• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Özgecim sen neden rapor çıkartmıyorsun?

Canım çok çok geçmiş olsun. Artık geçmişi düşünme. Çok şükür bebeğin seninle. Bundan sonra her şey güzel olacak merak etme.

Mutlaka yazdın ama kaçırmışım. Bu durumu nasıl fark etmiştiniz? Benim muayenelerim karından yapılıyor. Haftaya da doktor randevum var. Vajinal kontrol mü yapmasını istemeliyim?

ben onu sormuştum bende olmadı rapor olayı ne söylemişti unuttum ama bende olmadı🙄

bi de vajinal bana her gittiğimde bakıyo✌️ bu gittiğimde bebeğe karından baktı ama vajinal kontrolü de yaptı✌️ ben hep ok'im vajinsl kontrole, ne kadar fazla kontrol yaparsa o kadar iyi😍

Kızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedi ☹️☹️ bundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz 🙏
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuzca geçecek günler

ben onu sormuştum bende olmadı rapor olayı ne söylemişti unuttum ama bende olmadı🙄

bi de vajinal bana her gittiğimde bakıyo✌️ bu gittiğimde bebeğe karından baktı ama vajinal kontrolü de yaptı✌️ ben hep ok'im vajinsl kontrole, ne kadar fazla kontrol yaparsa o kadar iyi😍
Benim için de sıkıntı yok kuzum ters rahim olduğu için alışkınım yani.

Ama 3 kontroldür karından bakıyordu. Ne demeliyim peki “şu konu için kontrol yapılsın istiyorum” gibi..

500 mü 🙄 kız yazık günah rapor çıkaramıyolar mı sana ücretsiz alırdın hemotoloji kadın doğum kalp camar hepsi çıkarır ben 8 kutu 0.4 lük almıştım hala bitmedi hiç para vermedim

ben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla🥺

Canım çok çok geçmiş olsun. Artık geçmişi düşünme. Çok şükür bebeğin seninle. Bundan sonra her şey güzel olacak merak etme.

Mutlaka yazdın ama kaçırmışım. Bu durumu nasıl fark etmiştiniz? Benim muayenelerim karından yapılıyor. Haftaya da doktor randevum var. Vajinal kontrol mü yapmasını istemeliyim?
Canım bunu ben sordum salı günü rahim ağzı nasıl diye. Burda konuşulunca tırstım. Karından bebeğe bakarken ordan rahim ağzını da ölçtü 27 mi ne çıktı öyle bişi.
Burda duyduğum her şeyi soruyorum plesanta nerde o öyle mi bu böyle mi😂😂😂😂

Ama 3 kontroldür karından bakıyordu. Ne demeliyim peki “şu konu için kontrol yapılsın istiyorum” gibi..

rahim açıklığına baktı bende 2,5 cm dedi onu kontrol ederken baktı sonra karına geçti

hımm rahim açıklığı ya da rahim boyu ne kadar desen olur bence 😇
Murphy de açıklığın artması sebebiyle doktoruna sormuştu yanlış hatırlamıyosam

Canım bunu ben sordum salı günü rahim ağzı nasıl diye. Burda konuşulunca tırstım. Karından bebeğe bakarken ordan rahim ağzını da ölçtü 27 mi ne çıktı öyle bişi.

2.7 galiba o 😂

Heh tamam rahim ağzı nasıl diye soracağım👍🏼

Soracağım şeyleri ekleyeyim de eksik bir şey varsa yazın bana kızlar ya, yaptırmam gereken tahlil falan varsa😂

Rahim ağzı,

Tsh biraz yüksek çıkmıştı daha önce; tsh ve genel kan tahlili,

İdrar testi ve kültür(akıntım fazlalaştı önlem amaçlı)

Ense kalınlığını tekrar sorayım değişiyor galiba,

Bacak ve rahim ağrıları oluyor magnezyum,

Tetanoz ve covid aşısı,

Detaylı ultrason için önerdiği tarih

Benim en başından belliydi rahim ağzı sıkıntılıydı. En güzel anlama yolu ama alttan muayene canım sende sorarsın için rahat etmesi için

cesur annenin cesur bebeği🧡🙏 bir de extra bir doktor daha bak yine bundan sonrası için senin gibi kontrolü güçlü bi doktor bak✌️ bu doktoru da darla ufacık bi ağrın bile olsa dikişlerin var çünkü artık daha dikkat etmesi lâzım

Bundan sonra benden çekeceği var zaten canım. En ufacık bir şeyde yanında olurum sanırım

Benimde en yakın arkadşım erken evlenmis 13 yıllık evli hamileyim o kadar içim buruk ki. Tedavi görüyorlar ve esinde 1 tane bile sperm yok artık arkadaşımin da yumurta rezervi azalmış maddi manevi bitmiş durumdalar . Bebegi bu kadar kolay bulmak çok da şükretmeyi gerektiriyor inşallah hakkıyla edebiliriz
Rabbim en yakın zamanda ona da kolaylıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah canım ben çok zor buldum bebeğimi rabbim kimseyi aratmasın

😂😂 aynisini bende yaptim ve hatta cocugum ikizler olmasin diye özellikle dikkat edicem dedim al sana dikkatttt 🤣🤣🤣 basima geldi şimdi burcunu duyan ayy falan diyo 😂
🤣Ablam ve erkek kardeşimle pek anlaşamazdım.Biri aslan burcu diğeri ikizler.Allah bana da öyle verdi ki kızımın doğum tarihi ablamla aynı.Oğlumun muhtemel doğum tarihi de kardeşimle aynı yazıyor🤣.İkizler erkeği aşırı yaramaz oluyor kuzenler de öyleydi bakalım bizimkiler nasıl olacak😊

rahim açıklığına baktı bende 2,5 cm dedi onu kontrol ederken baktı sonra karına geçti

hımm rahim açıklığı ya da rahim boyu ne kadar desen olur bence 😇
Murphy de açıklığın artması sebebiyle doktoruna sormuştu yanlış hatırlamıyosam

Bence kızlar rahim boyu karından ölçülebiliyor. Rahim açıklığı vajinal olarak bakılıyor. İkisi farklı diye düşünüyorum 🙈

Ay evet 27 mm:))))))
Heh tamam rahim ağzı nasıl diye soracağım👍🏼

Soracağım şeyleri ekleyeyim de eksik bir şey varsa yazın bana kızlar ya, yaptırmam gereken tahlil falan varsa😂

Rahim ağzı,

Tsh biraz yüksek çıkmıştı daha önce; tsh ve genel kan tahlili,

İdrar testi ve kültür(akıntım fazlalaştı önlem amaçlı)

Ense kalınlığını tekrar sorayım değişiyor galiba,

Bacak ve rahim ağrıları oluyor magnezyum,

Tetanoz ve covid aşısı,

Detaylı ultrason için önerdiği tarih
Cinsiyeeeeeet 📢📢📢📢

Kızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedi ☹️☹️ bundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz 🙏
Sorunsuz şekilde inşallah bebeğini kucağına alırsın canım.Allah korusun.İkinize de dua edeceğim:dua:

Back
X