeKaynanamın burnuna çekerse patlıcan burunlu olur hahahaha hay allahım sen koru inşallah aminnn![]()
Tövbe zikri çektim estagfurullah estagfurullah estagfurullahDeme öyle demee![]()

Yaaaaa hadi bundan sonrası güzel olsun sorunsuzca geçsin canımKızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedibundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz
![]()
Nazara da inanırım ama şu İnternetteki kartpostal bebekleri görünce de ne bileyimNe kadar duyarlısınız. Hem nazar diye bir şey de var inanır mısınız bilmem ama.
Civcivin kim kız bilemedim bebişi mi soruyorsunBenim bildiğim ikilide sorun görünmeyince dörtlüye gerek duymuyor doktorlar kuzu. Bu arada civcivim nerelerde?
Kızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedibundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz
![]()
Çok geçmiş olsun morelini yüksek tut başarili şekilde atlatmişsiniz şükürler olsunKızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedibundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz
![]()
Hahahaha evettt süpürge açsan kapı çalsa uyanmazzz ama sen bi kahve içiyimm dersinn allahhh vuuaahhhh vuuaaahhhh ağlayacak en sondaValla bacım bide yeni nesil bebeler hepten kuduruk oluyorlar. Eskiden yatırırlar bi emzirmeye kaldırırlardı. Şimdi hepten cingözler![]()
Kızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedibundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz
![]()
Kahveyi unut çişe gidemiyormuş adamlarHahahaha evettt süpürge açsan kapı çalsa uyanmazzz ama sen bi kahve içiyimm dersinn allahhh vuuaahhhh vuuaaahhhh ağlayacak en sonda![]()

Yaaaaaa çok sevindiiim. Hadi sağlıkla ilerlesiniyi aksamlar kızlar dün test yorumu istemiştim, yapanlara teşekkür ederim benim beta 386 çıktı. ben de eylül annesi olacağım galiba :)Gugubi sana yetiştim:)
inşallah teşekkür ederim tek isteğim sağlıkla ilerlemesiYaaaaaa çok sevindiiim. Hadi sağlıkla ilerlesin![]()

iyi aksamlar kızlar dün test yorumu istemiştim, yapanlara teşekkür ederim benim beta 386 çıktı. ben de eylül annesi olacağım galiba :)Gugubi sana yetiştim:)
daha önce hiç bu kadar net olmamıştı zaten inanamamıştım anında 2. çizginin çıkmasına , tesekkür ederim:)gözün aydıntestin çok netti
![]()
Amin canım inşallahValla eşime diyorum ikizler burcundaki insanları resmen gömdüm hiç anlaşamam. Allah da vurdu tokatı al sana ikizler dediTam burcunun örneği hepten burdakiler
Hadi güzel haberlerle gel cinsiyet değişmeden
Hahahah evetttt nasil olcak bilmemm allahh kolaylaştırıyorr vallahiiiKahveyi unut çişe gidemiyormuş adamlar![]()