• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence kızlar rahim boyu karından ölçülebiliyor. Rahim açıklığı vajinal olarak bakılıyor. İkisi farklı diye düşünüyorum 🙈

üff hiç hatırlamıyorum hangisini dedi, karına geçince videoya almaya başlamışız 🙄 yoksa hemen açar bakardım, ama dediğin gibi olabilir

Sezonda yoğun bir iş olayı yoksa güzelce yaşanılır. Hele memuriyet mükemmel olur 😀 Başka şehirlerden buralara taşınan çok insan var nüfus arttı biraz kışın ıssız ada gibi olurdu nerdeyse 2 sene önce şimdi normal 🙈

Ben de eşime diyorum gidelim, ben öğretmenlik yaparım, sen narenciye ekip biçersin. 😂

Hayal kurmak bedava. 😂

İş ciddiye binince zordur eminim. 😉

Ben çok müzdaribim baş ağrısından geçen sene nörolojiye bile gittim bişi çıkmadı stres kaynaklı olduğuna karar verdi doktor ağrı noktalarını tarif edince. Hamilelikle birlikte daha da arttı galiba açlık stres tetikliyor sanırım 😔 Hamile olunca parolden nane yağından başka bişide kullanamıyorsun. Diş ve baş ağrısı Allah yaşayanlara şifa versin zor 😥

Maalesef öyle oluyormuş canım. 😔

Bugün ortaokuldan yan sınıfımdaki kadın doğumcu bir arkadaşım TV100’de konuktu. Onu izledim. Aynı zamanda fitoterapi eğitimleri de almış.

Nane yağı, badem yağı ve zeytinyağı karışımı önerdi hamilelikteki migren için.
Özellikle auralı migrende atak gelmeye başladığı anda burun, alın ve şakaklara sürün dedi.

Bir de idrar yolu enfeksiyonu için Nioli yağı damlatılıyormuş iç çamaşıra, çok faydası varmış.

İyice araştırmak lazım tabii.

İnstagramdan bakabilirsiniz, Ayşe Şeyma Küçükakça ismi.

.

Kızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedi ☹️☹️ bundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz 🙏
Ahh cnm ya Allah yardımcınız ve yanınızda olmuş çok şükür😊😊
Bundan sonrası sorunsuz ve sağlıkla geçer inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

hahah ben hiç paylaşım yapmayı düşünmüyordum son aylara doğru ancak yaparım diyorum :)
daha kimse bilmiyor hiç paylaşmadım gerçi :)
yarın doktora gitmeden iş yerine söyleyeceğim heyecan var :)
Hahahahah o zaman paylaş gitsin 😉 insanlar neler neler paylaşıyor 🧡🧡
Kızlarrrrr bombayı atıp kenara çekiliyorum %80 erkek oldu ya bu bebe 😍💃🏼🥸🤪😵

rollercoaster rollercoaster benimkide secdeye koymuş ya başını bizde toto kaburga izledik🤣🤣
Hocam dedim cinsiyet
Doktora sordum normal pozisyonda dedi kafa aşağıda bacaklar yukarıda 👍🏼

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- canan yavrum Çin,Ramzi,nub bende çöp oldu hepsi kız diyordu biliyorsun 😂😂

%100 ne zaman olur diye sorunca doğunca dedi iyi mi😅😅

Ayyyyy detaylıyı görene kadar sanırım evet erkek diyemeyeceğim 🤣 bu grupta birşeyler oluyor cinsiyetler aydan aya değişiyor 😂😂😂
Tubaa senin doktorun mu demişti %51 kız diye🤣🤣. Hayırlısı olsun kuzum hakkında boşver erkek bebeleri buyur kızlar alır gider. Erkek anaciklari bu acı gerçeğe kendilerini alistirsin 🤣🤣
Kızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedi ☹️☹️ bundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz 🙏
Canım çok geçmiş olsun bugün benim bebisin 120. Günü🥰🥰🥰. Bol bol dua edicem muhakkak dualarım da sen de olacaksın🧡. Sağlıklı bir bebek Rabbim hepimize nasip etsin. Hiç ama hiç kalkma tuvalet olayını muhakkak alafranga da hallet. Yanına gelip sana bakabilecek kimse var mı? Yoksa da muhakkak çağır birilerini❤️
Civcivin kim kız bilemedim bebişi mi soruyorsun 😂😂
sweetgirlcandy sweetgirlcandy doğrusunu söylemiş 😂
daha önce hiç bu kadar net olmamıştı zaten inanamamıştım anında 2. çizginin çıkmasına , tesekkür ederim:)
Tatlım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲 Amin.

ben de çocuğu olan arkadaşlarım neden benimle hiç paylaşmıyor acaba kıskanırım diye mi düşünüyolar diye üzülmüştüm, oysa ki bana hergün video bile atsalar ben mutlu olurdum, hamile olduğumu söyledikten sonra çocuğunun fotolarını atmaya başladı bana üzüldüm, oysa benimle o anlarını paylaşsa ben çok mutlu olurdum🧡
o da muhtemelen tam tersini düşündü

Ya evet, benim de pek hoşuma gitmezdi bu durum açıkçası.

Yaşamadım ama tahmin edebiliyorum.

.

Kızlarrrrr bombayı atıp kenara çekiliyorum %80 erkek oldu ya bu bebe 😍💃🏼🥸🤪😵

rollercoaster rollercoaster benimkide secdeye koymuş ya başını bizde toto kaburga izledik🤣🤣
Hocam dedim cinsiyet
Doktora sordum normal pozisyonda dedi kafa aşağıda bacaklar yukarıda 👍🏼

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- canan yavrum Çin,Ramzi,nub bende çöp oldu hepsi kız diyordu biliyorsun 😂😂

%100 ne zaman olur diye sorunca doğunca dedi iyi mi😅😅

Ayyyyy detaylıyı görene kadar sanırım evet erkek diyemeyeceğim 🤣 bu grupta birşeyler oluyor cinsiyetler aydan aya değişiyor 😂😂😂

Ya bu ikizler bebeleri iyice oyun oynuyo bizle. 😂😂😂

Bi karar veremediler. 🙈

Ya bir tek Ramzi olsa tamam da nub da çok netti. 😂

.

ahahaa sesli güldüm 😂😂 bizimkiler troll çıktı tupaaaaa tupaaaaa 🙈

bi şey diyeyim mi böyle durmaları da iyi oldu ✌️ doktor ne dedi biliyo musun her 100 gebelikten 2 sinde kaburgalarda sorun olabilir, böylece buna da bakmış olduk hiç sorun yok dedi

demek ki sende de sorun yok🧡
ahahaa boşver al sen de mavileri kız olsa da giydirirsin 🚀🚀🚀

Çünkü renklerin cinsiyeti yoktur. ❤️🥰🎈💞

.

ben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla🥺
Özge abla aynısını ablamda yaşadı o da özel klinikte yaptırdı diye devlette ki uyuz bazı doktorlar rapor çıkartmadı. Ama daha sonra öğrendik onda bir yaş sinirimi ne varmış. belki sen sağlık ocağında ki doktorundan rica edebilirsin.

Oy oy oyyyy, çok geçmiş olsun canım.

Şifa olsun inşallah, sağlıkla al yavrunu kucağına. 🤲

.

Tubaa senin doktorun mu demişti %51 kız diye🤣🤣. Hayırlısı olsun kuzum hakkında boşver erkek bebeleri buyur kızlar alır gider. Erkek anaciklari bu acı gerçeğe kendilerini alistirsin 🤣🤣

Canım çok geçmiş olsun bugün benim bebisin 120. Günü🥰🥰🥰. Bol bol dua edicem muhakkak dualarım da sen de olacaksın🧡. Sağlıklı bir bebek Rabbim hepimize nasip etsin. Hiç ama hiç kalkma tuvalet olayını muhakkak alafranga da hallet. Yanına gelip sana bakabilecek kimse var mı? Yoksa da muhakkak çağır birilerini❤️

ahahaa ben o erkek analarından olmıycam ✌️😇 Allam lütfen olmayayım m

Özge abla aynısını ablamda yaşadı o da özel klinikte yaptırdı diye devlette ki uyuz bazı doktorlar rapor çıkartmadı. Ama daha sonra öğrendik onda bir yaş sinirimi ne varmış. belki sen sağlık ocağında ki doktorundan rica edebilirsin.

tahmin ettiğim gibi demek ki öyle hatırlamıştım, doğruymuş✌️ ödiycez artık napalım🙄

Ay hadi gözünüz aydın. 🥰

.
teşekkür ederim sağolasın :KK68:

Benimde en yakın arkadşım erken evlenmis 13 yıllık evli hamileyim o kadar içim buruk ki. Tedavi görüyorlar ve esinde 1 tane bile sperm yok artık arkadaşımin da yumurta rezervi azalmış maddi manevi bitmiş durumdalar . Bebegi bu kadar kolay bulmak çok da şükretmeyi gerektiriyor inşallah hakkıyla edebiliriz

Öyle gerçekten canım yaa, çok şükür halimize. 🤲

Bizim kafaya taktıklarımızı görse arkadaşın kapris yapıyorlar der heralde.

Allah’tan ümit kesilmez.
Rabbim ol derse oluverir.

Bekleyen, isteyen herkese en hayırlı zamanda aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım. 🤲

.

Back
X