• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de ücretsiz alıyorum biliyorsun canım ama o şekilde bir hastalık işlenmedi bana.

Doktorum öyle bir şey söylemedi, ben SGK da çalıştığım için de sistemden tüm hastane kayıtlarımı, doktorun kontrollerde bilgisayara kaydettiği tüm bilgileri falan görüyorum.

Benim göremediğim bir şeye kaydettiyse onu da bilemiyorum ama üzerine onay almadan da bir hastalık giremez diye düşünüyorum. Çünkü tamamlayıcı sağlık sigortasında mesela, poliçe aktivasyonu öncesi olan rahatsızlıklar dahil edilmiyor. Allah korusun ileride olacak olan bir hastalık için hak kaybı olabilir..
E nabızdan da baktım şimdi “tromboz ” yazıyor teşhis kısmında raporda, damarlarda kan akışında pıhtı oluşması demekmiş.

Kizcelerim sizleri merakta biraktim anca yazabiliyorum hersey cok güzel alttan muane etti agri sancilarmi soyledim doktora cok normal dedi kan idrar tahlili aldilar cinsiyeti ben sormadigim halde kendi biliyormusuniz dedi normalde bu haftada soylemiyorlar burda ama yilbasi zamani diye doktorun iyi tarafina geldi herhalde iama ben dedim soyleme yaz kagida zarfa koy diye esim iste oglenci oldugu icin aksam ailecek ogrenecez ogrendigimizde size yazicam ora saati 12:30 da ogrenmis olurum ramzicigim bana kiz demisti bu arada 💙💗

Kizcelerim sizleri merakta biraktim anca yazabiliyorum hersey cok güzel alttan muane etti agri sancilarmi soyledim doktora cok normal dedi kan idrar tahlili aldilar cinsiyeti ben sormadigim halde kendi biliyormusuniz dedi normalde bu haftada soylemiyorlar burda ama yilbasi zamani diye doktorun iyi tarafina geldi herhalde iama ben dedim soyleme yaz kagida zarfa koy diye esim iste oglenci oldugu icin aksam ailecek ogrenecez ogrendigimizde size yazicam ora saati 12:30 da ogrenmis olurum ramzicigim bana kiz demisti bu arada 💙💗

gözümüz yollarda kaldı 😍 süper her şeyin yolunda olması en önemlisi🙏🙏

videoya da çek hatıra kalsın🎈🎈🎈

unutmazsan yaz bize de gece kuşları ayakta oluyo biliyosun ✌️

gözümüz yollarda kaldı 😍 süper her şeyin yolunda olması en önemlisi🙏🙏

videoya da çek hatıra kalsın🎈🎈🎈

unutmazsan yaz bize de gece kuşları ayakta oluyo biliyosun ✌️
Valla kusura bakmayin canlar bütün gün kosturdum doktorda cok kalabalikti 11:45 de olan randevuma 13 de girebildim yarin heryer yilbasi icin kapandigi icin cok yogunluk vardi alisveris felan derken aksam oldu biliyorum uyumayin kuslarim haber edicem sizlerede😍

30 erkek
25 kız 🤓
Benimde kiz
Evet tabloya göre baktım 3 erkek 4 kız gözüküyor kızlar önde gibi :KK70:
güncelleme olmamıştır bence :)
cinsiyeti belli olan kızlar söylese ya tabloya eklense :)
Bugun cinsiyetini ogrenen oldumu kacirmisimdir ? Hic giremedim grupa
Kızlar ben de ara ara girebiliyorum ama takipteyim sizleri. Benim de 2 oğlandan sonra bir kızım olacak Allah'a şükür 🤗 bir kız daha ekleyin listeye :emir_bebek::KK6::KK28::KK68:

Ayy hadi bakalım çok heyecanlı bekleyiş 🥰

elini oynatıyodu ama çenesine götürüyodu sadece, öyle bi yatmış ki yüzüstü🙈 kaburgalarını saydık😂 1 ay bekle toto gör gel😂 benim gibş birinin evladı da böyle olurdu zaten başka bi şey bekkenmezdi😂😂

aynen kendi önerecek gittiğimde, ben bu kadına çok güveniyorum onun yönlendirdiğine gözüm kapalı giderim valla✌️😍
Canım iki hafta önce yani 16 haftada benimde gittiğimde bebiş yüzüstü yatmıştı ve dönmedi. Ama tabi ben daha sık gittiğim için bu defada totosunu görelim dedik bari🤣 ama senin bir ay bekledikten sonra zor olmuş☺️

Screenshot_20211223-211021_Instagram.webp
Ahhh bu kaynanalar 😅😅😅

Bence kızlar rahim boyu karından ölçülebiliyor. Rahim açıklığı vajinal olarak bakılıyor. İkisi farklı diye düşünüyorum 🙈
aynen cnm rahim ağzı karından ve ve vajinal bakılabiliyor.
bugün benm karından ölçtü 42mm gayet iyi dedi.
rahim açıklığından kasıt çatı muayanesiyse o zaten elle muayane edilir🙈

Back
X